Goed product behoeft geen verder pluim

Zie boven

Mooi makkelijk te monteren en snel geleverd

Super goed geholpen en snelle levering

Thuisbezoekvoor opmeten zeer goed Montage erg makkelijk

Top product

Een aantal radiators bekleed in zwart. Mooi strak afgewerkt. Eenvoudig zelf te monteren! Zelf nadat het product niet paste, eigen schuld;-meten is eenvoudig maar wel opletten dat je de juiste maten invult, dan pas het altijd. komt niet op een millimeter en mocht retour en direct nieuwe bestelt. Top product en top klantenservice. Mis wel kortingscodes voor eventuele volgende bestellingen als je nog meer radiators wilt bekleden. Als bestaande klant is een korting wel op zijn plaats.

Eenvoudig te monteren

Simpel in elkaar te zetten en makkelijk te plaatsen, goed product

Kan niks anders zeggen top.

Ik was stomverbaasd hoe makkelijk het het was om het op te plaatsen was.aanrader

Super tevreden

Was goed verpakt en makkelijk te monteren.

Heel snel thuis en goed in elkaar te zetten Ga zo door

goed product en van alles op de hoogte gehouden

Van bestelling tot levering en alles daar tussen op de hoogte gehouden. Mooie raditorbekleding

Gewoon heel blij mee.

Met weinig moeite een totaal nieuw aanzien van de radiatoren in mijn huis.

uitstekend

mooi op tijd en aardige bezorger

top produkt en service

top

Fantastisch en gemakkelijk.

Het past precies, gemakkelijk te installeren.

Super netjes

We hadden de keus gemaakt om het door Sentimo op te laten meten en dit is heel netjes en prima op tijd gedaan. De leverinf was er binnen 3 weken. Complimenten voor de verpakking, geen enkele beschadiging en heel makkelijk zelf te plaatsen. We zijn er echt heel blij mee. We hebben gekozen voor de groove in kleurcode 9016. Perfect in ons industriele interieur.

Goede en snelle levering

Zeer tevreden met het product.

Heel blij dat we voor Sentimo gegaan zijn

We hebben het thuis laten opmeten,goed advies gekregen. Levering goed gegaan en heel goed zelf. in elkaar te zetten.

Kontakt en email verkeer zeer goed

Mooi spul. Super geleverd

Maakt een oude verwarming super mooi. Makelijk te installeren.

Easy en past perfect

De radiatorbekleding die we besteld hebben, werd sneller geleverd dan verwacht en past perfect. Ook de montage was een eitje en binnen no-time geplaatst. Het ziet er keurig en strak uit. Een echte aanrader!

Simpel selecteren en bestellen. Fijne begeleiding. Oplossingsgericht handelen.

Bij leveringsproblemen van de expediteur is aangenaam, prettig en aangenaam gecommuniceerd en gehandeld

Geweldig bedrijf en personeel. Paste allemaal en het ziet er gelikt uit. Dikke tien . Zeker een aanrader.

Duurzaam product!

Duurzaam, zeker als een onderdeel beschadigd geleverd werd. Binnen no time werd dat onderdeel geleverd naderhand. Dus top!

Alles past perfect,tip laat het inmeten is mij goed bevallen

Goede ervaring

Mooi product tegen een goede prijs. Makkelijk te monteren zelfs met mijn 2 linkerhanden. Ik ga er nog twee halen.

Mooi product snelle levering

Netjes en mooie verwarming ombouw stijlvol en snelle levering

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.