Wat een mooie oplossing!

De oude radiator was al een tijd een doorn in het oog. Door de oplossing van Sentimo ziet het er heel netjes en mooi uit.

Gewoon top!

Zeer duidelijke omschrijving en de maatvoering voldoet aan de opgegeven maat. Levering was zeer vlot binnen 3 weken. Product voldoet aan verwachting. Een echte aanrader.

top

fijne modellen keuze , goede opname uitleg , snelle levering , en gemakkelijke montage. top product

Geweldig en mooie afwerking en goed geleverd

Geweldig .en goed verpakt. zijn er erg blij mee een hele verandering

Perfecte ombouw voor mijn CV radiatoren

De ombouw werd snel geleverd en de montage is zeer gemakkelijk. Alles paste perfect en zonder moeite. Wel is het zaak dat voor de bestelling alles goed gemeten wordt. Zijn zeer content met de nieuwe look van onze verwarming.

We hadden al 2 sentimo’s hangen omdat het prachtig oogt

we moesten aan de zijkant een extra stukje afzagen om ‘m goed over de kraan te krijgen. Het uitbreken van alleen het voor bewerkte stuk paste net niet over de leiding en de kraan.

Prima product

Paste niet helemaal op onze ouderwetse radiator. Hij paste namelijk aan de zijkant niet over de buizen. We hebben er nog een stuk met de slijptol vanaf gehaald, nu past hij wel. Het is een lage, lange kolomradiator. Er blijft daardoor ook wat speling inzitten, dat is wat onhandig met onze dreumes die er aan wil hangen. Als je er niet aan wilt hangen is het een prima product! Netjes gemaakt.

Van begin tot het eind geweldig.

Het opmeten is met behulp van alle stappen heel makkelijk. Het bestellen gaat ook heel makkelijk en het was eerder geleverd dan ik had verwacht Het plaatsen was ook een makkie. Ik vind het alleen jammer dat ik erg kort van te voren bericht kreeg dat de bekleding geleverd werd.

Vol doet volledig aan onze verwachting

Snelle levering , prima aangeleverd en na lezen eenvoudig te monteren .

GEWELDIG

GEWELDIG!!!!! WAT EEN GOED BEDRIJF!!!! GEWELDIGE SERVICE. J.Tulling

Makkelijk in opbouw en plaatsen, hangt perfect door het opmeten van uw medewerker Joost Raben.

geweldig mooi

Makkelijk om het te monteren ,goede service door mij op de hoogte te houden tijdens het maken van stalen bekleding , heel mooi afgewerkt ,ik heb de Classic genomen ,

Ziet er mooi en degelijk uit

Keurig op tijd geleverd.

Prachtig product wat lange levertijd

Mooie ombouw en eenvoudig te installeren helaas is de levertijd wel wat lang maar het is het wachten waard

Is zeer goed te monteren

Fantastisch concept

Prima product

De radiatorbekleding was goed verpakt en zonder beschadigingen bezorgd. Gezien de afmeting van 2 meter moet je met twee personen zijn voor de montage en de bevestiging. Dit ging makkelijk. Al met al een prima product.

Aflevering

Ik had het alleen fijn gevonden als de bezorger een briefje in de bus had gedaan met aflevering bij de buren. Nu moest ik dat zelf uitvinden.

Ook de bezorging was perfect. Tijd werd keurig aangegeven.

Doet wat het belooft

Mooie radiatorbekleding. Geleverd binnen genoemde tijd. Het enige puntje dat minder was, was de aankondiging van de bezorging door het transportbedrijf. Om 00:30 kreeg ik uit het niets een mail dat het de volgende werkdag opeens bezorgd zou worden. Dat las ik vanzelfsprekend pas de ochtend van de bezorging, terwijl ik niet de kans had gehad om te regelen dat er iemand thuis zou zijn. Ik kon de bezorgtijd ook niet wijzigen. Dat is niet handig als je werkt. Maar dat heeft voor de rest niks met het product te maken. Daar ben ik erg tevreden over.

Snelle levering, goede kwaliteit

Eenvoudige installatie.

top

eenvoudig te bestellen, en keurig afgeleverd.

Metaalgedeelte verbogen

Ik zal het niet meer kopen aangezien het monteren niet gemakkelijk is. Het metaalgedeelte is verbogen en het past niet goed op de verbindingsstukjes.

Perfecte levering

Mijn bestelling heb ik prima ervaren. Redelijk snelle levering. Past precies en het ziet er strak uit.

Sentimo levert kwaliteit.

Goed doordacht product. Mooie afwerking en eenvoudig te plaatsen.

Snelle levering. Zorgevuldig verpakt. Duidelijke gebruiksaanwijzingen. Ben zeer tevreden .

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.