Nette levering en mooie afwerking eenvoudig montage

Zoals ik hierboven vermeld heb mooie radiator afwerking

Prima bedrijf wat hun afspraken nakomt

Helaas verkeerde maat besteld (geen rekening gehouden met uitstekende plint). Omkasting kon zonder problemen teruggestuurd worden. Portokosten zijn wel voor de verzender (€ 15,-/PostNL).

Ziet er erg goed uit

Toen de bestelling eenmaal geplaatst was werd de levering vlot gedaan. Vond alleen de prijs voor het inmeten nogal aan de forse kant.

In 1 woord TOP!!!

Helemaal zoals ik verwacht had:) De classic white in mijn kapsalon. Ik krijg veel complimenten! Iedereen is enthousiast :))

Mooi op tijd geleverd, netjes ingepakt. Makkelijk te installeren, ziet er strak uit.

Alles klopt

Op tijd het juiste product en past t eindresultaat is geweldig

Hhhh

Hhhh

Klant vriendelijk, mooi product.

Geen moeilijk gedoe als er iets geannuleerd moet worden en we hebben nu mooie strakke radiatoren, dank

Prachtig

Het resultaat is prachtig. Via de website kun je maten en RAL kleur doorgeven. Fijn dat ze RAL kleuren hebben want zo past het perfect in ons interieur. Service is goed, levering goed. Na levering is het binnen 10 minuten bevestigd.

Uitstekend product

Wij vonden het een super goed systeem om de radiatorbekleding te plaatsen. Tevens vinden wij ze heel mooi staan. Echt een aanrader.

Snel geleverd !

Was niet pas klik klaar

Er werd een verhoging meegeleverd. Daardoor paste het niet onder de vensterbank. Heb radiator in zijn geheel moeten laten zakken De uitbreek stukken waren te laag heb zelf moeten zagen.

Een top product!

Wij hebben voor 2 verwarmingen in huis een cover besteld. Ze werden geleverd binnen de gestelde levertijd. Het in elkaar klikken van de cover is heel simpel en goed te doen. Er komt geen schroef aan te pas. We hebben 2 covers in wit en zwart besteld. Deze zien er erg mooi uit. Een hele goede upgrade van een lelijke oude verwarming.

Had ik eerder moeten doen!

De radiator ziet er weer strak uit dankzij zijn nieuwe Sentimo-jas. Wellicht in de toekomst nog een bestelling.

Duidelijke instructie voor de maten op te meten. Keurig verpakt en makkelijk in elkaar te zetten

Eenvoudig te bestellen met gemakkelijke instructies voor het inmeten. Ze houden je goed op de hoogte tijdens de productie en de bezorging is eveneens netjes en goed geregeld. De radiator ombouw is uitstekend verpakt zonder onnodig plastic. De installatie kun je zelfs een kind laten doen, zo eenvoudig is het. Kortom echt een aanrader!!

Topombouw

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd, past uitstekend

Prima.

Op dit moment nog maar 1 radiator bekleed, rest moet nog gebeuren. Als deze net zo zijn dan welke nu in gebruik is, dan geen commentaar.

Het omvouwen van de lipjes aan de zijkant anders uitvoeren misschien met een klik

Strakke nieuwe radiator

Het opmeten via de webshop is zeer eenvoudig, was zo klaar. Wordt netjes verpakt geleverd en de radiator is nu superstrak en als nieuw!

Makkelijk opmeten en ook het plaatsen ging snel.

Fijne oplossing voor ouderwetse radiatoren

In de woonkamer hebben we een joekel van een radiator hangen (295 x 50cm), waarvoor we een ombouw overwogen om hem uit het zicht te halen. De Sentimo ombouw bood een makkelijk te plaatsen (wel met 2 personen ivm 3m breedte) oplossing, die een stuk beter smoelt. RAL 9010 structured is erg mooi, en oogt ook veel rustiger dan de glanzende varianten. Enige kritiekpuntje is de hoge aanschafprijs voor wat het feitelijk is. Maar goed, een nieuwe radiator van dat formaat is nóg duurder en heeft meer voeten in de aarde om te (laten) plaatsen.

Ik ben verliefd !

Alweer zo’n lelijke verwarming weggewerkt , helemaal blij !!

Prima kwaliteit

Goede kwaliteit en perfecte service

Niet standaard situatie lastig goed te krijgen.

Product was niet direct passend en telefonisch / email support was onder de maat, gelukkig hebben ze wel door gepakt door het herstellen van een onderdeel en het langskomen van een monteur. Het lijkt erop dat Sentimo wat groei problemen heeft maar de intentie en resultaat is goed.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.