Zoals altijd weer top

We zijn er heel blij mee. Staat mooi, netjes afgewerkt. Niks op aan te merken!

perfect

Keurig aan de afgesproken leveringsdatum gehouden, zeer goed verpakt en kwaliteit radiatorbekleding.

Voor de vierde keer een ben ik een tevreden klant!

Voor de vierde keer een ben ik een tevreden klant!

Resultaat goed, personeel niet altijd slagvaardig

Ik ervaarde problemen met het in elkaar zetten waarop ik telefonisch contact gehad heb, mensen waren wel behulpzaam maar er volgde niet direct een actie , ik heb hier meerdere keren over terug moeten bellen. Nu is het goed en ben ik er erg blij mee.

Tevreden

Snel besteld en snel geleverd.

Geen klachten

Snelle service en prima aflevering

Prachtige mooie ombouw

Prachtige mooie ombouw. Snelle en eenvoudige montage, precies zoals beschreven. Net geen 10 omdat het transportbedrijf wel wat beter kan functioneren. Kregen gisteravond een mail dat hij vandaag geleverd zou worden tussen 13.11 uur en 14.43. Om 14.12 een sms dat het vertraagd was en dat het 19.13 uur zou worden. Vervolgens kwam er een vrouw bij ons aan de deur, rond 18.00 uur, om te vertellen dat er bij hun een pakket in de tuin was afgeleverd. Dit adres was een paar honderd meter bij ons verdaan en nu moesten we het pakket van ca 2, 5 meter zelf gaan halen. Overigens tot op heden ook geen berichtje gehad dat hij afgeleverd zou zijn.

mooie radiatorbekleding precies op maat

makkelijk te monteren

Top product

Mooi product en simpel te monteren en ziet er super uit!!

Goed en duidelijk verzorgd

Top.

Voor de tweede keer een bestelling die correct is afgeleverd en inmiddels in de gang geplaatst is. Het is een nette afwerking die luxe uitstraalt. Een aanrader dus.

In een woord,geweldig

Fijne monteur die kwam opmeten,vertelde wat mogelijk was. Juiste en correcte levering

Heb gekregen dat wat ik verwachtte.

Zorg bij het vervoer dat er een bijrijder is. Nu moest ik een gedeelte zelf dragen. Ik persoonlijk heb daar geen moeite mee, maar misschien anderen wel.

Erg mooie radiatorbekleding en super service!

Zelf fout ingemeten maar toch retour mogen sturen. Alleen verzendkosten moeten betalen, maar dat vind ik logisch. Mooie bekleding, veel kleuren mogelijk en past prima!

Perfect!

Heel mooi materiaal en een duidelijke handleiding voor zover deze nodig is. Een sierraad voor onze gang en daarom gelijk nog een besteld voor de woonkamer. Petje af! Hans

Perfecte aflevering. Zeer goed verpakt. Product is ook heel moei. Voor het zelf plaatsen kun je het beste even de YouTube filmpjes bekijken.

Super mooi en goed geregeld

Super mooi en netjes geleverd.

Professioneel

Goede inmeetservice Goede informatie over het voortgangsproces Goede verpakkingssituatie Betrouwbare leertijd

Fijn

Prima was goed

Erg mooi !

Uitermate mooi product en is makkelijk te installeren

Prachtige site, mooie manier om te bestellen en prima service en kwaliteit!

nvt.

Een goede uitstraling

Uitermate tevreden

Zeer tevreden met de bekleding. Kost wat, maar dan heb je ook een mooie radiator.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.