Een ervaring zoals we gewend waren.

Ook deze keer verliepen bestelling en levering volledig naar wens en hangt er op dit moment een prachtige radiatorbekleding in de slaapkamer te "shinen"!

Uitstekkend, mooi product

De bestelling goed geregeld per videobellen. En mooi op tijd geleverd. Top product

Radiator oogt weer strak nieuw

Heldere site voor bestellen, ook goed bereikbaar voor eventuele vragen, prachtige strakke ommanteling voor oude radiatoren, eenvoudig zonder gereedschap te monteren

Na een eerste foutje in de afspraak ging het verder prima, het opmeten door Joost goed, netjes , de platen zijn conform afspraak geleverd en zijn gewoon heel mooi. Prima dus

Eerst verkeerd opgemeten, zonder problemen de volgende dag geannuleerd. Daarna opnieuw opnieuw besteld en netjes bezorgd. We zijn er erg tevreden mee. Waarschijnlijk bestellen we er nog 1.

Prachtig resultaat

Super mooi geworden oude radiatoren zien er nu als nieuwe uit!

Mooi produkt van goeie stevig kwaliteit

Overzichtelijk site, en de produkten voldoen aan alle verwachtingen. Duurder segment, maar prijs/kwaliteit verhouding is goed.

Super fijne webshop, snelle levering, behulpzame medewerkers.

Ik ben zeer tevreden over de twee cv covers die ik heb besteld, zo tevreden dat ik direct er weer een heb besteld. Dat zegt wel genoeg denk ik.

Mooi strak afgewerkt

Makkelijk te meten verfraaiing.

Naast het makkelijke opmeten is de montage ook eenvoudig en snel te doen. Kortom, op naar de volgende.

MOOI SPUL ,

goede afhandeling netjes op tijd geleverd ,met goede verpakking

Ziet er mooi uit

Gezien de grootte van het bestelde geheel zou de verpakking steviger moeten zijn. De verpakking was namelijk bij aflevering beschadigd (bijna niet te hanteren door enkel de koerier) maar gelukkig de inhoud niet.

Goede kwaliteit, hele andere uitstraling in de ruimte!

De Sentimo radiatiorbekleding is zeker een aanrader. Het geeft direct een hele andere uitstraling aan de ruimte. Makkelijk zelf op te meten en een super gemakkelijke plaatsing. Levering vond op tijd plaats.

Lijkt een nieuwe radiator

Na een kleine aanpassing bij de bedieningsknop van de radiator past de bekleding nu prima. Oude radiator in een keurig nieuw jasje !!

Makkelijk om te bestellen, even puzzelen om in elkaar te zetten maar als je het een keer doorhebt is het heel makkelijk!

Aanrader!

Intuitieve en eenvoudige bestelprocedure. Heldere, volledige en tijdige communicatie. Kwalitatief hoogwaardige materialen en afwerking. Montage is appeltje - eitje.

Het is niet de eerste die ik bestel. Nog een paar en al de CV's in huis zijn bedekt door Sentimo. Super service, redelijk snel en een kwalitatief erg goed product. Ben er wederom erg blij mee!

Van tevreden naar ontevreden

Wij willen in etappes onze radiatoren ombouwen. Met onze eerste bestelling zijn wij heel tevreden. De magneten waren niet bezorgd helaas, Maar werden zeer snel nabezorgd. Er was binnen een dag ook een reactie. Heel fijn. Omdat wij zo tevreden zijn de tweede bestelling geplaatst. Dezelfde ombouw, andere maat. Helaas blijkt dat de dieptemaat ineens naar vele centimeters kleiner wordt gecorrigeerd. Nu hangt deze ombouw lelijk van de muur af. Kijken wij op de ophangbeugels van de radiator, omdat die nu niet afgedekt is. Plus, door de uitsparing kan al t vuil makkelijk erachter komen. Als reactie van Sentimo krijgen wij dat dit heel normaal is. Willen wij het anders, dan moeten wij bijbetalen, want dan wordt t maatwerk. Huh?? T was toch al maatwerk? De bijna helft Kleiner ombouw krijgt daarmee de prijs van de eerdere grotere ombouw. Plus wij worden met extra werk opgezadeld van over en weer mailen, checken, retourneren, of na deze behandeling een andere leverancier zoeken. Echt een hele grote teleurstelling! Wij hopen dat t alsnog wordt opgelost. Maar een nare smaak hebben wij er zeker van! Familie hadden wij Sentimo nav de eerste goede ervaring aanbevolen. Dat betreuren wij nu, Fingers crossed!

Erg mooie manier om oude radiator moderne look te geven.

Ik heb gebruik gemaakt van de online inmeet service Werkt perfect. Medewerker kijkt mee en zorgt voor de juiste maten. Levering mooi op tijd en in elkaar zetten is letterlijk een klus van 5 min. Erg tevreden had dit veel eerder moeten doen. Raad het ook aan iedereen aan. Geeft echt een opfrisbeurt qua uitstraling in huis.

Alles goed

ontevredenheid over de verwarmingskap

Na de levering begonnen met de bevestiging van de sentimo kap. Uitwerkingsboekje voor hoe te monteren super slecht en onduidelijk. Tijdens montage uit het niks valt een beugeltje spontaan van de kap deze was niet meer terug te plaatsen. Er worden 8 rekjes meegeleverd om aan de kolom verwarming te maken maar te weinig magneten voor alle rekjes dus die monteer je voor niks tensie je zelf nog ergens magneten gaat kopen ,wat ik overigens belachelijk vind voor meer als 300 euro verwacht ik dat die er genoeg bij zitten. Ook zaten er maar 3 beugeltjes bij on hem op te hogen wat veelste weinig is voor een lange verwarmingskap van meer als 2,5 meter. En als klap op de vuurpijl de uitsparing aan de zijkant die niet over de verwarmingsbuis valt dus deze heb ik ook nog op maat kunnen zagen. Ohja ps de rails die bovenop de verwarming valt is niet recht . Kortom prijs kwaliteit zeer slecht, montage uitwerking onvoldoende levertijd redelijk lang . Voor mij eens maar nooit meer en raadt het bij niemand aan!

Prima service en perfect aangemeten

Ik heb zes elementen laten aanmeten. Allemaal verschillende afmetingen en daarbij ook onhandige buizen. Er is goed geluisterd naar mijn wensen en meegedacht wat mogelijk was. Tevens ook mee gedacht voor de kleur. Alle elementen zijn precies wat ik graag wilde.

Ziet er goed uit

Verpakking goed, montage handleiding ok, eind resultaat als verwacht

Goed verpakt, met zorg verpakt zodat het niet beschadigd raakt. Alleen iets duidelijker aangeven dat je met een tang de metalen plaatjes in de uitsparingen dient te verwijderen.

Schitterende ombouw

Mijn bestelde ombouw overtrof mijn verwachtingen. Simpele montage en prachtig afgewerkt.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.