Geweldig!

Goede service, alle afspraken nagekomen, goede kwaliteit, precies zoals verwacht, waar voor je geld

in 1 woord geweldig

Maten doorgegeven en kleur en keurig afgeleverd. Staat prachtig in onze keuken

Zeer onprofessionele levering

Van een merk als Sentimo verwacht je een goed product en een goede aflevering. Niets is minder waar ze hebben BMD-transport gestuurd, een zeer onbehulpzame , onbeschofte chauffeur kwakt de boel neer en tekent zelf voor het gemak ook nog de afleveringsbon. Dit alles heeft het plezier van dit product van 300€ goed vergald. Product is verder ok makkelijk in elkaar te zetten. Op mijn klacht werd snel schriftelijk gereageerd Ik zou een nettere aflevering in het vervolg op prijs stellen.

Zeer positieve ervaring!

De gehele procedure is heel correct uitgevoerd; je wordt als klant erg goed op de hoogte gehouden van de stappen en het product was zeer goed verpakt. De product ziet er degelijk uit.

Vriendelijk, snel en goede kwaliteit

Vriendelijk. Goed advies en opgemeten. Snelle levering. Makkelijk zelf te monteren. Mooi, goede kwaliteit

fantastisch

De radiatorombouw was supergoed verpakt. Eenvoudige montage. Het resultaat ziet er heel mooi uit.

Heel mooi!

Precies zoals verwacht en inderdaad best makkelijk te monteren. Heel blij met eindresultaat!

Samengevat: het heeft mijn zelfvertrouwen versterkt

Ik ben de meest "niet" handige Nederlander......nooit verwacht dat IKZELF zonder hulp van buitenaf dit - prachtig tijdig afgeleverd -bouwpakket zonder morren in elkaar zou kunnen zetten (wel is waar m.b.v. van de prachtige instructies op tekening van SENTIMO). You Tube had ik twee dagen voor deze gebeurtenis reeds geconsulteerd.....zeer waardevol kan en mag ik achteraf zeggen. Slechts de bijgeleverde artikelen om het rooster op te hogen vergden ietwat meer van mijn IQ gelet op de instructie hetgeen retrograad in orde bleek. Pfffff......gelukt en het is een waardevolle en prachtige aanwinst binnen ons interieur. Bedankt Sentimo het was en is beslist de moeite waard!

Goede service, prachtig product

Ik ben tevreden over de producten van Sentimo. Ziet er mooi uit. Goed zelf in elkaar te zetten met duidelijke beschrijving. Ik had graag eerder een bericht ontvangen over de bezorging. Ik kreeg donderdagavond bericht dat de pakketten vrijdagochtend bezorgd zouden worden. Ik kon op de website van de vervoerder een ander bezorgmoment kiezen, terwijl dat wel in de mail vermeld stond. Ik heb een bericht achtergelaten voor de chauffeur. Ik heb op vrijdag nog telefonisch contact gehad met de chauffeur en gevraagd of hij de pakketten voor de deur kon zetten (1 hoog). Hij zei dat dit geen probleem was maar bij thuiskomst stonden de pakketten beneden in de centrale hal. Dat vond ik niet prettig.

Alles goed geregeld

Fijn dat er ingemeten kon worden. Anders was het helemaal fout gegaan

Makkelijke site, mooi product!

Zie boven, alleen wel wat prijzig.

Sentimo werd netjes afgeleverd, met een duidelijke beschrijving. De nieuw opzetstukjes werken prima.

Prachtige bekleding voor onze radiator

Wij hebben een zeer goede ervaring met Sentimo. Voor onze 20 jaar oude radiator in onze vernieuwde keuken is dit zo mooi strak! Wij hebben gekozen voor grafietzwart Ral 9011, en de gladde uitvoering. We zijn er heel erg blij mee. Het ophoogsetje had van ons ook wel zwart mogen zijn maar werd in een witte kleur geleverd. Erg eenvoudig in elkaar te zetten en op de oude radiator te klikken door middel van de bijgeleverde magneten.

Makkelijk, degelijk, mooi!

Het is wat ik er van verwachtte. Snel aan te brengen en ziet er goed uit. Erg tevreden.

Mooi, degelijk en makkelijk te plaatsen

Van bestelling t/m levering prima in orde. Ook als je vragen hebt wordt er snel gereageerd. Prima

Geweldig !

Het zelf inmeten is een fluitje van een cent net zoals het aanbrengen. Mooi materiaal, goed afgewerkt en perfecte service.

Relatief tevreden.

De ombouw komt wel ietwat kolossaal over. Het is nogal een gevaarte wat ineens aan je oude radiator hangt. Geen rekening gehouden met deze omvang waardoor de kamerdeur nu tegen de ombouw aantikt. Bij nader inzien toch niet wit maar iets minder wit gekozen. Ombouw zelf is makkelijk in elkaar te zetten en met de ophoogstukjes past het precies. Had er ook een bedacht voor een radiator in de gang, maar met de wetenschap van nu zie ik daar toch vanaf.

Handig systeem, nogal prijzig

Pas mooi, kan mits goed gemeten nijna niet fout.

prima product

snelle levering en ik ben steeds op de hoogte gehouden met de voortgang van het proces, het resultaat is in een woord geweldig

Kwaliteit in de goede kleur

Jammer dat de kleurstalen lang op zich lieten wachten. Anders 5 sterren. Radiator bekleding daarentegen binnen de beloofde tijd binnen. Netjes verpakt en eenvoudig te monteren.

Wat een verbetering

Iets meer betaald om de radiator bekleding op te laten meten, maar dat is het geld meer dan waard. Door tips van de meetman zijn we tot een bestelling gekomen. Na ontvangst de bekleding geplaatst, dat is super simpel. Het resultaat is nog mooier dan we gedacht hadden.

Toppie

We vonden het helemaal toppie, van bestellen tot levering tot plaatsen.

Afhandeling en bezorging perfect

Mooie luxueuze radiatorbekleding

De levertijd van de radiatorbekleding was zoals beloofd. Het was keurig netjes verpakt en voorzien van een folder met duidelijke instructies over het monteren. Super blij mee!

Mooi en makkelijk

Eenvoudig te monteren en wat knapt de ruimte op!

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.