De ombouw ziet er mooi uit.

De radiatorombouw is eenvoudig te plaatsen, het is wel jammer dat gemeten waarden aangepast worden.

Perfecte aankoop, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Perfectie aankoop

Netjes afgewerkt

Goed geregeld pas heel mooi

Product precies zoals beschreven geleverd.

Kleur en uitvoering geleverd zoals besteld. Na installatie een echte blikvanger in onze keuken.

prima product en prima service

na een verkeerde start prima hersteld

Prettig bedrijf

Zijn goed geholpen met inmeten,snelle levering, mooi product.

Ik had 4x radiatorenbekleding besteld, ik heb er 3 geleverd gekregen. De andere zou snel geleverd worden. Het contact via mail en telefoon is prima! De bekleding zelf is echt mooi om te zien en inderdaad simpel in elkaar te zetten. Ik heb geen spijt van de aankoop..

Prima volgens verwachting

Top produkt

Na enig overleg met Sentimo over de maatvoering de radiatorbekleding besteld. Past precies; eenvoudige montage; ziet er strak uit.

Sentimo top! Levering iets minder

Erg blij met onze bestelling van Sentimo. Helaas werd bij ons de levering voor de volgende dag pas om 20:00 uur vermeld. Van alles moeten regelen om thuis te zijn tussen 8 en 10, want dat was de tijd waarop het geleverd zou worden. Uiteindelijk waren ze er om half 1. Dit vond mijn baas iets minder leuk... en ik dus ook.

communicatie Onvoldoende product voldoet wel.

Ophoogsetje past niet lekker op de oude verwarming zelf moeten aanpassen verder tevreden over het product. Totaal geen communicatie over de bezorging, krijg ineens om 22:00u bericht dat ze om 8:30u komen bezorgen terwijl er niemand thuis is. Transportbedrijf niet bereikbaar tot 1 uur voor levering. Uiteindelijk heeft mijn vrouw onverwacht halve dag niet kunnen werken omdat er om 11u geleverd werd. Zeer slecht en te belachelijk voor woorden in deze tijd. Omdat het product verder voldoet een voldoende maar de bezorging totaal geen communicatie van zowel Sentimo als het Transportbedrijf tot de avond voor levering zeer slecht.

Mooi product en gemakkelijk te monteren

Product ziet er mooi uit van 1 zijkant was een stukje afgebroken maar dat zit niet in het zicht. Makkelijk te monteren en goede beschrijving.

Prima zie er mooi uit

Het ziet er schitterend uit, we hadden twee oude radiatoren , zijn enorm opgeknapt door de radiatorbekleding . Het Mail verkeer zou iets sneller mogen , het komt allemaal prima voor elkaar , maar heeft wat tijd nodig . Wij zijn erg tevreden .

nvt

Simpel te monteren maar met langere lengte wel met 2 personen

Met verhoging geplaatst, de uitsparingen voor de buizen komen dan helaas niet mooi gecentreerd uit.

Super content

Zeer tevreden snelle levering ideale betalings mogelijkheden en verrassend mooie cover, precies wat ik ervan verwacht had.

Slechte uitgangscontrole

Bestelde paneel zat vol vuil waar overheen gespoten was. Door de eindcontrole niet opgemerkt. Vervangende levering is toegezegd, maar ondanks dat het om een reclamatie gaat mag ik achteraan de rij aansluiten en gewoon weer drie werkweken wachten op een nieuw paneel. Bij een klacht zou je mogen verwachten dat de herlevering eerder wordt ingepland om de klacht zo snel mogelijk op te lossen. Dat vind ik echt een verbeterpunt. Verder was de kwaliteit van de onderdelen wel goed. Dus hopelijk is de herlevering foutvrij en heb ik er dan eindelijk plezier van. Inmiddels de herlevering ontvangen, toch nog sneller dan verwacht. Verwarmingsbekleding is erg mooi geworden. Uiteindelijk toch tevreden!

Zeer tevreden!

Handig om via beeldbellen de panelen op te meten. Medewerker neemt de tijd. Het plaatsen is makkelijk en snel gegaan. Duidelijke uitleg bijgevoegd.

moeilijker dan gedacht

Ik had vier exemplaren besteld. Het in slkaar zetten viel een beetje tegen. Ik had graag wat praktischt tips gekregen zoals hoe ik op een goede manier de zijkanten kon vastzetten. De instructie bladen vertelden wat je niet moest doen, maar ik had liever gehad dat ik tips had gekregen hoe ik het het beste kon aanpakken

Mooi product en netjes geleverd. Via de site besteld met een duidelijke aanwijzing hoe te meten. Dit is onze tweede ombouw en wederom enorm tevreden over het geleverde.

Prima service en mooie producten

Ik heb ervoor gekozen om te video bellen zodat ik hulp kreeg bij het opmeten. Vriendelijk personeel en best snel geleverd.

Tijdige levering met beloofde kwaliteit

Positief en niet overdreven duur.

Materiaal van zeer goede kwaliteit!

Het in elkaar zetten van de onderdelen heeft ons toch enige moeite gekost. Daarbij zijn tot ons ongenoegen wat krassen ontstaan in het "moederbord". Eigen schuld, grote bult? Erg jammer.

perfect

ziet er top uit, wellicht willen jullie onze radiatoren op jullie site plaatsen!! Woonkamer grijs onze badkamer industrieel zwart door..SENTIMO

Wat een mooie, strakke uitstraling kregen onze radiatoren in de woonkamer!!!

Bij familie zagen wij de afwerking van een radiator in de keuken. Mooi strak. Precies wat wij zochten. Wij irriteerden ons aan de ribben van de radiatoren, die afstaken bij onze strakke inrichting. Houten ombouw was geen optie, i.v.m warmte verlies en ruimere ombouw. Op de site van Sentimo hadden wij snel onze keuze gemaakt en met de duidelijke instructiefilmpjes op YouTube was het gelijk duidelijk, dat het in elkaar zetten ook geen problemen kon opleveren. Met het gebruik maken van de inmeet service, speelden wij gewoon op safe en dat was het geld meer dan waard. Bij het huisbezoek kregen wij nogmaals duidelijke uitleg en werden wij zeer vriendelijke te woord gestaan. De offerte werd gemaakt en ook direct besteld. Drie weken levertijd. Via de mail kregen wij bericht, wanneer in productie en wanneer leveren en binnen 3 weken was het thuis bezorgd. Keurig en grandioos verpakt, zodat het geen beschadiging bij transport kan oplopen. Op de verpakking stond vermeld, voor welke radiator in de woonkamer de bekleding bestemd was. Dus geen uitzoekerij. Het in elkaar zetten is zelfs voor iemand met twee linkerhanden een makkie. Alle knoppen en buizen weggewerkt achter een mooie strakke radiatorbekleding, die door zijn sterke magneten muurvast op de radiator zit. Werkelijk een lust voor het oog en een mooie afwerking van onze woonkamer. Dit is wat wij wilden Sentimo!!!

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.