Het is echt een compleet ander beeld en uitstraling met de nieuwe kasg er omheen. Ik moet wel zeggen dat de ophoog set (voor het wegwerken van de radiator knop) in mijn geval niet helemaal goed werkt volgens de beschrijving. Ik heb namelijk een verwarming met een enkele plaat, hierdoor leunen de beugels niet echt op de verwarming. Allen de sterke mageneten zijn de dragende factor. Dit mag de pret verder niet drukken natuurlijk, maar wel handig im te weten ;).

Mooi en makkelijk zelf te plaatsen

Een snelle opknapbeurt voor mijn kamer en keuken

geen spijt van

Inmiddels hebben wij de radiatorbekleding geplaatst. Zeer eenvoudig en voorzien van een prima instructie. Normaal let je niet op een verwarming, maar nu springt het letterlijk en figuurlijk in het oog. Mooi materiaal en fijne 'warme' uitstraling. Met dank aan Sentimo voor een snelle levering en voor het goed op de hoogte houden van de status van onze bestelling.

Het past echt mooi we willen straks ook nog 1 hebben voor de gang.is echt een aanrader om zoiets te nemen

Prima radiator ombouw

Gemakkelijk te bestellen , je wordt tijdig geïnformeerd over de status. Daarnaast professionele verpakking en duidelijke instructies.

Geweldig !

Mooi passend en mooi afgewerkt! Eindelijk onze lelijke verwarming in de gang mooi weg kunnen werken! Tevens makkelijk te installeren! Onze dank is groot en dat alles voor een leuk prijsje!

Prettig besteld, goed geinformeerd over voortgang en past in 1 keer.

De bestelling op sentimo.nl ging eenvoudig, duidelijke afronding naar boven. Zodat je weet of het naar fabricage ook nog past. Goede kleur. Bericht over voortgang van de bestelling. De bezorging werd een dagje later ivm koningdag. Na levering zat de ombouw in 10 minuten.

Super mooi resultaat en snel geleverd.

De website is super compleet en maakt bestellen van je product erg gemakkelijk. Het eindresultaat is echt geweldig.

Goed bevonden in alle opzichten

Zie boven

Erg tevreden.

Materiaal wasGoed ingepakt. Ben erg blij, ziet er goed uit.

Vorige week onze ombouw binnengekregen. Wat een verademing dat de lelijke radiator nu weggewerkt is. Inmeten was heel eenvoudig.

Zelf de wagen moeten lossen

Mij vraag was of ik korting op me tweede zending kon krijgen bij elkaar over de 900 euro besteld.bij de eerste levering moest ik zelf helpen de auto leeg te maken de bezorger was alleen het was alleen niet te beuren zelf de wagen gelost.

goede ervaring

Alles past en ziet er prima uit.

Goede service, goede kwaliteit en ziet er prachtig uit!

Goede service, goede kwaliteit en ziet er prachtig uit. Ga voor de andere radiatoren ook bestellen.

mooi en makkelijk te plaatsen

zeer mooi en ook heel makkelijk te plaatsenbinnen paar minuten klaar

Prachtig systeem!

Eenvoudig te bestellen, eenvoudig te monteren. Radiator als nieuw en erg mooi.

De juiste afmeting bestellen is super eenvoudig! je krijgt regelmatig update en het past perfect en staat supermooi!

Eigenlijk gewoon helemaal super!

Afhandeling prima. Levering snel en keurig verpakt. Kortom goed product.

Mooie kwaliteit en makkelijk te plaatsen

prima voor elkaar

goede informatie. prettige meneer die kwam opmeten

Netjes

Het ziet er weer netjes uit!

2 radiatoren opnieuw bekleed, het ziet er mooi uit. De klemmetjes om de zijkanten aan elkaar vast te maken waren snel uit model. Verder allemaal prima.

Luxe uitstraling

Ombouw besteld voor in de keuken. Heeft een luxe uitstraling en is makkelijk te monteren. Inmiddels ook besteld voor de woonkamer en de hal

Radiatorbekleding wordt door kennissen en vrienden als "zeer mooi" gevonden.

Leuke en mooie bekleding voor radiatoren en de prijs valt ons reuze mee!

Het is zoals we verwachten top.

We zijn tevreden met het geleverde product en zijn van plan er nog meer te bestellen.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.