Goed product. Netjes afgewerkt. Ben er blij mee.

Alles naar wens!

Mooi product/kwaliteit

Een prachtige oplossing voor lelijke radiatoren

De producten van Sentimo zijn goed doordacht en simpel te monteren. Het eindresultaat is prachtig! Het bestellen via de website is heel eenvoudig met duidelijke stappen en instructie. Tijdens het productieproces wordt je op de hoogte gehouden en de levering was mooi op tijd.

Mooi materiaal

Alleen wel het juiste leveren.

passend en modern

Ik heb voor de 2e keer een metalen radiator bekleding afgenomen van Sentimo. Beide keren uitstekende ervaring met het materiaal. Duidelijke instructie maakt het heel eenvoudig om de bekleding te plaatsen. Mooi strak en een moderne uitstraling. weer als nieuw!

Geen idee

Het is nog niet uitgepakt en geplaatst

Van inmeten tot levering: super

In eerste instantie twijfelden we of we zelf de radiotoren konden meten. Knoop doorgehakt om het niet te doen. De ‘inmeet adviseur’ eigenlijk een understatement, heeft ons geweldig geholpen en advies gegeven waar we zelf niet op waren gekomen. Knoppen eraf, mooi weg gewerkt, het ziet er strak uit! Weg lelijke radiator!

Prijs kwaliteit goed en staat mooi zonder teveel gedoe

Gebruiksgemak en service

Als volgens afspraak verlopen en simpel te monteren! Mooi spul

Had ik eerder moeten doen!

In december de benedenverdieping aangepast met Sentimo na jarenlang tegen lelijke radiatoren aan te hebben gekeken, nu de bovenverdieping aangepast. Wat een uitkomst! Mooi afgewerkt en het ziet er prachtig uit. Service is goed, het opmeten is goed uitgelegd, bezorging is top. Kortom heel tevreden!

een 10

Weer perfect allemaal

Goede service en een mooi product.

Heel mooi geworden, verdwijnt qua kleur helemaal in de muur en geen buizen en knoppen meer. Super

Hallo, het is mooi geworden en samen met mijn zoon hebben we het voor elkaar gekregen. Het enige dat jammer is dat aan de zijkanten voor (geperst/gesneden oid) uitsparingen zijn gemaakt, die ik niet nodig heb en waarvan er 1 al heel snel uitlag. Als de plinten erin zitten kunnen we het er vast weer in lijmen, maar misschien; of iets moeilijker eruit te krijgen of goed aangeven dat voorzichtigheid op die plek geboden is. Maar een pracht resultaat.

Prima@!

Inmeetservice, levering volgens gemaakte afspraken. Plaatsen wat lastig. Uiteindelijk een mooi resultaat.

Heel groot verschil voor weinig moeite

Product is mooi, strak en precies zoals op de website. Snellere levering zou nog fijner zijn.

Klopt waarmee geadverteerd wordt

Radiatorbekleding is perfect. Netjes en snel geleverd

Opzich mooi maar....

Als er iets niet helemaal klopt qua maten wat bij mij het geval is dan is het erg moeilijk om snel contact te hebben. Er gaan telkens een aantal dagen overheen waardoor we nu al bijna 2 weken met radiator bekleding zitten die de warmte niet kan geleiden omdat de bak op de grond ligt (en wel goed gemeten is) en die natuurlijk ook niet mooi oogt.

Goede online shop

Goede configurator waardoor het heel simpel is om het product samen te stellen. Tel daarbij op de simpele montage

Zeker aan te bevelen!

Voor het eerst een Sentimo radiatorbekleding besteld. Heel handig programma en het resultaat is prachtig.

echt heeeel mooi

snelle levering. ziet er zeer mooi uit. eenvoudig in elkaar te zetten. top

Prima voor elkaar.

Prima Goed geregeld

Mooi

Is de 2e keer dat wij besteld hebben, super mooi en snel geleverd.

Boven verwachting

Om een lelijke beschadiging aan een radiator te laten repareren dachten we er in eerste instantie aan om deze te laten spuiten. We zagen er erg tegenop om de verwarming af te koppelen, de radiator weg te brengen en vervolgens weer aan te (laten) sluiten. Mijn man zag de reclame van Sentimo op tv en dacht meteen: “dat is wat voor ons”. We hebben gebeld met Sentimo voor advies en dat contact verliep fijn. We kregen duidelijke informatie en daarna was de bestelling snel geplaatst. De radiator werd binnen de gestelde tijd keurig afgeleverd en was na het lezen van de (duidelijke) gebruiksaanwijzing snel geplaatst! We zijn heel blij met het resultaat!

Goede bezorging van het bestelde goed

Prachtig product en snel in elkaar gezet!

Onze oude radiator is nu een plaatje!

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.