perfect

Alles perfect geregeld en goed verpakt.

Het verliep prima

Geweldige service

Zeer mooi en strak afgewerkt.

Super blij mee!

Netjes verpakt en op tijd bezorgd, staat erg mooi, ga er snel nog 1 bestellen…

Mooi spul

Dit is inmiddels de 5e keer dat ik blij verrast ben met de metamorfose die gecreëerd wordt met deze simpele oplossing!

Goede service en een snelle klacht afwikkeling

Goede service en een klacht wordt erg snel opgelost.

Top!!

Dikke 10

Verkeerde levering

Reeds een bestelling gedaan bij Sentimo. Bij de levering is gebleken dat er 1 pakket was verwisseld met die van een andere klant. Ik heb toen contact opgenomen met de klantenservice dat er bij levering een fout was gemaakt. Er werd best lax gedaan over het feit dat een bestelling verkeerd geleverd was en ‘er moest maar even gekeken worden’ hoe we dit gingen oplossen. Tot op de dag van vandaag niets vernomen van de klantenservice van Sentimo!! Dezelfde avond had ik een boze mevrouw aan mijn deur staan die mijn pakket kwam brengen en die van haar kwam ophalen. Gelukkig hebben we dit onderling zelf opgelost! Jammer dat er niet meteen actie is ondernomen door Sentimo en dat de klanten dit zelf hebben moeten oplossen. Gelukkig zijn wij wel tevreden met de producten. Het is van goede kwaliteit en past goed over de radiator.

Prima goede kwaliteit.Eenvoudig aanbrengen

Prima.

Top product

Het inmeten en online bestellen is erg makkelijk en overzichtelijk. De levertijd niet onnodig lang. Het plaatsen is erg makkelijk en het eindresultaat geweldig!

Mooi design en makkelijk te plaatsen

Handig systeem . Makkelijk te bestellen. Communicatie via mail duidelijk

Mooi product. Past perfect. Gebruiksvriendelijk site en eenvoudige juiste product te bestellen. Levering volgens geplande afspraak.

Erg mooi !

Makkelijk te monteren !

Geweldig!!

Mooie en hoogwaardige radiatorbekleding. Eenvoudig te bestellen. Na de bestelprocedure wordt je voortdurend per mail op de hoogte gehouden van het proces. Eenvoudig te plaatsen en ziet er echt super strak uit. Hadden we veel eerder moeten doen!

Uitstekende producten die precies passen

Zeer eenvoudig proces om de juiste afmetingen en kleur door te geven. Levering in twee weken tijd. De beschermende verpakking was ook zeer goed. Zeer tevreden

De service is perfect

De levering is uitstekend, alles zeer goed verpakt om mogelijke schade/en teleurstelling te voorkomen....top

Prachtig.

Heel mooi afgewerkt. Ben er erg blij mee. Ook meer warmteopbrengst door goede geleiding materiaal

Eye catcher

Mooie oplossing voor een oude radiator. Eenvoudig bestelproces en eenvoudig te bevestigen !

Wij hebben ervoor gekozen om in te meten per video bellen en dat ging heel goed !! En het paste ook nog perfect top gedaan en lekker makkelijk !!!

Zowel bestellen als afleveren ging prima, Het is gemakkelijk om in te vullen en berekenen en het klopt precies. Zeer goed verpakt en af geleverd.

Prima product gemakkelijk te installeren

bestelling al na 2,5 week ontvangen, erg goed verpakt. Wel bleef op dat moment mijn account nog op -productie- staan, dat was een beetje slordig.

Bestelling ging moeizaam maar uiteindelijk is het product is werkelijk top!

Pracht product en gemakkelijk zelf te monteren. Alles was aanwezig en paste precies!

Erg blij met het beloofde resultaat.

Deskundige, vriendelijke man die kwam meten. Goede service. Snelle contacten via mail.

in een split second van oud naar nieuw

wat ook bij de omschrijving staat klopt precies , een kind kan de was doen. Dit was de eerste maar er gaan er zeker nog meerdere volgen.

Geweldig!

Een geweldige oplossing voor een lelijke radiator! En super eenvoudig om te bevestigen!

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.