Alles na wens verlopen,snelle levering

Perfecte oplossing voor onze ouderwets ogende radiator!

Sentimo levert een zeer fraaie behuizing ruimschoots binnen de beloofde levertijd van 3 weken. Ook de bezorging was keurig op tijd. Het monteren van het product was supereenvouding, mede dankzij de heldere instructie. Kortom, petje af, Sentimo!

Prima service, prima product!

Niets aan toe te voegen verder

Makkelijk in elkaar te zetten, Ziet er prachtig uit

aftersales slecht

Via Email contact gezocht. met de klacht dat de kap 4cm van de muur stond 14.5 cm doorgegeven 10.7 cm gekregen. terwijl ik dacht een 15.7 cm diepte te krijgen, geen gehoor bij Sentimo! Kap netjes afgeleverd het is ook een mooie kap daar gaat het niet om alleen de maatvoering klopt volgens mij niet?

Fantastisch, top bedrijf

Monteur heeft voor ons twee radiatoren opgemeten. Goede uitleg gegeven en had kleurenstalen en voorbeelden bij zich. Na drie weken een mail en sms met bezorgtijd en datum. Op tijd en op 2 hoog afgeleverd. Alles met zorg ingepakt, goede werkbeschrijving ingesloten. Wij zijn zeer tevreden. Het is een aanvulling voor je interieur.

mooi product, snel en netjes geleverd

De radiatorbekleding ziet er erg mooi uit. Het monteren er van is zeer eenvoudig, een kind kan de was doen.

prima zorgvuldig en nette bezorging goede montagebeschrijving.

zag er keurig verzorgd uit, paste prima, makkelijk te bevestigen, zouden qua grote wat meer magneten bij mogen! misschien kunt u er nog 'n paar opsturen.

makkelijk te instaleren en staat erg mooi

Zeer tevreden over dit systeem

Alles klopte en montage was simpel.Goeddoordacht concept!

Dat had ik eerder moeten doen

Perfecte meetinstructie dus eenvoudig online te bestellen. Kwalitatief hoogwaardig product en een werkelijke make-over.

Radiatorbekleding naar wens geleverd zonder problemen.

Product geleverd zoals besteld.

Snelle service, makkelijke montage, mooie kwaliteit

Makkelijk en snel te bestellen. Montage gaat heel eenvoudig (wel fijn om met z'n tweeën te doen). Ziet er erg mooi en strak uit. Kortom: met kleine handeling een groots verschil!

Prima verlopen.

Mijn ervaring is uitstekend.

product voldoet meer dan aan de verwachting. Jammer dat op website geen optie is om afwijkende plek van thermostaatkraan aan te geven. De wijze om dat recht te trekken waren heel snel en adekwaat

goed geregeld allemaal

Kwaliteit, goede communicatie, transport goed geregeld

Sentimo zeer fraaie radiatorbekleding

Ons huis bijna dertig jaar oud, vandaar voor de derde keer bij Sentimo radiatorbekleding besteld, zodoende nu hele huis opgeknapt. Eerst via acties van Bouwmarkten Karwei en Praxis, later rechtsreeks naar Sentimo. Prima levering, uitstekend en makkelijk in elkaar gezet Wij zijn er blij mee.

Prachtig product

De eerste keer verwarmingsombouw besteld. Schitterend product, strak en elegant, top!

Makkelijk, mooi en goede kwaliteit.

Simpel en mooi product

Simpel zelf in elkaar te zetten en het ziet er mooi uit. Zeer goede kwaliteit en niet duur.

Makkelijk te bestellen, levering keurig verzorgd, in elkaar zetten fluitje van een cent. Resultaat mooi

Super kwaliteit en service

Al jaren stoorden we ons aan de uiterlijk slechte radiator. Schilderen was geen optie, teveel beschadigd. De bekleding van Sentimo is super strak en precies de juiste kleur. De bevestiging is super eenvoudig. Wat op de website staat, dat krijg je ook. De communicatie over de levering is heel duidelijk en goed. Kortom echt waar voor je geld. We hebben een nieuwe radiator voor de komende jaren.

Makkelijk

Super makkelijke montage, en meteen een luxe uitstraling! Erg tevreden!

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.