Makkelijk te monteren zelfs voor een vrouw.

Duidelijke berichtgeving via de mail.

Leveringstijd klopte. Allemaal goed geregeld.

prachtig

Ik ben heel blij met hoe redelijk simpel ik hem zelf in elkaar kon zetten en vast klikken en super blij mee

Fantastisch product!

Wat een verschil met deze ombouw. Inmiddels alle radiatoren voorzien. Ook mooi dat het een Nederlands concept is.

Perfect!!

Het paste allemaal perfect, het staat Supermooi dus wij zijn heel tevreden!

Onze oude radiator heeft een niet te evenaren gedaanteverwisseling ondergaan

Adequate bezorgingdienst, op aangegeven tijdslot pakket aangeboden. Radiator bekleding was stootvrij verpakt. Gebruiksaanwijzing was eenvoudig doch duidelijk. Pas setje tbv de radiatorknop werkt goed.

De radiatorbekleding past perfect, makkelijk te installeren, mooie kwaliteit

Duidelijke instructies op de website voor het opmeten van de radiatorbekleding. Goede communicatie mbt levering. Mooi product.

Prima bezorging, vriendelijk en netjes geleverd

Top service, zou het iedereen aanraden

Super makkelijk en prachtig resultaat

Bestellen via Internet was super makkelijk en binnen drie weken werden de twee bestelde radiatorbekledingen geleverd. Makkelijk om in elkaar te zetten en prachtig resultaat. We zijn al aan het kijken welke volgende radiatoren aan de beurt zijn :-)

Prachtige uitstraling in huis

Eerst laten opmeten.Duidelijk advies.Zeer vriendelijke correcte man.En nu is alles op zijn plaats. Duidelijke instructie. Levering was correct. Kan het een ieder aanbevelen.

TOPPP

Prachtige radiatorbekledingen hebben wij nu en super goed en snel geleverd !!

Van opmeten tot bestelproces en levering in één woord Geweldig!

Vanwege de situatie van de radiotoren door een medewerker van Sentimo alles laten opmeten. Geweldig! Hij dacht in alles mee, zocht naar oplossingen en regelde gelijk de bestelling. Binnen dr gestelde 3 weken ontving ik de gevraagde bekleding voor de radiatoren. Alles prima verpakt! Dit bedrijf is zeker een aanrader!

Professioneel.

Verbeterpunt. Iets meer keus in type radiator. Ivm oude woning en dus een oud type radiator. Plek kraan en ontluchting bovenop de radiator.

Paar netjes

15 minuutjes werk en netjes afgewerkt.

Mooi en strak

Mooie oplossing en eenvoudig te plaatsen.

Mooi!

Snelle levering, eenvoudig te monteren en de verwarming is weer als nieuw.

waardeloos

levering zonder magneten, mevrouw aan de telefoon zegt geen sorry lipje voor zijpaneel zit niet voor sleufje klacht ingediend en geen reactie ontvangen

keurig

goede afwerking

Super!!

Super!!

Makkelijk om te monteren

Makkelijk om te monteren

werkelijk "klik en klaar"

van begin tot eind keurig! met wat hulp van de buuman in 1 ochtend een totaal ander huis! van saaie witte radiatoren naar mooie strakke zwarte blikvangers! top kwaliteit.

zeer goed

Super strak!

Zojuist twee zwarte (structuur) sentimo covers gemonteerd. We zijn zeer tevreden. Staat erg mooi en strak.

Prima product.

Prima product. Handleiding niet optimaal.

Heel tevreden

Snelle levering en mooi product. We zijn erg blij met de radiator bekleding van Sentimo. Inmiddels al 3 radiatoren bekleed.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.