Past perfect!

Heldere omschrijving, mooi en makkelijk product.

Mooi product

Goede site, snelle levering en prima verpakking. Ik ben er blij mee het maakt van iets lelijks wat moois.

Geweldige upgrade!

Nadat er iemand is geweest om de radiatoren op te meten, was de bestelling daarna snel in huis. Het zelf in elkaar zetten was vrij eenvoudig, we hadden alleen wat moeite om de voorgedrukte zij-uitsparingen eruit te halen. Het resultaat is prachtig en de radiatoren geven goed de warmte door.

Past niet altijd!!

Het doet wat het moet doen en ziet er strak uit. Maar tijdens het meten geeft hij altijd een andere maat en dan zegt hij past bijna altijd. Maar bij mijn raditor was dit heaas niet zo. ik heb de radiator behuizing moeten modificeren met een slijptol maar hij zit erin en is strak geworden.

Kwaliteit product en simpel te plaatsen

2 x radiatorbekleding via de zeer duidelijke webshop van Sentimo besteld, geleverd binnen de gestelde levertijd. Plaatsing is zeer eenvoudig volgens duidelijke beschrijving. Gemak en kwaliteit mag wat kosten en je bespaart op aanschaf en installatie van designradiatoren.

Duidelijke instructie, snelle levering, mooi resultaat

Prima ervaring! Mooi resultaat (gang). Gelijk 2 andere besteld voor op de slaapkamer.

zeer tevreden!

Duidelijke uitleg en hulp bij opmeten. Levertijd volgens afspraak en het past perfect.

Prachtig!!

Het product was er snel. Het past perfect en het is een echte blikvanger in onze gang!

Prima product

Mooi product, goed ingepakt

Ziet er geweldig uit, echt een aanwinst

In tien minuten in elkaar gezet en geplaatst, in een keer goed. Bedankt

Heel erg blij met Sentimo!

Het zelf inmeten met de instructies op de site gaat perfect. Daarnaast is de communicatie over de voortgang van de bestelling heel fijn en als het dan binnenkomt en alles klopt dan ben je blij!

Zeer prettige service

Ze doen wat ze beloven! Zeer tevreden

Mooi, makkelijk, snel

Stijlvol, goed en degelijk verpakt

Heb een klacht ingediend en deze is netjes opgepakt en verholpen. Een tevreden klant

Prima afgeleverd. Ook het transport

Alles zeer professioneel afgeleverd. Vooraf steeds een update gehad over de gang van zaken. Ook leuk hoe het e.e.a. gemaakt werd. Kortom, uw bedrijf is een voorbeeld hoe een klant het graag wil vernemen. Top!!!!

perfect en heel mooi materiaal

Zo gemakkelijk om in elkaar te zetten en de kwaliteit van materiaal is zeer goed

Alleen een idee kunt u de magneten niet anders inpakken dit is echt een gevecht om ze los te krijgen, Verder leuke opmerkingen, Zijn nog op zoek naar 2 stuks , maar eerst sparen . Fam Gent

Prima service!

Eindresultaat is heel mooi

Ik ben tevreden met de Sentimo radiatorbekleding. Het staat heel mooi en het materiaal is kwalitatief goed. Vanaf moment van bestellen tot levering is de informatie duidelijk en correct. Het moment van leveren was op de minuut nauwkeurig. Wat beter kan is de montage-instructie, op papier is deze niet duidelijk genoeg, op Youtube staan wel duidelijke filmpjes. Ook het afbreken van de uitsparingen heeft even aandacht nodig, de randen zijn behoorlijk scherp dus goed uitkijken.

Jammer dat het lang duurt voor dat ze konden komen om te helpen met opmeten

Uiteindelijk is het met via een video call gegaan zeer vriendelijk meneer . Hij heeft alles goed uitgelegd. Uiteindelijk is het resultaat toch niet helemaal goed . De uitsparing voor de verwarming meter is niet goed teveel ruimte niet echt mooi daar balen we heel erg van . Als we toch iemand hadden laten komen om het precies op te meten was het beter geweest. Dat hadden we toch liever gehad. Heel erg jammer !!!

Prima oplossing voor oude radiator

Prima oplossing voor oude radiator

Kwaliteit & service

Het past perfect en wordt op tijd geleverd

Uitstekende service /kwaliteit

Uiterst tevreden over de kwaliteit en levering !

Mooi en eenvoudig!

Zojuist de Sentimo geïnstalleerd. Het ging echt heel gemakkelijk! Met behulp van de website zelf de maten opgemeten. Heel duidelijke uitleg. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van jouw bestelling. Wij hebben de witte Sentimo met groef besteld. Ziet er echt heel mooi strak uit. Wij zijn heel tevreden en een echte aanrader!

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.