Helemaal prima

Prachtig en vrij gemakkelijk in elkaar te zetten en te plaatsen

Prima [product

Is de derde keer dat ik wat bestelde heel correct hou vol zo dan worden jullie een grote.

Heel erg tevreden.

Duidelijke website. Even maten invoeren en je weet de prijs. Afrekenen en klaar, zo simpel als een twee drie. Super bedankt wij zijn super blij met de verwarming ombouw.

Prima kwaliteit

Duidelijke website, makkelijk bestellen, levering volgens planning, prima product

Goed degelijk en netjes

Tot in alle details goed geregeld

Alles prima

Keurig stevig verpakt en volgens afspraak geleverd. Montage eenvoudig, past perfect en oude radiators lijken weer als nieuw

top!

Makkelijk en heel mooi

mooi product, makkelijk te monteren en snelle levering

Snel antwoord op vragen, goede communicatie zodat je stand van zaken weet en echt een aanwinst voor je interieur.

Fantastisch systeem van a tot z makkelijk voor iedereen te doen van inmeten tot montage!

Ben heel tevreden over sentimo

Zag het steeds op de reclame. En was eerst afwachtend. Toen toch besteld, en zeer tevreden. Het inmeten was duidelijk. En resultaat verbluffend. Ga er nog meer bestellen

Snelle levering, makkelijke montage

De radiatorbekleding werd snel geleverd en zat binnen de kortste tijd op de radiator. Montage was erg makkelijk. Het is een mooi product waar we erg blij mee zijn.

Prima kwaliteit en snelle levering

Zoals ik aangaf geweldige kwaliteit en prijs is redelijk

Ik ben zeer tevreden over Sentomo BV

Het was makkelijk om te bestellen, goede beschrijving, hoe je het moest doen, levering was fijn op tijd. Ik ben zeer te vreden.

Goed service

Mooie radiator bekleding tegen fatsoenlijke prijs en snelle levering.

De ombouw werd sneller geleverd dan werd vermeld. Was simpel te bevestigen met een duidelijke handleiding. Ook de prijs was schappelijk. Bezorging erg netjes. Er was op de dag van levering wat vertraging en dat werd meteen gecommuniceerd.

Hadden we eerder moeten doen!

Overtreft mijn verwachtingen.

Goede service bijvoorbeeld bij het opmeten (via internet) Levertijd daadwerkelijk aangehouden. Montage eenvoudig. Oogt fantastisch.

Bestelling, levering en transporteur top!

Zoals omschreven alles top! Ook transporteur compliment.

Zeer mooi en zit goed vadt

Heel mooi en binnen 3 weken geleverd

geweldig mooi

goedemorgen ik wil graag mijn ervaring met u delen wij zijn goed tevreden prachtig mooigoede service alleen vinden we het jammer dat de beugels niet in kleur zijn maar gewoon wit dat zie je toch als je erboven staat maar verder prima tevreden een aanrader bvd mevr baelemans

Prima snelle levering

Goede snelle levering . Degelijke verpakking.

Prima geleverd.

Het inmeten was ook zeer fijn en deskundig gegaan .

Kwaliteit

Zorgvuldige levering en kwaliteit!

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.