ok

ok

Dit was een aankoop zonder problemen, zoals het hoort.

Gemeten, besteld, betaald, geleverd zonder problemen. In elkaar zetten aan de hand van bijgesloten tekeningen. Geplaatst zonder problemen. Werkelijk fantastisch.

A

A

Makkelijk besteld, snel en heel ordentelijk geleverd, makkelijk in elkaar gezet en geïnstalleerd.

super

Super gemaakt mooi strak en past precies. Vakwerk

zeer goed

heel mooi

Perfect / ziet er mooi uit en past

Wij hebben er 3 gekocht Tip : coating is soms te dik , daar waar de zijkant aan de voorkant geklikt wordt. Beetje moeten vijlen, zodat de coating laag dunner wordt, zodat het beter aansluit. Bij de eerste zending 1 kromme zijkant ontvangen.Gebeld en gemaild en vervolgens een nw zijkant ontvangen. Goed opgelost. Ik beveel het iedereen aan. 3 uitvoeringen en verschillende kleuren.

Zeer tevreden.

Er zijn nog wat problemen maar ik ga ervan uit dat het goed komt. Verder ziet het materiaal er zeer mooi uit.

Mooi product

Handig en snel gemonteerd

Zeer tevreden over de contacten met sentimo

En fantastisch hoe alles opmeten isen de perfecte aflevering. En met de beschrijving hoe het in elkaar gezet moet worden. Ook heel goed Graag beveel ik sentimo ook aan andere door

Wat je ziet is wat je krijgt

Zowel kwaliteit en levertijd zijn zeer correct Ik heb nu reeds 3x bestelt bij Sentimo en altijd perfect Kortom voor een ieder een aanrader Frans Ringeling

!

complicated

mooi product maar beslist niet eenvoudig te monteren

Prima spul geleverd.

Goede. Service

heel mooi

top ben er zeer tevreden mee

Zeer mooi een aanwinst

Het product voldoet ruim aan de verwachtingen En is zeker prijstechnisch meer dan de moeite waard een aanrader zo gemonteerd

Dik tevreden

Ben erg tevreden vanaf het moment van samenstellen tot aan de levering

Prachtige producten voor een goede prijs

Met een radiatorombouw van Sentimo maak je van iets lelijks toch iets moois en moderns. We hebben twee radiatoren ‘opgeknapt’ en het geeft gelijk een ander gevoel. Het inmeten en bestellen ging gemakkelijk. Vanuit Sentimo werd er snel gereageerd op vragen en hulp bij het inmeten. Levering was snel en het in elkaar zetten was ook eenvoudig. Kortom; een tevreden klant rijker. We gaan snel weer een nieuwe bestellen voor de andere radiatoren!

Super mooi resultaat en makkelijk te monteren.

Na even goed aandacht besteedt te hebben aan het meten van de juiste maten. Was het monteren en ophangen super makkelijk. Helemaal te vrede over het resultaat.

Netjes geleverd, prima product

Jammer dat er niet meer opties zijn voor de uit te drukken zijkanten.

Wat een top product!

eenvoudig te monteren, strak design en meteen een heel ander gezicht in het interieur.

'Normale' bestelling snel en correct uitgevoerd; geen berichtgeving over nabestelling.

Niets dan lof over de gang van zaken m.b.t. mijn bestelling (57591. Helaas had ik een (correct) opgemeten afstand onjuist op het bestelformulier ingevuld. Na telefonisch overleg met Sentimo is een nabestelling geplaatst waarvoor ik een offerte ontving (d.d. 12-4 2021 SVOF 21000342). Direct op 12-4 2021 is het offerte-bedrag ad € 34,99 aan Sentimo overgemaakt. In tegenstelling tot de 'normale' bestelling heb ik van deze bestelling geen bevestiging ontvangen. Op 15-4 2021 heb ik telefonisch geinformeerd naar de stand van zaken. Ik zou op 16-4 2021 nader mailbericht krijgen. Inmiddels (19-4 2021 om 17.00 uur) heb ik nog steeds bericht. Vandaar een gemengde reactie op uw vraag om mijn ervaring met Sentimo BV. Ik heb vandaag mijn ervaring ook via een contactformulier gemeld. 7-5-2021: inmiddels toelichting ontvangen van Sentimo over verschil in werkwijze tussen normale bestelling en nabestelling. Uiteindelijk tevreden met de inmiddels geleverde radiatorombouw; voldoet aan de verwachting.

Gewoon perfect,goede beschrijving makkelijk in elkaar te zetten.

Heel goed gegaan,we hadden 5 pakketten. Paste perfect ,mooi afgewerkt in de door ons gekozen kleur. Ons huis fleurt er helemaal mee op. 2 uurtjes tijd allemaal gemonteerd. Hoeft niet te schuren schilderen of boren. Slim met sterke magneetjes.

Goed geregeld

Zoals het hoort ga zo door

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.