Mooi product

Het is een goed product, maar de service is niet in verhouding met de prijs. Voor de videocall moet worden betaald en ondanks dat t niet ingewikkeld is, moet je t ook nog zelf in elkaar zetten en ophangen.

Mooie radiatorbekleding, makkelijk te installeren.

Via de website maten doorgegeven. Snel een reactie ontvangen met de te verwachten leverdatum. Bestelde product is goed verpakt en onbeschadigd. Monteren is makkelijk. Twee kleine opmerkingen: het toprooster is enkele mm te lang waardoor bij de montage wat kracht moet worden gezet. Tijdens de montage worden makkelijk de uitsparing eruit gedrukt. Idee om in de handleiding te zetten om de uitsparingen die niet verwijderd worden aan de binnenkant met stevige tape vast te zetten. Al met al een prima product. Huidige verwarming is er goed van opgeknapt.

Erg mooi, degelijk materiaal, makkelijk in elkaar te zetten, snelle levering

Erg blij met mijn Sentimo radiatorbekleding. Ziet er veel mooier en strakker uit dan zo’n lelijke radiator. In mijn geval een dubbele (dikke/diepe) radiator midden in de woonkamer op een nogal zichtbare plek. Degelijk materiaal, geen of weinig warmteverlies, leverbaar in erg veel kleuren. Makkelijk zelf op te meten en te plaatsen en de prijs valt mee. Het product werd ook snel geleverd. Top!

Snel geleverd en naar verwachting!

Binnen twee weken eigenaar van een mooie ombouw. Super strak design en gemakkelijk zelf te plaatsen. We zijn zo tevreden dat we de volgende ombouw alweer besteld hebben.

Prima, keurig netjes afgeleverd, wij zullen het zeker aanbevelen bij anderen. Wij zijn er erg blij mee.

Mooi produkt

Is toch wel iets lastig om zij kanten te monteren, mss kwam dit door de lengte en hoogte radiator. Alleen jammer dat er aan de binnenkant allerlei maten geschreven stonden. Je ziet er niets van maar toch ziet er een beetje slordig uit

Besteld en binnen 3 weken geleverd!! Bestellen via de site ging heel eenvoudig en eenmaal geleverd was de montage ook zo gepiept!! Ben super blij met mijn mooie verwarming op kleur, mijn interieur is er ontzettend van opgeknapt!!

zeer tevreden.

Ik ben er heel blij mee.

Perfecte service en kwaliteit

Het bestellen gaat heel eenvoudig via de website en er is enorme keus aan modellen en kleuren. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken en de levering was keurig op tijd. Met de handleiding is het monteren een fluitje van een cent.

Perfecte ombouw voor een oude radiator.

Duidelijke bestelinstructie en heel goede afhandeling. Als nodig zeker nog een keer.

goede kwaliteit

nog 1 besteld voor de woonkamer, ziet er goed uit ben zeer tevreden.

Goede communicatie gehad. Ze zijn erg hulpzaam. En de Sentimo past perfect!

Heel mooi

Snel geleverd en mooi verpakt, duidelijke omschrijving voor het samenbouwen van de radiator kap.

Zeer content en mooie kwaliteit product

Zeer snelle afhandeling order. Mooi product en makkelijk en degelijk te plaatsten. Zeer tevreden.

top product

mooi product het plaatsen kan een kind als ik dat eerder geweten had had ik het veel eerder aangeschaft het is gewoon top

Hele mooie afwerking de verwarming is weer helemaal up to date

Helemaal goed snel geleverd past perfect en ziet er keurig uit

Duidelijke site, snelle levering!

Maat van de verwarmingsombouw is makkelijk te meten met het menu op de site. Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het proces via de mail en levering was heel snel. Super tevreden. De

perfect!

Ik had een verkeerde maat doorgegeven en omdat het mijn eigen schuld was dacht ik dat ik het wel moest houden. Wel.. ik mocht het gewoon retouren. Helemaal top en ben er zeker heel blij mee dat het kan. Inmiddels heb ik zelf het product teruggebracht en men heeft het netjes in ontvangst genomen! Geld wordt t.z.t. geretourneerd en zelf laat ik nu iemand anders het opmeten zodat het zeker goed gaat komen. Zodra Pasen voorbij is komt er een nieuwe bestelling uw kant op. Helemaal goed en een zeer goed en vriendelijk bedrijf. Dank u wel!

Goede verzorging

Goede verzorging en snel leveren

Van het begin tot het eind: top!

Gemakkelijk je eigen Sentimo samenstellen op de webiste. Communicatie rondom bestellen en levering is top! Product is netjes optijd geleverd. Met een filmpje erbij is Sentimo eenvoudig te monteren. Voor een relatief lage prijs ziet ons keuken er nu gelijk strakker uit. We hebben diezelfde dag gelijk nog twee Sentimo's besteld!

Prima communicatie, levering en materiaal

Goed ervaring opgedaan met Sentimo. Makkelijk te bevestigen. Ziet er weer uit als nieuw!

Super mooi

Het is super mooi de kleine waren heel makkelijk om er op te zetten , maar de grote van 245 cm ging moeilijk de knop zat dicht bij daarchebben we moeten buigen .Maar het zit er op alleen geen idee of het er makelijk af kan hi hi Super blij mee

Prima levering en snel

Zelf de opmeting gedaan en doorgegeven en snel geleverd

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.