Mooie sentimo’s en goede service

We hadden eerst de verkeerde kleur besteld maar konden ze probleemloos retourneren. Opnieuw de juiste kleuren besteld, eenvoudige installatie, ze zijn prachtig.

Duidelijke uitleg en goed passend geheel

Eenvoudige montage en het staat super in ons huis.

Erg goede service !

Nadat ik mijn 3 radiatorbekledingen had ontvangen, bleek 1 zijkant een klein beetje beschadigd. Na 1 mail met foto kreeg ik al bericht, dat Sentimo een nieuwe zijkant zou laten maken. Deze is op korte termijn nagestuurd.

Alles was zoals verwacht

Alles was zoals verwacht. We zijn tevreden.

De blikvanger van mijn gerenoveerde keuken

Op tijd geleverd, mooi verpakt. Montage was door een 71 jarige oma goed te doen. Heerlijke gele kleur.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering, duidelijke website en goed geholpen via de telefoon. De ombouw is erg mooi.

Zelf retour betalen voor de verkeerde maat ?

Het product zelf is prachtig. Alleen de tweede omtrek was totaal de verkeerde maat. Het kost al veel geld en na ellendig lang bellen, kon ik alsnog zelf het retour betalen.. jammer

Keurig geleverd. Eenvoudig te monteren

Opgeknapt.

Ziet er veel beter uit.

Uitstekende kwaliteit en prima levering

Op de website middels rekenhulp keuze gemaakt . Na 2 weken de bestelling binnen gekregen. Met bijgeleverde handleiding was het een fluitje van een cent om de ombouw te monteren.

Prachtig en strak

Staat heel mooi maar een beetje prijzig.

Persoonlijk en accuraat

Online maar toch persoonlijk contact.

Mooi product

Netjes verpakt. Levering was in orde Bovenrooster valt niet zo makkelijk in de verbinding als op filmpje. Onze oude radiator heeft rechts aan de voorkant, boven en onder 2 verdikkingen waardoor aan de linkerkant de Sentimo geen conctact met de magneten heeft.

Fijne communicatie. Prettig dat er kleurstalen beschikbaar zijn en topproduct!

Weer een geweldige radiatorbekleding

Al geruime tijd genieten we van een Sentimo radiatorbekleding in onze hal. Het was dus niet zo moeilijk weer vertrouwensvol voor Sentimo te kiezen bij de renovatie van de badkamer. Meten en dan de heldere eenvoudig te bedienen webshop van Sentimo openen: kiezen, maten invoeren en betalen. Meer is het niet, en je krijgt een kwalitatief uitstekende en prachtig mooie bekleding voor je radiator(en)! Geen geschuurd en geschilder, maar slechts enkele platen in elkaar vouwen en op de radiator klikken. Hier kan geen geknutsel en geklus tegenop.

Top.

perfect

perfect

Alles naar wens en erg tevreden over het resultaat.

Zie hierboven

Heel snel in huis en makkelijk in elkaar te zetten

Prima product!

Deze radiatorbekleding is een mooi alternatief is je iets wilt doen met je radiatoren als ze er niet meer zo mooi uit zien of je bent erop uitgekeken. Het staat ook veel mooier dan overschilderen en is vele malen goedkoper dan nieuwe te laten plaatsen. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat en alles is nu mooi en netjes afgewerkt met deze Sentimo bekleding. Bijkomend voordeel was ook dat tevens de buizen en radiatorknop nu zijn weggewerkt. Het geeft nu een compleet nieuwe look in onze woonkamer en zo kan het weer jaren mee!

Beantwooord precies aan onze verwachtingen

De bestelling was eerder bezorgd dan verwacht. De bevestiging van de ombouw was mede door de goede beschrijving en de instructiefilm “ een fluitje van een cent”! Wel jammer dat de verwarmingspijpen uit de vloer niet afgedekt kan worden. Wellicht dat hier nog een alternatief voor geconstrueerd kan worden.

Heel mooi

Dit was mijn tweede bestelling, en alles was weer perfect.

Het is werkelijk prachtig!

Met 2 a 3 weken had ik de ombouw in huis. En het is werkelijk prachtig. Compleet ander gezicht in de gang. Nu wil ik er nog meer voor de rest van het huis!

Mooi product, eenvoudig te monteren

Zeer fraai product, uitstekend verpakt geleverd en eenvoudig te monteren.

Mooi geworden

De verwarmingen zien er weer fantastisch uit Het is eenvoudig zelf in elkaar te zetten en te bevestigen. Ik ben er oprecht zeer happy mee

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.