Heel mooie verwarmingombouw

Goede ervaring, onze tweede ombouw.

Online besteld en past en staat geweldig. 1 woord super!

Super resultaat, maar wel 2 paar handen nodig

Het was goed verpakt en alles ziet er goed uit. Ik heb alleen wel hulp moeten vragen van iemand anders omdat het me niet lukte. Het is niet moeilijk, maar de ene kant blijft niet staan als je de andere gaat doen. Dus tip van flip: zorg voor een extra paar handen bij het monteren! Het resultaat is super!

Exact waar we op hoopten

Het meten was wellicht nog de grootste uitdaging maar ook daar word je prima doorheen geholpen op de site. Wij hadden twijfel of één bepaalde radiatorknop wel of niet bedekt zou kunnen worden en werden daarin perfect geadviseerd bij telefonisch contact. Levering exact binnen de vooraf aangegeven termijn en het installeren is echt eenvoudig. Strak eindresultaat, heel blij mee!

Goede communicatie en mooi product

Een oude en niet zo’n fraaie radiator i.p.v. overspuiten helemaal omgetoverd tot een strakke en nieuwe look in een handomdraai. Top product!

hele fijne website met duidelijke uitleg en je wordt goed op de hoogte gehouden over je bestelling en levering

Weer een prachtige ombouw

Ik heb al eerder een ombouw van Sentimo besteld, maar dan in een lichte kleur. Nu heb ik een donkerblauwe ombouw besteld en vond het best spannend, maar hij staat fantastisch!

Keurig op tijd geleverd en perfect op maat.

Klantenservice erg slecht

Prima produkt als alles goed gaat. Mocht er toch problemen zijn dan zijn zij zowel telefonisch als e-mail niet te bereiken

Netjes

Uitstekend produkt en service.

Uitstekend produkt, prima service en ook op tijd geleverd

Ziet er prachtig uit!

Een lelijke radiator in no time omtoveren tot een design radiator. Fluitje van een cent!

Net product

Prima contact en keurige levering. Goed strak product tevreden met het resultaat

Prima product en service.

Alles wat beloofd wordt op de website wordt nagekomen.

Zijn zeer tevreden kei gaaf .

Zo klaar met het in elkaar zetten alles was perfect voorbereid.

Perfect pasvorm en uitstraling

Juiste onderdelen. Makkelijk montage.

Goede service, prachtige bekleding en jullie komen na wat ze beloven.

We zijn erg goed geholpen op afstand. Omdat wij zouden weggaan, hebben jullie je best gedaan om op tijd te leveren. En dat is gelukt. De kamer ziet er een stuk mooier uit!

Goede service en top product!

Handige tool op de website, goede communicatie en updates rondom mijn bestelling. De verpakking was stevig en het product was erg makkelijk te installeren met behulp van de bijgeleverde instructie. Top product dat onze oude radiator een mooie nieuwe moderne look heeft gegeven.

Bijna goed

Ik had de radiator graag iets dieper gehad.

Prima , goed geïnformeerd en afspraak is afspraak

Goede info in de instructie begeleiding Bij telefonisch contact netjes en correct te woord gestaan Conform afspraak keurig teruggebeld en gemaild Vervolgens keurig binnen de gestelde levertermijn geleverd

Prima product

Een lelijke verwarming zo weg gewerkt. Het mooiste is dat je de buizen niet meer ziet. De radiator geeft nog behoorlijk wat warmte af met de Sentimo omlijsting,dus geen warmte verlies. Het staat gelijk heel strak.

Mijn ervaring is prima!

Mijn ervaring is prima!

Fijn bedrijf met mooie producten

Levering volgens afspraak. Duidelijke uitleg bij het product

Mooi

Makkelijk te monteren en goede kwaliteit.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.