Jammer

We hebben voor 5 radiatoren bekleding besteld. Bij het afleveren was mijn vrouw alleen thuis en werd het voor de deur gezet want 1 meter verder binnenzette mocht niet. Zie dus maar hoe je het binnen krijgt. Contact opgenomen met Sentimo omdat op de Handdoekhouder zwarte spikkels zaten. Waarschijnlijk resten van een andere kleur coating. We hadden gekozen voor de Classic uitvoering. Met monteren en plaatsen verschillende problemen ondervonden. Ook dit gemaild naar Sentimo. Of ze hebben veel klachten en komen aan ons bericht nog niet toe of vinden het niet belangrijk. Na 7 dagen nog geen reactie gehad. Het product lijkt wel aardig maar de aftersales is niet goed. Dat we niet serieus worden genomen vinden wij heel vervelend.

Makkelijk bestellen en na ontvangst ook heel Makkelijk in elkaar te zetten en te plaatsen. Het ziet er mooi uit.

Precies zoals beschreven

Perfect op tijd geleverd. Ga er nog 2 bestellen

Goede afwikkeling van bestelling tot levering.

Fijn product. Mooi eindresultaat.

Goed past goed en staat mooi

Top kwaliteit verwarmingsombouw

We zijn erg blij met onze verwarmingsombouw. Heel mooi geworden. Kamer krijgt totaal andere uitstraling

Top Makkelijk te bevestigen , mooie uitstraling

Goede uitleg , makkelijk via de site te bestellen , goede berichtgeving tijdens het proces Duidelijk communicatie Erg tevreden

Ziet er fantastisch uit.

Uitstekende ervaring.

Duidelijke site en proces!

Ik zag de Sentimo-reclame op TV, en wat al wat langer wat doen aan de verroeste radiator in mijn badkamer. Heb dus een witte radiatorbekleding gekocht ter camouflage. Bestelproces en meten ging makkelijk. De bekleding is 3 weken na bestelling uit fabriek uit Ulft geleverd. Keurig verpakt. Twijfelde eerst of hij wel zou passen. Maar door de uitsparingen eruit te drukken passtte deze perfect! Vind de prijs wel hoog voor kleine radiator. Maar hij zit er uit als nieuw. Krijg van iedereen complimenten. Dus ontzettend blij met dit product en de leveringsservice.

Uitstekend product en een super goede klantenservice

Ik liep al een poosje met het idee mijn radiatoren te voorzien van Sentimo panelen. Nou moet ik erbij zeggen dat ik twee linker handen heb en de aankoop steeds uitgesteld heb. Toch op een gegeven moment de stoute schoenen aangetrokken en met behulp van de handleiding op hun site, opgemeten, kleur en uitvoering bepaald. Ten overvloede, door mijn onzekerheid, een foto genomen van de radiator en met een vraag naar de klantenservice gemaild. Direct het juiste antwoord terug gekregen. Vervolgens besteld.Keurige bevestiging ontvangen en later het bericht dat het verzonden wordt. Uitstekend verpakt. Daarna gemonteerd. Het was een fluitje van een cent. De radiator heeft nu een prachtige,design,uitstraling. Bedankt mensen van Sentimo. Echt mooi spul geleverd

Goede service en prima kwaliteit.

Prima ervaring

Mooie radiatorkappen. Gemakkelijk te bestellen. Snelle levering . Mooi product.

Mooie radiator ombouw

Netjes opgemeten door Sentimo en snel geleverd. Past perfect.

Niks op aan te merken

Levertijd en kwaliteit is goed

Perfect!

Wat een verschil! Ik vind een verwarming normaal zo lelijk! We zijn echt heel erg blij met de bekleding. Over elke verwarming willen we radiatorbekleding van Sentimo!!

Uitleg prima Service top

mooi en netjes geleverd

leveren wat je besteld en eenvoudig te plaatsen

Fantastisch concept

Makkelijk zelf te monteren , mooi design

We zijn tevreden alles is goed gegaan is mooi geworden

Simpel, snel en past altijd.

De beste oplossing ooit

Ideaal oplossing voor de lelijke radiatoren. Ik ben een groot fan van Sentima. 100% aangeraden. Mooi kleuren, texturen, gewoon perfect.

Past prima en een goede look

Past prima en een goede look

Prachtig product!

Wij zijn erg blij met de radiatorbekleding van Sentimo, onze hele huis knapt er van op! Makkelijk te installeren en snelle levering.

Prima bedrijf geeft veel vertrouwen.

super

zijn wezen inmeten en 3 weken daarna geleverd montage is zo eenvoudig en alles paste perfect kan dit bedrijf zeken aanbevelen je radiatoren knappen er echt van op en er is veel keuze bij deze bedankt voor de prima levering

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.