Dit prachtige product heeft ons interieur een mooi aanzicht gegeven.

Na bezoek van een deskundig adviseur was de keuze snel gemaakt. De afwikkeling was snel en correct. Het product voldoet aan alle verwachtingen en de montage is snel en gemakkelijk zelf te doen. Het magneetsysteem werkt uitstekend.

Tevreden

Alles naar wens verlopen, geen klachten

Goed contact en snelle levering

Sentimo levert snel, ook wanneer er iets aan de radiatorbekleding mankeert.

eenvoudig te bestellen, snelle levering

radiatorpaneel is online eenvoudig te bestellen. levering zou 3 weken duren, maar met twee weken hadden wij hem in huis. Goed verpakt tijdens transport. Paneel past perfect. Radiator ziet er weer als nieuw uit!!!

Supermooi en super makkelijk te plaatsen.

Mooi product

Twee radiatoren gedaan en zeer tevreden. Ga de andere radiatoren ook doen

Profesioneel in alle opzichten

Zoals: Product, Service, Klantvriendelijkheid

Mooie producten

Mooie producten en nette levering

De berekening klopt niet

Prima levering, maar misschien verstandig om de maat aan te geven waar de thermostaat knop zit. Deze zit bij ons namelijk lager als de uitsparing.

Geweldige oplossing voor die lelijke witte radiatoren

Goed in elkaar te zetten past precies!

perfect

Vriendelijk te woord gestaan tijdens onverwacht bezoek aan de fabriek. Duidelijke instructie website m.b.t. het inmeten. Na het plaatsen van de order perfect op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Radiatorbekleding keurig afgeleverd in een goede beschermende verpakking.

Snelle levertijd, goede kwaliteit

Handige site, makkelijk zelf op te meten! Snelle levertijd

Prima product, zijn er erg blij mee.

Onze gang is zo mooi geworden met een ombouw voor onze radiator.

Super ervaring, mooi product.

Tweede bestelling en net als de eerste keer weer een goede en snelle levering. Prima kwaliteit en mooie kleur.

1 woord TOP

Prachtig voor in hal deze keer gekocht. Wat een kwaliteit en prachtig product, aanrader.

Mooie radiator bekleding we zijn er erg blij mee. Je huis krijg een moderne uitstraling .

Snelle en correcte levering

Zie boven

Prima product maar past net niet..

Op zich is het prijs-technisch en uiterlijk een erg mooi product maar wat jammer is dat de meet-hulp op de website net niet genoeg info geeft voor radiatoren met bijvoorbeeld een thermostaatknop. Hierdoor heb ik op een manier gemeten waardoor de uiteindelijke bekleding net niet past. Met gevolg dat rechts van de radiator toch nog een onbedekte pijp loopt en links de bekleding een stuk lucht bedekt... Verder is het resultaat een hele verbetering, maar het had nóg mooier kunnen zijn door duidelijkere instructies. Ik zal ook niet de enige zijn dus wellicht kan Sentimo hier iets mee om druk op retourzendingen en klantenservice te verminderen.

Mooi!

Op tijd geleverd, makkelijk in elkaar te zetten en erg mooi!

TOP !! Heel erg blij mee.

Website is makkelijk bereikbaar om de betreffende maten in te voeren. Een goede uitleg is hier debet aan. Pakket werk snel geleverd in een stevige verpakking. Duidelijke instructie was aanwezig hoe de verschillende delen in elkaar te zetten. Eigenlijk geen gereedschap nodig. Ik heb twee radiatoren bekleed en het paste als een maatkostuum. AANRADER !!

Past precies, mooi eindresultaat!

Fijn produkt, nu al de tweede besteld bij dit bedrijf. Aanrader.

Mooie afwerking en eenvoudig te monteren

Communicatie met Sentimo ging erg soepel. Proef plaatje ontvangen voor de juiste kleur en met de afmetingen in de hand de cover besteld. Goede feedback over de levering en door wie getransporteerd. Al met al, goed product en goede voortraject.

Prachtig, kwalitatief ontwerp

Mooie uitvoering van goede kwaliteit. Zeer gemakkelijk in elkaar te zetten. De lelijke radiator is supersnel weggewerkt. We zijn er ontzettend blij mee.

Super!!

Maatvoering was eenvoudig maar het eindresultaat zeer goed, waaruit uitgebreide kennis van zaken getuigt.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.