Vlot, mooi product

Ik heb al langer ervaring met sentimo (eerder ook via praxis besteld) en ben tevreden met het systeem en product.

Erg makkelijk te installeren en super mooi.

Prima geregeld

Het zelf opmeten ging uitstekend . Het plaatsen ook . Wel wat moeite om de uitsparingen er uit te halen . Wij zijn blij , want het staat prachtig

Erg goed, snelle levering.

Mooie kwaliteit!!

Alles prima geregeld

Zeer tevreden en superstrak en een heel duidelijke beschrijving zodat montage heel gemakkelijk was

Prima product

Snelle afhandeling, product zoals omschreven. Staat erg mooi. We zijn er heel blij mee.

Grandioos bedrijf, met perfecte service!!!!!!

Wijn hebben onze radiatoren door Sentimo op laten meten. Dit is gedaan door een zeer bekwame heer. Stelde vragen over hoe en wat wij het wilde hebben en de mogelijkheden die er waren. Na ongeveer drie weken waren de panelen gereed, en werden mooi verpakt en veilig afgeleverd. Het plaatsen was een makkie met een duidelijke handleiding. Een klein zij paneeltje moest vervangen worden en dat was geen probleem. Binnen 14 dagen hadden wij dit in huis en vandaag geplaatst, perfecte service!!!!!! Voor ons zijn jullie een geweldige firma/bedrijf!!!!!! Met vriendelijke groet, Marian en Ernst Korbmacher.

Top service voor top product!

Nadat we een mail hadden gestuurd met de vraag of er iemand langs kon komen om de maten op te meten werd hier al snel gehoor aangegeven, We werden eenmaal bij ons thuis uitstekend geholpen en met raad bijgestaan. Eenmaal alles opgemeten, besteld en al na 14 dagen gebracht. Het ophangen van de radiatorbekleding bleek niet moeilijk. Wij zijn erg blij mee met de radiatorbekleding en met de service. Waarvoor onze hartelijke dank.

Mooi product snel geleverd

Het was goed verpakt aangekomen en sneller dan verwacht. Het ziet er mooi uit. Het enige minpunt was, dat ik bij de bestelling niet zonder ophogers kon bestellen, want ik heb ze niet nodig gehad. Het zit er automatisch bij, maar kost me toch 12 euro extra, voor iets wat ik niet nodig heb.

Makkelijk te bestellen, monteren en plaatsen.

Mijn radiator ziet er zeer strak uit. Het is niet goedkoop, maar je krijgt er op een eenvoudige manier een strak afgewerkt beeld.

Goede service , prachtige radiator bekleding

We hebben van de inmeetservice gebruik gemaakt. We werden goed geadviseerd met een prachtig resultaat.

De radiatoren bekleding zijn heel mooi. Wij zijn er blij mee. Toen de levering kwam, was een zijpaneel niet goed gemaakt. Gelijk gebeld en werd keurig geholpen. De maten waren goed door gegeven. Er was iets fout gegaan tijdens de productie. Dat kan gebeuren. Binnen 14 dagen was het zijpaneel bij ons thuis. Verder heel tevreden.

Zeer klantvriendelijk bedrijf

De radiator bekleding paste niet. Maar zij hebben wel voor een oplossing gezorgd en meegedacht.

Prima website om te bestellen

Echt een goede website welke duidelijk overzicht en daarbij de juiste uitleg doet om je product te kunnen bestellen. Een aanrader.

Geweldig!!

Het product werd op tijd geleverd, het zat netjes verpakt,het product zag er keurig uit en de handleiding was duidelijk!,

Prachtig Product

Ziet er geweldig uit ,heb het oplaten meten wel zo handig met de verwarming kranen links en rechts Toen alles thuiskwam uitgepakt en in een uur tijd had ik 6 verwarming platen gemonteerd Alles paste precies !!!

goede service en snelle bezorging

alles in prima staat ontvangen en goed ingepakt makkelijke montage door bijgeleverde instructies goed materiaal en ziet ook nog een fantastisch uit

Toppie

Top producten, snelle levering

Strakke design

Ombouw radiatoren ziet er in het echt strakker uit dan wat je op de foto’s ziet! Dus zeker een aanrader!!

Ziet er goed uit

Ziet er goed uit en prima geholpen

Mooier dan verwacht!

Snelle en professionele opmeting. Eerder klaar dan verwacht. Leverancier op tijd volgens trace- and track. Ziet er luxe uit. Makkelijk in elkaar te zetten. Echter was een stuk voor de leidingen voor de helft los, doch praktisch geen probleem omdat je dit niet kan zien. Zou in de fabriek beter gecontroleerd moeten worden.

Zeer tevreden over producten en leveringsproces

Wij zijn zeer tevreden over de radiatorbekleding. Deze is keurig op tijd geleverd. De levering is ook uitstekend verlopen. Het installeren van de radiatorbekleding was ook heel eenvoudig. Kortom, geheel tevreden.

Mooi en makkelijk!

Mijn radiator ziet er uit als nieuw. Het plaatsen was een fluitje van een cent.

Wel mooi maar kwetsbaar zit een klein deukje in de voormantel voor de rest materiaal te dun in dit voormaat kan wel wat dikker voelt blikkereg aan ook de bevestiging zij stukken gammelig twee kleine ombuig lipjes lijkt wel Chinese makelarij zeker voor dat geld waar je ook een nieuwe mooie radiator voor kan kopen had er meer van verwacht (degelijker)

Mooie bekleding, eenvoudige montage.

Mooie bekleding, eenvoudige montage en snel geleverd. Helaas wel een meetfoutje van de inmeetservice maar dit wordt hopelijk snel opgelost.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.