Uitstekend tot zover

Tevreden over t contact Helaas verkeerd opgemeten maar goed begeleid in het proces voor retourzenden

Echt prachtig

We zijn heel blij mee!!

Mooie radiatorbekleding. Erg blij mee.

Mooie radiatorbekleding. Netjes afgewerkt en fijn dat deze in overleg is geleverd. We overwegen om er nog een paar te bestellen.

Prachtig product-100% tevreden-deze keer was er niets aan te merken- ga

zie boven

mooie en degelijke uitvoering

uitvoering pewter besteld. Is nog mooier dan verwacht. sluit goed aan bij de traprenovatie

zeer goede ervaring

zeer goed web site goed en duidelijk het opmeten wordt goed uitgelegd na levering past de radiatorbekleding perfect

Prima service zonder franje

Prima inmeetservice, duidelijke offerte en prima levering. Het resultaat is precies wat we voor ogen hadden.

Mooi product, snel geleverd, goed kwaliteit!

Veel keuze mogelijkheden, duidelijk omschreven, product is exact zoals vermeld. Makkelijk in elkaar te klikken en zo geplaatst. Mijn oude lelijke radiator ziet er nu uit als een luxe nieuwe radiator! Meer dan tevreden. Levertje product zoals vermeld op de site!

Snel en simpel besteld!

Eenvoudig te bestellen, makkelijke te monteren. Sjieke uitstraling.

Gewoonweg, geweldig, gedaan

Super product. Gemakkelijk te plaatsen. En mooi in de gang, waar het is geplaatst. Niets op aan te merken

Mooi product!

Duidelijke beschrijving op de website mbt bestel en meetinstructies. Wel wat lange levertijd

Perfect!

DE oplossing voor de lelijke radiatoren! Het interieur gaat er stukken op vooruit en het plaatsen is heel makkelijk (met z’n tweeën). Had ik veel eerder moeten doen! Septimo: bedankt voor de snelle levering en de prima verpakking!

Mooi en strak

De ombouw is precies wat we zochten. Het staat mooi zit strak om de verwarming. Gemakkelijk te bevestigen en er weer af te halen. Het in elkaar zetten met de tekening is ook prima te doen. Het is wel handig om het het twee mensen toedoen bij een lange verwarming. Kortom heel blij mee!

Prima product en duidelijke informatie

Alles klopte uitvoering, uitleg en levering

heel goed

Goede bestelsite mooie producten Goed ingepakt tegen beschadiging bij leveren Makkelijk te plaatsen

Prachtig

Jammer dat je voor zo’n mooi en speciaal product het inmeten aan huis moet betalen, heb veel aan de adviezen van de inmeter gehad. Het is tenslotte toch een hoop geld. Het zou mooi geweest zijn bij het plaatsen van een order dat het inmeten verrekend zou worden.

Mooi resultaat

Mooi

Goed product, staat echt mooi!

Goed product, makkelijk te plaatsen, past perfect, staat mooi. Enige nadeel: best prijzig.

De aankondiging per mail dat de bekleding in productie is en dan nog een keer een mail dat de bekleding onderweg is , vinden wij een prima service. Uw medewerker die alhier de maten en de kleur met ons besprak gaf ons een goed gevoel over de verdere afwikkeling. De radiatorbekleding past prima , dus we vinden het allemaal GEWELDIG .

Super handig en super makkelijk om het in elkaar te zetten

Mooi product.

Levering op tijd. Mooi product. Eenvoudig te plaatsen.

Vlotte levering, uitstekend verpakt. Mooi product

De titel zegt het al. Prima

Super. Na mijn gecrashte telefoon had ik de meetgegevens verloren die sentimo had berekend. Na gebeld te hebben konden ze dit nog helemaal terug halen. En dus kon ik mijn radiatorombouw bestellen

Duidelijke uitleg, levering conform afspraak en goed verpakt ontvangen. Installatie zelfs voor iemand die niet technisch is goed mogelijk.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.