Goed.

Mooi product. Instructie duidelijk. Past en staat keurig.

Mooi resultaat

Het monteren ging niet in 5 minuten zoals aangegeven stond. Maar het resultaat is fraai zodat ik er weer een set besteld heb.

prima product en levering conform afspraak

prima product en levering conform afspraak

super

alles was zeer goed, alleen een ding wat jullie moeten weten, de2 grote radiatoren waren allebei aan de bo venkant beschadigd, misschien tijdens vervoer?

Altijd goed

Altijd goed gaan met de besteling tot nu toe . Maar deze keer waren ze de besteling kwijt geraakt bij de verzending Oke dacht ik kan gebeuren . Dus die nieuwe zou worden gebracht gaat tot drie keer mis bij de bezorging als ik geluk heb gaat het bij de vierde keer wel goed Sentimo gebeld wordt gewoon gedaan of normaal is even door gezet met de vervoerder en dat was het dan. Ik ben blij dat dit de laaste was die ik nodig had want anders had ik nog wel keer na gedacht of ik nog bij Sentimo rechts streek bij hun zou bestelen wat als er iets is dan zijn ze niet echt behulpzaam

prima product, prima informatievoorziening

Onze oude verwarmingen zien er door Sentimo weer veel mooier en moderner uit

LSentimo levert een mooi product.

mooi product, verzorgd ingepakt.

mooi product, verzorgd ingepakt

Netjes en snel afgeleverd.

Ze waren sneller klaar dan verwacht. Prima in elkaar te zetten. Het ziet er strak uit.

Kordate service en simpele uitvoering

Laten opmeten en deskundig advies

Keurig verpakt en tijdig geleverd

Keurig op tijd en goed verzorgd afgeleverd. Alles aanwezig en een duidelijke beschrijving

Fantastisch!

Mooi product en goede service!

Wat een mooie methamorfose

De Sentimo geeft een opgeruimde uitstraling. De radiator is ineens een meubelstuk geworden.

Sentimo doet en maakt wat men belooft.

Goede ervaringen. Het is eenvoudig met behulp van de site de juiste keuzes te maken en maten op te geven. Vervolgens iets sneller geleverd dan toegezegd. Prima!

Top bedrijf

Snelle reacties, duidelijke communicatie en top product! Wij zijn blij met onze ombouw! Mijn fam is ook nieuwsgierig geworden en zullen in de toekomst meerdere bestellingen volgen!

prachtig!!!

Oude radiator ziet er weer top uit! Past perfect en simpel te installeren.

Voor opmeten heel duidelijke instructies. Levering volgens afspraak en prachtig resultaat !

Super en ontzettend makkelijk te monteren

Drie radiatorbekledingen besteld. Levertijd 3 weken, maar wij hadden ze binnen twee weken al in huis. Zoals aangegeven op de website, binnen 5 minuten gemonteerd. Zeer tevreden en erg blij met resultaat!

Maten opgenomen, bestelling gedaan en netjes een week later binnen.

Ophangen was simpel, zelfs voor mij

Snelle levering, goede gebruiksaanwijzing

Nette en snelle levering

Perfecte service en mooie materialen. Vlotte levering en de ombouw past perfect.

Slecht

Ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen. 1e keer omdat de chauffeur zijn route niet afgemaakt heeft, en de 2e keer omdat jullie hem in “een” bus hebben gezet, maar niet weten welke. Dus ik ben niet te spreken.

Klantvriendelijk en professioneel

Ik doe het met 1 woord, Top

Heb in 4 keer een bestelling gedaan, altijd netjes verpakt en geleverd met de juiste vervoerder. je krijgt van te voren wanneer ze komen en op de dag dat ze eraan komen nog een berichtje. Ook het bestellen is simpel via de site. Nu heb ik bij mijn laatste bestelling een meet foutje gemaakt. Dit is keurig opgelost, mocht hem retour sturen en kreeg mijn geld terug. Heb meteen de juiste plaat besteld.

Alle lelijke verwarmingselementen in 1 x super strak

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.