Goed geleverd alles was prima op maat

Zeer mooi en makkelijk te plaatsen

Prima oplossing voor verouderde radiatoren!

Wij hebben in de woonkamer 1 verouderde radiator die nog prima werkt maar er niet florisant meer uit ziet. De Sentimo bekleding zorgt dat het er weer strak en fris uit ziet! Simpel in elkaar te zetten en bevestigen. Ik ben tevreden.

prima!

Alles keurig en netjes volgens de opgegeven maten. En prima qua kleur!

Snelle, perfecte levering

Zeer snel geleverd. Goed verpakt en duidelijke handleiding. Prima prijs- kwaliteitverhouding.

Mooi product!

Eigenlijk hoef je geen design radiator meer aan te schaffen waarvoor je je installatie moet laten leeglopen e.d. Het ziet er echt goed uit en zo simpel te monteren!

Mooi product en snel en netjes geleverd,

Alles prima overzichtelijk en goed geregeld

Zoals gezegd alles prima. Wat je uit de reclames niet haalt is dat Sentimo met standaardmaten rekent. Dat kwam bij ons wel goed uit maar was in eerste instantie wel even slikken. Website is goed en bestelinstructie is goed te volgen. Goede kwaliteit van materialen en in elkaar zetten is zo simpel dat je daar eigenlijk geen fouten bij kunt maken. Prijzen zijn wel stevig.

Had ik eerder moeten doen !

Heel tevreden !

Mooi spul

Fluitje van een cent.

Voor onderhoud of reinigen radiator kan de bekleding net zo makkelijk worden weggenomen als geplaatst.

Snelle en goede service.

Product ontvangen met een kleine schade, dit wordt zeer zorgvuldig opgepakt en het beschadigde onderdeel wordt vervangen! De radiator ombouw ziet er prachtig uit

Wat een verbetering

Ik heb ze nu in mijn woonkamer hangen. Geweldig mooi en zeer makkelijk te monteren wij zijn er heel erg blij mee.

Ziet er goed uit

Wacht nog op oplossing van de klacht.

Mooi!

Ziet er heel mooi uit en is makkelijk te monteren.

Goede service, prachtig product!

Goede hulp gehad bij de inmeetservice, daarna gemakkelijk te bestellen en levering was snel. Bevestigen is goed te doen en het ziet er prachtig uit!

Eenvoudig te plaatsen.

Prima product,

Gemakkelijke beschrijvingen, goede updates, Prima product... Kortom goed...

zeer goede ervaring

Alles ging naar wens. Bestelling online is zeer overzichtelijk en eenvoudig. Levertijd klopte helemaal. Dus helemaal tevreden

Zeer tevreden!

Een prachtige oplossing om esthetisch onverantwoorde radiatoren te bedekken. De eerste hangt inmiddels en nummer 2 en 3 volgen spoedig!

Perfecte levering en grandioos produkt

Lang geduurd en zal mogelijk goed komen

Van af het moment van bestellen tot en met de levering heb ik 10 maal contact gehad en nog klopte de levering niet. HET VERLOOP: Na mijn bestelling 26-2-2021 kwam ik na een paar uur er achter dat ik iets niet goed had gedaan met de maten in voeren. Hierover heb ik 01-03 gelijk gebeld en het kon nog gewijzigd worden. Op 02-03 kreeg ik een mail dat mijn bestelling in productie was genomen. Na 3 weken ongeveer 25-03 had ik nog niets gehoord en heb een mail gestuurd met de vraag wanneer er geleverd wordt. OP DEZE MAIL HEB IK NOOIT ANTWOORDT GEHAD. Toen heb ik 29-03 maar weer gebeld en werd mij verteld dat er iets mis was gegaan en nu als nog in productie was genomen en 12-04 aan de transporteur werd aangeboden en zou ik het 14/15-04 ontvangen. 12-04 gebeld ter controle en het zou in het magazijn van de transporteur staan. 15-04 gebeld dat ik nog niets heb gehoord, na controle bij transporteur zou het 16-04 geleverd worden. Dit is dan ook uit eindelijk gebeurd. Bij alle telefoon gesprekken zijn de maten ook doorgesproken en die waren juist geregistreerd. ze gaven ook altijd aan dat er wijzigingen waren aangebracht en dat klopte. Bij het uit pakken bleek toch 1 de verkeerde maat bij te zitten. Wederom gebeld en als het nu goed is is het over 2 en halve week alles uiteindelijk goed gekomen. Met vriendelijke groet, Martin Nienhuis

Goede snelle service.

Snelle levering. Goed verpakt en heel tevreden

Zier er super uit montage is zo gebeurd

Heb alleen nog niet uitgevonden hoe de verhogers werken. Jammer. Misschien ff beschrijven. Nu 12€ voor niets uitgegeven.

Fijne service

Product was bij aankomst licht beschadigd. Een telefoontje en het werd direct in orde gemaakt. Dus prima service. Product zelf is mooi en zeer makkelijk te monteren.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.