Makkelijk bestellen, kwalitatief mooi product

Het bestellen van het product ging makkelijk, het zelf opmeten werd via de website goed begeleid. De levertijd was sneller dan verwacht en het zelf monteren was simpel en eenvoudig. De uitstraling die je hiermee creëert is mooi, strak en van deze tijd.

Mooi systeem!

Voldoet volledig aan de verwachtingen!

Goede website en goed product

Het is gemakkelijk om een product te bestellen en de levering is prima. Mooi product en goede klantenservice om alsnog na levering een kleine vraag te stellen

Staat mooi , makkelijk te monteren, levering vlot en goed verzorgd

Makkelijk te plaatsen en een mooi resultaat

Zie boven

we waren beiden verrast over de uitstekende afwerking van het product

Dit was voor ons de eerste keer dat we zoiets deden ,wel de reclame op tv gezien en dachten dit moet ook op onze radiatoren in de keuken en de badkamer. Website is makkelijk door te komen met al de vragen en de bestelling was snel geplaatst!. Bij ontvangst waren de pakketten keurig en heel stevig verpakt en binnenin ook nog schuimfolie om de radiatorbekleding heen. Het in elkaar zetten was (voor ons) makkelijk en ging sneller dan het uit de verpakking halen ;-) Echt binnen een paar minuten geplaatst! Nu is de boel weer mooi strak en netjes i.p.v. roestplekken op de verwarming. We zijn zo tevreden dat we over paar maanden er nog 2 bestellen voor in de gang en slaapkamer.

Product mooi ,stijlvol en makkelijk te installeren.

Een week geleden heb ik , in overleg , een onderdeel terug gestuurd. Waarna de verrekening plaats zou vinden. Dat heb ik nog even afgewacht. Vandaar dat ik nu reageer.

Heel tevreden

Wij hebben het wel laten opmeten door jullie dat ging heel goed . Het ombouw werd keurig verpakt bezorgd En het was vrij eenvoudig om het te plaatsen om de bestaande verwarming. En het ziet er fantastisch uit

Heel bij met de nieuwe look

De radiatorbekleding werd goed ingepakt geleverd en paste gemakkelijk op de radiator. Kwaliteit is uitstekend en de kleur was zoals verwacht. Levertijd was wel langer als verwacht.

Klopt van A tot Z

Bestellen op de website - kinderlijk eenvoudig. Tussentijds wordt je op de hoogte gehouden van de status. Bij levering: alles prima verpakt, duidelijk gelabeld. Installeren: Duidelijke handleiding, past perfect. Super tevreden!

Zijn erg blij met de ombouw

We zijn blij met de ombouw het past goed bij onze gewrapte keuken. Enige wat jammer is dat de verhogers die erbij zaten wit zijn. Terwijl de ombouw zwart is. Misschien advies om dit te veranderen

Prima site goede uitleg

Prima site

Prachtig product

Wij zijn erg blij met Sentimo. Duidelijke uitleg hoe je moet meten. Communicatie over het leveren ging goed. En het resultaat is prachtig wij zijn er echt blij mee, mooi en strak en niet meer die lelijke radiotoren.

Prachtig product

Mooie vormgeving, makkelijk te plaatsen.

Mooi

Mooi

mooi product, makkelijk te installeren

Hoewel de oplevering iets langer duurde dan de verwachte drie weken, voldeed het product ruimschoots aan de verwachtingen. De radiatorbekleding ziet er chique uit, is makkelijk in elkaar te zetten en zeer makkelijk te plaatsen. Een kind kan de was doen, en daarna ziet het er weer prachtig uit. Heel tevreden dus!

Super mooi en snel geleverd!!!

Het is een perfecte fit !!

Goede kwaliteit en levering

Verwarming is enorm opgrknapt. De ombouw is snel in elkaar gezet en super makkelijk te bevestigen.

Gewoon heel mooi en makkelijk te bevestigen.

Goede en duidelijke website. Afmetingen zijn altijd goed. Mooi strak!

mooi product, goede service

Dankzij de inmeetservice is veel maatwerk mogelijk, zoals het wegwerken van leidingen. De beschadiging tijdens transport werd snel opgelost (nieuwe levering). De track & trace van de transportfirma klopt niet: ze stonden voor dichte deur. Maar het eindresultaat is prachtig (strak) en daar gaat het uiteindelijk om. Montage ook vrij eenvoudig, dat lukt iedereen.

Super snel en mooi product

Prima product en geleverd binnendeur aangegeven tijd.

Duidelijke website met een goed meetinstrument om zelf je radiator op te meten. Transparant wat prijzen betreft. Ruim binnen de tijd en in degelijke verpakking werd het product geleverd. Kopen bij dit bedrijf is zeker een aanrader.

Fantastisch.

Dit hadden we 10 jaar eerder moeten doen!!. Eind resultaat erg mooi. Zorgvuldig ingepakt Wij zijn een erg tevreden klant.

Prima product

Prima product, makkelijk te monteren en geeft het gewenste resultaat

perfect

besteld artikel prettig bezorgd. past perfect

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.