Had het simpelweg iets simpels gedacht.

Doordat hij te groot is en onze verwarming knop niet goed weg te werken is. Moesten wij er een stukje uitzagen en nu is alles verbogen. Hopelijk trekt dat nog recht. Ik dacht dat het simpel was maar het viel zwaar tegen. Zal een foto meesturen als dat lukt. Maar de kleur is geweldig.

Super mooi en simpel te plaatsen

Wij hebben een nieuwe radiator nu, met een zeet strakke klassieke uitstraling, zelf opmeten en plaatsen was een eitje met zeer goede uitleg op de website. Geweldig sterke magneetjes. Ze zaten aan de achterkant vast en waren zeer moeilijk los te krijgen. Misschien was het handiger geweest om ze op een stukje stevig karton te plaatsen, zodat je ze makkelijker van het metaal af zo kunnen krijgen? Maar goed de magneten naar een aardappelschilmesje schuiven lukte ook en het mesje met magneten en al eraf tillen. Maar dit hangt dus wel stevig tegen de oude radiatorplaten aan. Geweldig systeem. En ook nog snel geleverd, ook al worden is het maatwerk. Top!

Eenvoudig te monteren en mooi resultaat

Goed product en perfecte bezorging.

Wij hebben al verschillende radiatorbekledingen besteld en zijn zeer tevreden over het product en de verdere afhandeling hiervan.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk de bestelling te plaatsen met duidelijke uitleg hoe de metingen van je verwarming te doen. Hierdoor kan je eigenlijk niet fout gaan. Goede communicatie over het productieproces en de levering

Prima geleverd en voldeed aan verwachting.

De afstand tussen de bovenkant van mijn radiator en de onderkant van mijn vensterbank was te klein om de Sentimo omkapping te plaatsen. Wist ik overigens van te voren. Het inkorting van het rooster en een hapje uit de zijkanten was nodig, maar het ziet er nu wel prima uit.

Ziet er mooi en degelijk uit

Prima product

Ziet er netjes uit goed verpakt en duidelijke werkomschrijving , geeft een mooie uitstraling van de verouderde radiator.

Prachtig product

Komt levertijden goed na en prachtig product

Levering en kwaliteit product uitstekend! Montage prima zelf uitvoerbaar.

Het zelf opmeten van de maten voor de Sentimo radiatorbekleding, via een duidelijke instructie van Sentimo, is niet moeilijk. De vlotte levering daarna van de bestelde producten was prima. De kwaliteit van de geleverde producten is verrassend goed. Zelfmontage is prima te doen en het resultaat mocht er zijn. We zijn er blij mee.

Perfecte oplossing voor radiatoren

Perfecte oplossing voor radiatoren die deels geverfd waren, staat super netjes. Levering was snel en zeer accurate berichtgeving rondom levering. Ombouw is makkelijk in elkaar te zetten.

Ziet er mooi en degelijk uit, past goed.

Ziet er mooi en degelijk uit, past goed.

Helemaal top Voor de badkamer gekocht Nu afwachten hoe het in een toch wat vochtige ruimte houdt

Waanzinnig mooi

Makkelijk te monteren en met magneten eenvoudig te plaatsen. Een aanrader.

Mooi materiaal. Op tijd geleverd En in een mum van tijd geplaatst

Ziet er prachtig uit !

Makkelijk te bevestigen en ziet er erg mooi uit !

Mooi product!

Makkelijk te monteren. Classic product ziet er mooi uit.

Prima product en goede informatie over de voortgang

Heb een bestelling gedaan. Een goede afhandeling van de geplaatste order. Het was klaar voor verzending, en heb daar de juiste informatie over gekregen. Bij de aflevering, waarbij de chauffeur iets later was, kreeg ik een bericht dat hij een kwartiertje later zou komen. Hulde voor iedereen

Uitstekende kwaliteit

Alles perfect, aanlevering zeer goed en ben zeer tevreden over de kwaliteit.

Veel geld voor weinig kwaliteit!

Vind het een matig product, wij hebben een grote centimo besteld 4M lang ongeveer. Eenmaal bij uitpakken vloog de plaat al alle kanten op en knakte nog net niet dubbel. Hoe je het in elkaar moet zetten is een beetje knullig met lipjes ombuigen etc dat kan na mijn inzien stukken beter. Eenmaal in elkaar gezet wilde ik de kap monteren op de radiator maar die paste niet eens want de uitsparingen voor de leidingen van de radiator hadden ze niet op de goeie plek gezet, dus na het werk en de kap aangepast met de slijptol. Eenmaal gemonteerd ziet het er wel super strak uit dat moet ik dan wel toegeven. Maar zal er in de toekomst in ieder geval niet meer een weer halen.

zeer goed

alles klopt, ook wat op de website staat de levering kwam op tijd en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het in productie gaat tot bezorging ga zo door tot de volgende keer

Heel erg mooi

Zowel het bestellen, het leveren en het uiteindelijke resultaat 100% naar volle tevredenheid. En erg makkelijk te plaatsen

Heel mooi

Snel bezorgd, erg blij mee

Staat erg mooi en past precies

Prima service en levering

Alles netjes en goed verpakt. Paste allemaal prima netjes afgewerkte materialen. ZEER tevreden.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.