Mooi product

Makkelijk zelf te doen snel in elkaar te zetten. Een zeer mooie uitstraling

Primaspul en op tijd geleverd zoals afgesproken

Zie hierboven , goede kwaliteit

Perfect!

Goede ervaring met Sentimo! Duidelijk in communicatie, product voldoet aan alle verwachtingen! Makkelijk monteerbaar en supermooi resultaat!

levering volgens afspraak. Mooi product.

Wel even uitkijken met welke type kraan je gebruikt. Op de site was mij niet duidelijk hoe een staande kraan zou uitpakken. Ik kreeg er namelijk verhogers bij. Verder zou ik de bekleding iets groter (langer) besteld hebben als ik geweten had dat je daardoor ook de buizen naast de radiator uit het zicht had kunnen halen.

Nog mooier in het echt.

Had wat problemen met de vervoerder, maar de radiatorombouw nadat ik het had geplaatst maakte alles weer goed. Ook het vervoersbedrijf heeft het keurig opgelost. Nogmaals, ik had een verwachting maar deze is zeer overtroffen.

Eenvoudig een perfect resultaat

Eenvoudig te bestellen met behulp van duidelijke handleiding op de website. Duidelijke communicatie over de voortgang van de bestelling, en zeer stipte bezorging. Uitstekende, degelijke verpakking en zeer eenvoudig zonder gereedschap aan te brengen. Kortom, een uitstekend product!

Makkelijk te monteren, degelijk en sterk

Wordt goed verpakt verstuurd. Goede begeleiding bij aanwezig.

De ultieme oplossing en snel gemonteerd

Mooie en makkelijke oplossing

Makkelijk bestellen via webshop Ruime keuze Goede levering Makkelijk monteren Mooi product

Prima.

In alle opzichten prima behandeld, zowel bij de aanvraag, het opmeten als de afhandeling.

goede kwaliteit, duidelijk leveringsproces, prettige website

zie boven

Prachtig

Super product

Superproduct

Precies geleverd wat ik had gevraagd en had voorgesteld. Past perfect.

Goed en netjes

Goed en netjes

Goed product.

Redelijk snel geleverd; simpel systeem; goede warmtegeleiding; goede, duidelijke bestelmodule

erg mooi

we hebben meteen nog 4 stuks besteld

Super goed blij met de levering

Mooi

Mooi strak design, makkelijk te plaatsen en goede levering

prachtig resultaat

makkelijk aan te vragen/te bestellen en te plaatsen. Het resultaat is erg mooi

Staat super!

Hele mooie radiatorbekleding die eenvoudig is te installeren! Wij zijn zeer tevreden!

Doen wat je beloofd

Fantastisch , alleen de verpakking al Vriendelijke chauffeur Mooie kwaliteit materiaal Kortom SUPER!!

Prijzige oplossing

Ik vind de prijs kwaliteit verhouding fors. Het is een mooi product, maar is bijna net zo duur als een nieuwe verwarming. Was bij ons voor bedekking kleine radiator in de badkamer, is mooi geworden, maar €160,00 voor een verwarming van 65 cm bij 70 cm vind ik prijzig

Prima...

Tevreden!

Snelle levering, tevreden met het resultaat. Product heel makkelijk te monteren!

Erg mooi, een wereld van verschil

Lelijke radiatoren zien er opeens strak en mooi uit! Product is niet goedkoop, maar Sentimo levert hiervoor wel topkwaliteit. Ook aflevering en de voor- informatie is uitstekend.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.