Plaatsen panelen ging makkelijk. Alleen bij openen verpakking waren er al uitsparingen los. Worden nieuwe zijpanelen opgestuurd. Heb er nog een bevestiging van gezien, maar ga er vanuit dat dit gebeurd ;)

Helemaal top

Zelfs met 2 linkerhanden kun je dit systeem zelf plaatsen. We zijn er erg blij mee en gaan het nu voor meerdere tv's aanschaffen.

Prachtig product

Heel makkelijk te bestellen en te monteren, eind resultaat is heel mooi geworden

Precies wat wij verwacht hadden!

Kleur goed en eenvoudig te plaatsen.

Alles netjes op tijd en goed geleverd. Perfect om zoe te zeggen en het ziet er geweldig mooi uit de verwarmingen nu

Prima contact en service

Onze ervaring met contact en online inmeetservice is positief en prettig verlopen. Leveringstijd verliep ook voorspoedig echter is het jammer dat niet alles correct geleverd is. Het rooster heeft een lamel te veel. Dit gemeld en wordt ook opgepakt alleen jammer dat we dan wederom 15 dgn levertijd moeten afwachten. Dus het duurt dan even voordat de radiatorombouw pas goed kan worden gemonteerd.

Makkelijk op te meten, snel geleverd en makkelijk te monteren.

Vriendelijke chauffeur

Nog niet uitgepakt en opgehangen dus over product nog geen mening

Prima.

Ik heb reeds meerdere malen van U diensten gebruik gemaakt. Ik kan dit kort samenvatten. Perfect geregeld.

Heel blij met onze Sentimo’s. Super makkelijk en een mooi resultaat!

Gemakkelijk te bestellen.Snel geleverd.En eenvoudig te bevestigen.

Alles was goed geregeld

We zijn zo blij dat we er nog een gaan bestellen voor een slaap kamer

makkelijk in elkaar te zetten

Mooi gemaakt en afgeleverd

De levering was snel en het ziet er perfect uit.

Zoals alle keren weer een excellente levering en puik product!

Al vele keren producten besteld. Altijd binnen de verwachte levertijd en heel goed materiaal. De kamers in huis worden er mooier door!

Mooi produkt en eenvoudig te bevestigen.

We waren voor nieuwe radiatoren aan het rondkijken en toen ontdekten we de produkten van Sentimo. We besloten er eentje aan te schaffen om te zien of ons dit zou bevallen. Het produkt werd netjes verpakt geleverd (binnen 3 weken) en deze was eenvoudig te plaatsen. Het resultaat is verbluffend en we gaan ook een tweede bestellen. Vraag: Kan ik bij mijn volgende bestelling een extra setje magneetjes bestellen en wat zijn de kosten hiervan. Ik wil namelijk de 2 uitgedrukte delen aan de zijkant (boven en beneden) gedeeltelijk d.m.v. magneetjes terugplaatsen zodat de opening niet zo groot is. Met vriendelijke groet Ton Hassink

Bovenverwachting

De radiatorbekleding is in het echt nog mooier dan gedacht. Het maakt de woonkamer echt af. Lang getwijfeld of we het zouden doen, maar we zijn er erg blij mee.

precies wat ik verwacht had

gemakkelijk te plaatsen en lijkt heel mooi

Mooi product

Afspraken nagekomen

Mooi en makkelijk

Makkelijk te bevestigen. Ziet er mooi uit. Levering e.d. zonder problemen.

Goed maar een beetje vreemd.

We vroegen om een klein beetje korting op een groot bedrag maar dat konden we alleen krijgen als we eerst voor een hoger bedrag zouden bestellen.. Heel raar vonden wij.

Mooi

Een mega verschil. Let goed op de hoogte anders pas het niet met de knop, als je die erin wilt verwerken.

Perfecte begeleiding en produkt

Zeer tevreden over de kwaliteit, de service en het eindresultaat

Nog niet geplaatst.

Heb nog geen tijd gehad om hem te plaatsen, ben druk bij mijn stiefdochter, ik doe het later, dan hoort U van mij. Groet Gerard.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.