Past perfect. Heel blij mee

Heel gemakkelijk te monteren. Top

Kwaliteit goed

Aflever tijd was tussen 15.20 tot 17.00. Geregeld dat ik thuis zou zijn word ik om 14.00 door chauffeur dat er niemand thuis was ook de buren niet en dat hij het buiten neergezet heeft op zijn verantwoording. Waarom dat niet bellen dat hij 1.5 uur eerder zou komen. Maar we zijn blij met hoe het er nu uit ziet en hoe makkelijk het bevestigen ging.

Erg gemakkelijk en prachtig product.

Inmeten is met de begeleiding op de website gemakkelijk uit te voeren. Communicatie over de levering is zeer accuraat en correct. Het product is van zeer hoge kwaliteit en heeft een mooie uitstraling.

Rondom tevreden

In verband met Corona was de inmeetservice “overbelast”. Uiteindelijk via digitale weg een afspraak ingepland, keurige aanwijzingen over hoe en wat gemeten moest worden. Na ontvangst van offerte, akkoord gegeven. Sneller dan verwacht een melding dat de levering “de volgende dag” gepland stond, dit had iets eerder gekund, maar na contact met de vervoerder werden we netjes een half uurtje van te voren gebeld. Alles keurig verpakt. En dan komt het spannendste: uitpakken en monteren: dat is echt een fluitje van een cent, Max 10min per radiatorombouw, en wat ziet het er strak uit…. Raad het iedereen aan!

Na een eerdere bestelling zijn we nogmaals overstag gegaan. Snelle levering en alles prima in orde.

Eenvoudig te bestellen en keurig geleverd

Wat een prachtig product!!

Je wordt keurig op de hoogte gehouden van het proces. Tevens ontvang je tijdig bericht van aflevering. De aflevering is trouwens ook precies op de aangegeven tijd. Maar het allerbelangrijkste is de zeer mooie kwaliteit en eenvoudige montage. Aanrader dus!!

geweldig

Duidelijk, snel, makkelijk wij hebben op de site alles opgeschreven wat er nodig was. het was duidelijk wanneer en wat er binnen kwam. en het is gemakkelijk en snel in elkaar te zetten. Heeeeel hoge kwaliteit! echt blij mee.

Netjes geregeld

Keurig op tijd geleverd goed verpakt Zonder beschadigingen

Mooi produkt

De radiatoren knappen er enorm van op! Het ziet er mooi en strak uit. Wel is enige voorzichtigheid geboden bij het monteren. Bepaalde onderdelen zijn wat zwak, bijvoorbeeld de bovenkant van de zijpanelen waar een "versiering" is ingekerfd. Als je de zijpanelen daar vast pakt buigt het metaal vrij gemakkelijk om.

Prima, het resultaat ziet er strak uit.

duidelijk website, de stappen zijn goed te volgen. Instructie om zelf te meten duidelijk.

geen duidelijke meet instructie afwijkende toe en afvoer leidingen.

Wil ik de aflevering wijzigen had ik nieuwe moeten bestellen dus een slechte ervaring.

Duidelijke bestelprocedure en keurige levertijd. Tevens solide verpakking

Prachtig product

Voor de 2e keer een bestelling geplaatst en opnieuw alles prima gegaan! Zeer tevreden over het klantcontact en het product. Zal zeker in de toekomst nog een bestelling plaatsen. Met behulp van de uitleg over het opmeten, precies de juiste maat kunnen bestellen en makkelijk zelf te plaatsen.

Zeer goede en fijne ervaring. Top service!

Heel tevreden over. De levering was ook goed

Mooi strak

Mooi strakke bekleding voor radiator en zeer makkelijk te installeren.

Fantastisch!

Keurig verpakt en bezorgd; prima instructie en het staat ook heel netjes. Lekker strak en opgeruimd. We denken er zelfs over om ook onze grote radiator in de woonkamer hiermee te bekleden...

heel mooi product!

heel mooi product alleen een vd zijkanten wijkt af. sluit niet mooi aan, zit los. dit hebben we zelf opgelost door een van de magneetjes er tussen te plaatsen.

Aanwinst voor woonkamer

De woonkamer heeft nu een strakke stijlvolle uitstraling

zeer goed, maatwerk op afstand en levering op tijd

snel, soepel en en voldoet aan elke verwachting

TOP

Fantastisch.. ik ben ah kijken voor mijn andere radiatoren in woonkamer en rest huis. Maar ook ff sparen.

Ik ben er blij mee . Makkelijk om in elkaar te zetten

Top product

Zeer snelle en complete levering

Makkelijk te bestellen uit een ruim assortiment mooi materiaal en compleet. Makkelijk te plaatsen

Eenvoudig te plaatsen

Eenvoudig te plaatsen en mooie afwerking

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.