Mooi kwaliteitsproduct.

Keurig verpakt en verzorgd product. Via de website opgemeten met goede instructies. Samen stellen en montage volgens de instructies was kinderspel. Erg mooi resultaat!

Opmeting Sentimo zeer deskundig, advies top.

Alles paste perfect, verfraaiing woning

Perfect, voldoet aan de gewenste eis.

Goede communicatie. Product goed verzorgd verpakt en past perfect.

Klik in mekaar en klaar

Gemakkelijk in elkaar te zetten en te plaatsen

Goede hulp bij inmeten en een mooi eindresultaat

Ik heb gekozen voor een videobel afspraak voor het inmeten. Het was heel fijn dat dit kon. Daardoor was ik helemaal zeker van mijn bestelling. Het eindresultaat is geweldig!, dus ik ben heel erg blij met Sentimo!

Het is erg mooi geworden.

Eenvoudig, praktisch en de coratief.

Goed product en snelle levering.

Perfect!

Gewoon goed.

Dit is een hele goede oplossing als je verwarming lelijk is geworden en je hem niet wil verven/spuiten. Tevens is de sentimo goed schoon te houden EN ziet er perfect en keurig netjes uit. Er zijn voldoende kleuren en afmetingen te bestellen. De site is heel simpel en ontzettend gebruiksvriendelijk opgezet. Top

Super mooi

Maakt echt een verschil, mooie uitstraling, super strak

super!!!

Een super mooie ombouw, simpel in elkaar te zetten en te bevestigen, alleen jammer dat de aansluiting aan de onderkant van mijn plaat iets groter was dan de voor gestanste uitsparing, waardoor ik het iets moest aanpassen, maar nog steeds erg blij mee!

Maakt je interieur compleet

Wij zijn heel blij met de keuze voor sentimo, het maakt een modern interieur compleet. Makkelijk te plaatsen.

Ton van Sentimo heeft de radiator super mooi opgemeten! Prachtig eindresultaat. Heeel blij mee!

Heel blij met onze Sentimo. Wij hebben een aparte radiator die ingemeten moest worden. Ton heeft de radiator werkelijk prachtig opgemeten. Over de leidingen heen. Gewoon super blij mee! Zeker een aanrader!

Had verwarming bekleding al lang in huis,maar ik moest wachten dat mijn zwager hem.kwam plaatsen.is gisteren gebeurd, Ziet er héél mooi uit. Binnen kort bestel ik nog een voor de slaapkamer.gr Marlijn Duijzings

Past perfect

Goed, levering slecht.

Mooi product, levering was waardeloos. Pakketten door heel de bus van leverancier, 1 doos beschadigd, radiator hoes was helemaal verbogen en beschadigd. we wachten op nieuwe verwarming hoes. Het systeem van Sentimo werkt perfect. Top product.

Goed product en kleur zoals verwacht

Gelukkig hebben we de juiste maat ontvangen. We vonden het soms toch verwarrend hoe het meten omschreven was. Je krijgt netjes een mail van je bestelling. Door je account kun je inzien hoe ver de status is. Netjes afgeleverd en goed verpakt. Handleiding had iets duidelijker gemogen.

Super makkelijk om te bestellen

Goede website kan niet misgaan met opmeten en bestellen

Goeie kwaliteit & Makkelijk de juiste maten en uitvoering te kiezen

Fijne website om de juiste keuzes te maken met de bestelling. Mooi gespoten kleuren en kwaliteit, in 5 min. gemonteerd

Pakket in goede orde ontvangen maar nog niet kunnen monteren omdat we met vakantie zijn zodra we thuis zijn gaan we hem monteren

Mijn radiator bekleding van Sentimo is erg mooi. Ik ben een blije klant

Mooi spul, snelle levering

Prima.

Staat super mooi

Makkelijk in elkaar te zetten en staat super mooi

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.