Te duur prul

Onduidelijke gebruiksaanwijzing was de oorzaak dat ik ongeveer anderhalf uur nodig had de blikkerige onderdelen aan elkaar te prutsen en echt goed is het niet meer gekomen. Daarbij werd een voorgestanst onderdeel (voor de verwarmingsknop) dat op z'n plaats moest blijven, ongewild ingedrukt. En dat voor Euro 230!! Na een vriendelijke reactie van Sentimo en het aanbod tot hulp, is alles nog goed gekomen en heb ik mijn sterrenaantal hier verhoogd. Dat ik de kast niet goed in elkaar gezet kreeg, was deels ook mijn eigen onkunde! Ik blijf er bij, dat de handleiding duidelijker gemaakt kan worden, maar ben verder tevreden over het uiteindelijke resultaat.

Hoge kwaliteit

Prima product ophoogstukken klungelig

Je krijgt precies wat je hoopt

Uitstekende levering. Zeer mooie radiator bekleding. Staat prachtig. Alleen moeilijk kiezen met zoveel mooie kleuren.

Mooie afwerking van de woonkamer.

Samen geplaatst met mijn zwager. Is er gelijk ook in geïnteresseerd. Mooi op tijd geleverd.

Uitstekend. Past allemaal precies

Ik vind het een zeer goed maatwerk wat er geleverd is. Chapeau.

Een heel goede uitleg bij de aanvraag, montage handleiding, de radiatorbekleding was gemakkelijk te monteren en past perfect, is mooi en degelijk ! Het bezorgen is perfect geregeld door de vervoerder, mooi op tijd en het bezorg tijdstip is heel goed te volgen! Zeker om aan te bevelen!

Dik tevreden.

Binnen 3 weken in de gewenste kleur geleverd.

dik in orde

Op tijd geleverd/ uitstekend verpakt/simpel te monteren. Betaling achteraf.

Great product!

We're very happy with our Sentimo cover, it totally changes the atmosphere in the living room. The customer service was really helpful in selecting the right specifics of the cover. Delivery takes a while, but understandable given it's made to order. The delivery company was helpful to put the box in our house as I couldn't carry it myself (it's 3 meters long), and communication about delivery was good.

goede service, mooie kwaliteit

Ziet er mooi uit, wij zijn er erg blij mee, geen spijt van

Levering perfect goed product eenvoudig te monteren

Mooie radiatorbekleding

Lang over na gedacht maar wel blij met de keuze. Makkelijk en plaatsen en mooie uitstraling

Mooi product waar we tevreden mee zijn!

Wij zijn zeer tevreden met de radiatorbekleding alleen als je het in mekaar zet en het dunne materiaal ziet denk je wel van waarom is dit zo duur maar dat zal vast met de productiekosten te maken hebben. Enig minpuntje was de bezorging. Mijn vrouw moest van boven komen met een baby in de armen maar de chauffeur had hem al voor de deur gezet en zat zelf alweer in de auto. Het was fijn geweest als hij hem in de gang had kunnen zetten, ook vanwege het gewicht.

Nette service. Waar voor je geld. Ronduit perfect

Eenvoudig in elkaar te zetten

Eenvoudig in elkaar te zetten. De radiator is mooi weggewerkt.

Uitstekende service

Mooi en eenvoudig te monteren

Prima geleverd wat ik ook besteld heb.

Ben zeer tevreden met de afwerking

Echt gemakkelijk in gebruik...

Wij zijn super tevreden. Levering binnen de afgesproken tijd. Prima verpakking en goede beschrijving. Kortom geweldig.

goede ervaring

alles duidelijk goede begeleiding en afhandeling

Mooi snel en goed (verpakt)

Mooi spul

Mooie bekleding

Als vrouw alleen kun je het niet goed in elkaar zetten ,maar ik heb hulp gevraagd

Zeer tevreden over de radiatorbekleding.

Goede degelijke verpakking. Makkelijk te installeren en voldoet aan onze verwachting. We gaan mogelijk meer bestellen voor andere ruimtes in het huis.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.