Prima voorlichting, op tijd ontvangen.

Uitstekende service

Mooie kwaliteit

Makkelijk besteld,netjes afgeleverd rn simpel geïnstalleerd.

We hebben een nieuwe radiator

Door het plaatsen van de timo panelen is het net of wij een nieuwe radiator hebben.

Keb er nu 12 totaal besteld en prima levering en kwaliteit. Vooral de website is erg makkelijk en kan eigenlijk niet misgaan of je moet zelf verkeerd meten

Snel goed en mooi

Alles goed volgens beschrijving

Prima.

Het is goed aangekomen. De chauffeur heeft mij goed geholpen. Ze staat prima. Ziet er mooi uit.

Wat een mooi resultaat en een fijne service

Na het standaard meten kwam ik tot de conclusie dat ik een afwijkende maat en buis had voor mijn verwarming. Na email gestuurd te hebben met deze conclusie nam Sentimo contact met mij op. Even een videocall gedaan en binnen 3 weken had ik de "cover" binnen. Wat een mooi resultaat zeg!

bijna top

Het stukje dat je eruit kunt halen voor evt leidingen zat er los in . dus die heb ik met plakband weer op de plaats moeten plakken , omdat deze er in moest blijven zitten.

De instructie voor het aanbrengen is duidelijk. Prima afwerking, kortom een aanrader.

Makkelijk besteld, netjes binnen de beloofde tijd geleverd en simpel te monteren

De radiatorbekleding van Sentimo is makkelijk te bestellen door het overzichtelijke "bestelproces". Door een goede uitleg kan iedereen exact meten welke maat radiatorbekleding besteld moet worden. Daarna de kleur bestellen die je hebben wilt (door de vermelding van RAL kleuren goed te bepalen) en daarna bestellen maar. Zeer snel na bestellen krijg je een bevestiging en wordt je op de hoogte gehouden van de levering. De 3 weken die aangegeven worden waren in ons geval ook daadwerkelijk 3 weken. Levering wordt gedaan in een robuuste verpakking en met de duidelijke instructies die je bij de levering krijgt is montage een "fluitje van een cent". Al met al erg tevreden en het resultaat mag er zijn.

Blij met mijn radiatorbekleding!

Goede ervaring, goede kwaliteit

Opgemeten, besteld en prima levering. Eenvoudig en een prima service

Uitstekende levering, keurig product.

Product was keurig verpakt en eenvoudig te plaatsen. Paste helemaal in 1 keer. Meteen een heel ander gezicht met deze ombouw van de radiator.

Snel, makkelijk, modern

Via via in aanraking gekomen en nu bestel en opgehangen en zo blij... er komen er meerdere in huis en ga iedereen aanraden

Goeie ervaring, ook andere vrienden van ons geadviseerd om eens te kijken op jullie site!

perfect

door gebruik te maken van de sentimo radiator ombouwen is het een heel ander gezicht.

Alles precies verlopen zoals gehoopt

Afspraken volledig nagekomen [iets unieks tegenwoordig]. Het geleverde product ziet er keurig uit. Verpakking is deugdelijk. Uitleg op de PC is duidelijk.

Doen wat ze beloven

Positief

Prima te installeren misschien één klipje meer om dicht te knijpen.

Snel, goed, top !!

Makkelijk te plaatsen, zeer mooie kwaliteit, snelle levering!!

Mooi produkt!!

Goede service.Mooi matriaal.Staat erg mooi.

Goed en keurig afgeleverd.

Sentimo doet wat men beloofd

Precies zoals ik het had verwacht. Snelle levering

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.