Makkelijk bestellen en snel geleverd ,en het ziet er prachtig uit

Ik ben er echt heel erg blij mee het is een mooier aanzien in mijn keuken

Uitstekend product geleverd door een uitstekend bedrijf

Keurig op de hoogte gehouden door Sentimo. Ook de transporteur hield ons keurig op de hoogte van de levering. Een extra besteld onderdeel was niet in de kleur wat wij verwachtte. Dit onderdeel wordt kosteloos nageleverd in naar wat blijkt een niet standaard kleur. Uitstekende service.

Het door u geleverde artikel (radiator ombouw) voldoet echt aan onze wens. Keurige levering, netjes verpakt, super simpel te monteren en het resultaat is erg mooi. Natuurlijk is het niet goedkoop maar kwaliteit krijg je niet voor niets. Top product

Snel en duidelijk

Verder een geweldig product waar nu vrienden en familie ook interesse I'm hebben

Heel blij met de oplossingen van Sentimo

opmeten gaat eenvoudig, bestellen gaat makkelijk, bezorging gaat netjes volgens planning, in elkaar zetten gaat makkelijk zonder gereedschap. Top, ben er blij mee

Mooi product, snelle levering

Prachtig product

Tweede ombouw gekocht. Vinden het heel mooi en strak er uit zien. Eenvoudig te installeren. Enige minpuntje is dat levering ruim week tot 10 dagen duurt.

Wij zijn zeer tevreden , ook over de bezorging

Prima product

Voor de woonkamer geheel geslaagd. Voor de hal 2 omissies 1 ophoogsetje was niet in kleur 2 afstand sentimo tot muur is te groot waardoor deze te ver van de muur af staat en je achter de radiator kan kijken. Deze afstand wordt nl niet gevraagd.

Product is erg mooi alleen op de zijkant ipv rechtop

Ik heb afgelopen week het product ontvangen. Het zag er erg mooi uit maar wat was geleverd is voor radiators in de breedte en ik heb radiatoren in de hoogte. De maten zijn goed opgegeven. Als je de gegevens invult zoals de website aangeeft kan het niet verkeerd gaan. Ik heb dit gelijk gemeld maar er is tot op heden nog niet gereageerd. Dat is wel erg jammer omdat ik dit graag wil oplossen. Met vriendelijke groet, Ton Veerbeek

top produkt

snelle levering , makkelijk te monteren gewoon top

Ziet er heel mooi uit

Gekozen voor de meest eenvoudige variant ind e standaardkleur. Ziet er heel mooi uit. Montage is een fluitje van cent.

Goed maar kan beter.

Mijn radiatorknoppen zitten links voor naast de radiatoren en wijzen naar voren. Alleen bij een betaalde opmeting van € 50,- wordt hier rekening mee gehouden.

Gewoon goed en betrouwbaar

Ik heb voor alle mijn radiatoren een bekleding van Sentimo en had nog nooit een probleem. Naar mijn ervaring biedt Sentimo een constant goede service en de producten zijn precies wat zij ook beloven en geven je woning een heel andere look.

Super makkelijk en kei mooi

Bekleding voor een kolomradiator besteld. Platen waren super makkelijk te bevestigen, bekleding zat er daarna zo op. Was in een kwartiertje gepiept en ziet er werkelijk prachtig uit.

Top produkt

Ziet er zeer strak uit en is makkelijk te plaatsen.

Mooi product en makkelijk aan te brengen!!

Mooi product en makkelijk aan te brengen!

after sale

op de kleurstalen moest ik langer wachten dan normaal zonder bericht hierover maar mijn bestelling werd op tijd geleverd en ook goed verpakt.

Prachtig resultaat!heel blij mee!

Nette levering,montage bijzonder simpel

Snel en goed

Bestelling was binnen de gestelde tijd klaar en geleverd. Ziet er super uit. Erg blij mee, hadden we eerder moeten doen. Product was goed verpakt en erg makkelijk te monteren

Bestelling en levering perfect verlopen

Super tevreden over het produkt

Perfect passend, aanwinst voor het interieur

snel, netjes, gewoon prima

precies zoals je het wil, gewoon prima

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.