Goede service, snelle levering

We zijn heel goed geholpen met onze maatwerk radiatorbekleding. We zijn ook nog gebeld om de bestelling en maten goed door te nemen zodat we zeker wisten dat deze goed was. Inmiddels is de radiatorbekleding geleverd en het staat prachtig!

uitstekende uitvoering van de opdrcht

geen enkel opmerking kunnen maken

Mooie oplossing voor lelijke radiatoren!

Goed verpakt, snel bezorgd (ondanks maatwerk), duidelijke communicatie en eenvoudig in elkaar te zetten. Kortom een heel tevreden klant!

geweldige uitvinding!

Eenvoudig bestellen, perfecte levering en in een handomdraai geïnstalleerd .Volgende week bestel ik de volgende.

Heel makkelijk een groots effect!

Erg tevreden over het proces en het resultaat

WAUW

Ziet er super mooi en strak uit, we zijn ontzettend tevreden! Ook heel erg gemakkelijk om te installeren.

Super ervaring makkelijk te monteren en zo een ander interieur

Ik heb een zeer goede ervaring met Sentimo. Ook de klantenservice is zeer vriendelijk en behulpzaam. Als tip zou ik mee willen geven voor de afwerking dat je ook kan bepalen aan welke kant de gestanste/voorgedrukte uitsparingen zitten ipv aan beide kanten, zodat de afwerking nog mooier wordt.

Goed product, eenvoudige verwerking

Op afgesproken dag geleverd. Duidelijke handleiding en eenvoudig aan te brengen. Mooi resultaat als het is aangebracht

Super tevreden

Super tevreden. Goede service. Snelle levering. Mooi product. Een echte aanrader.

Probleem probleemloos oplogelost!!

Twee keer verkeerd opgemeten maar fantastisch snel opgelost met de exacte afmetingen en resultaten! Wij zijn zeer tevreden over het resultaat en vriendelijkheid waarmee dit werd opgepakt! Met vriendelijke groeten, Familie Haners Schaijk

Prachtig product ontvangen!

Kwalitatief hoogwaardig product ontvangen, waarbij aangetekend dat het ook zeer professioneel was verpakt.

gewoon top de maat en snel en netjes geleverd

Was de tweede ombouw, super!. Prima maat en kleur. Netjes verpakt en bezorgd. Installatie was een fluitje van een cent.

De ombouw ziet er fantastisch uit

Makkelijk in te meten, mooie afwerking

Duidelijke beschrijving op de website waardoor het makkelijk in te meten was. Snelle levering. En tot slot een mooie afwerking.

Goede website duidelijk en begrijpelijk snelle levering in een woord top

Wat een topservice.

We hebben ervoor gekozen om hup via videobellen voor een kleine bijdrage in te schakelen. We werden op het afgesproken tijdstip gebeld en rustig en met veel geduld te woord gestaan. Kregen onderwijl allerlei adviezen wat wel en niet te doen. Nadat het besteld was werden we goed op de hoogte gehouden en werd het keurig op tijd geleverd. Eenvoudige montage. De verpakking was goed voor elkaar ! Wij bevelen Sentimo aan !!!

Prachtig

Echt DE oplossing voor oude radiatoren. Het opmeten is erg makkelijk en de levertijd was keurig binnen 3 weken. Prachtig resultaat.

Alles paste en het was goed verpakt

zie boven

Zeer gemakkelijk en ontzettend mooi

Een verbouwing gaat niet geheel zonder slag of stoot en zo is ook onze radiator destijds beschadigd geraakt. Na een tip van de buren hebben wij onze maten doorgeven en is binnen de afgesproken tijd onze ombouw toegestuurd geworden. Dit ging allemaal als vanzelf. De ombouw is schitterend en zit perfect op z'n plek dankzij de oersterke magneetjes. Ik bevestig voor iedereen die twijfelt dat dit echt een ontzettend verstandige keuze is!

Mooie, goed kwaliteit. En levering volgens afspraak ip tjd.

Ik ben zeer tevreden

Geweldig mooi, slimme oplossing

Radiatorbekleding in speciale ral op maat. Daar knapt je huis van op. Montage is heel eenvoudig.

Van bestelling tot plaatsen: GEWELDIG!

Verrassend goede ervaring met Sentimo. Het bestelproces helpt je prima om op de juiste maat te komen. De kleurmogelijkheden zijn goed. Na de bestelling word je op de hoogte gehouden over de productie en levering. Wij hadden twee radiatorbekledingen gekozen, een in wit en een in blauw, en die hadden we snel binnen. Uitpakken en plaatsen was een feestje, en zonder gereedschap! Het staat prachtig. Complimenten voor Sentimo!

Wat een topservice en topbedrijf!

Ik wilde graag dat iemand kwam inmeten omdat het meerdere radiatoren waren en ondanks de drukte werd er goed meegedacht en supersnel geschakeld. De man die kwam inmeten was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Gaf instructies, binnen een dag een offerte en circa 2 weken later had ik de 5 radiatorombouwen in huis! Installatie erg eenvoudig en een wereld van verschil! Echt een aanrader!

Makkelijk te plaatsen en ziet er mooi strak uit.

Duidelijke uitleg via whatsapp. Snelle levering. Makkelijk te plaatsen. Strak.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.