Het hangt en voldoet aan onze verwachting.

Makkelijk te monteren. Alleen snap ik niet zo goed waarom er ongevraagd een verhogingssetje bij geleverd is. Was niet nodig, maar is wel voor betaald.

Makkelijk te bestellen duidelijke aanwijzingen Makkelijk te plaatsen je wordt op de hoogte gehouden

Makkelijk te bestellen duidelijke aanwijzingen Makkelijk te plaatsen

Mooi strak design.

Op tijd geleverd, geen problemen gehad, goeie service. Ziet prachtig uit, geeft onze radiator in de hal meer allure.

Past prefect

Simpel en gemakkelijk in elkaar te zetten. Goed degelijk verpakt Ideaal om de saaie verwarming mooi te maken ook de kleur 9010 Is prima en met de opzet stukken zie je de knop ook niet meer. We zijn zeer tevreden

Makkelijk en mooi!

Fijne ombouw en zeer makkelijk te bevestigen!

Uitstekende service

Ik heb in mijn gehele woning de Sentimo classic. Helemaal blij ermee. Per ongeluk een verkeerde maat doorgegeven maar dit kon gewoon retour gestuurd . Echt topservice!

Precies wat ik er van verwachtte

Prima product. Ik zal zeker vaker bestellen

alles in 1 mooi product.

Mooi product dat vlot en met zorg word geleverd.

Makkelijk te bestellen, wijst voor zich.

Prima, ziet er goed uit

Mooie oplossing voor een lelijke radiator. Ik vind wel dat de maatvoering strakker had gekund. Ik heb de maatinstructies gevolgd maar ik vind de safety marge te groot. Hij had zeker 5 cm smaller gekund, en dat had dan ook mijn voorkeur gehad.

Mooi product.

Voldoet aan de verwachtingen. Snelle levering

Geweldige radiatorbekleding

Onlangs een Sentimo voor mijn nieuwe badkamer radiator besteld en na 10 dagen levering.Zoals mijn eerdere Sentimos in de huiskamer bevalt deze ook weer prima.Top .Ben er blij mee

Prima, behalve..

De verwarming loopt scheef. Jammer dat dat niet is meegenomen in de meting. Wij gaan nu proberen iets van de verhoging af (te laten) zagen. Verder niets dan lof.

Mooie oplossing voor een lekijke radiator

Duidelijke website en gebruikers vriendelijk. Snelle levering . Product is makkelijk en snel in elkaar te zetten. Goede instructies. Eind resultaat is prachtig. We hebben 3 radiatoren in de woonkamer kamer bekleed. Zeer tevreden dus.

goede kwaliteit en prima service

De bestellingkwam binnen de opgegeven termijn. Radiator ziet er heel mooi uit! 100% tevreden.

Netjes

Ziet er goed uit blij mee.

Past perfect, top kwaliteit en snel.

Zijn alle radiatoren aan het bekleden. Is echt een topproduct. Zeker 5 sterren.

Prima product

Mooi resultaat, ziet er geweldig uit.

GEWELDIG!

Fantastisch! Snelle en perfecte levering. Slel en eenvoudig te monteren.

Ik had niet gedacht dat het zo makkelijk zou zijn

We hebben een vrij lange radiator bekleed die niet helemaal recht-toe-recht-aan was. We hebben iemand laten komen voor inmeten en het resultaat is prima.

maten kloppen, snelle levering

maten kloppen, snelle levering

Super kwaliteit. Prima service

Nog mooier dan gedacht.

snel, gemakkelijk installeren

We hebben een enorm lange kolomradiator, snel veel warmte maar oerlelijk, door de radiatorbekleding van Sentimo ziet het eruit als een hele nieuwe kachel! Doordat het zo'n grote kachel betrof was het wel noodzakelijk om het met zijn tweeën in elkaar te zetten en te plaatsen. De kleinere kachel in de gang ging echt heel gemakkelijk alleen, ook die ziet er weer netjes uit.

Goed veel keus verkeerde bestelling door ons geplaatst en toch snel geld terug, en snel geleverd en mooie kwaliteit dus eigenlijk perfect!!!! Heb het mijn broer ook aangeraden,

Perfect en gemakkelijk te plaatsen.

Mooi verpakt en perfect afgewerkt.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.