Er was beschadiging aan 1 paneel, het probleem is hogelijk opgeloste door een nieuwe te leveren

wauw prachtig product.

makkelijk site . snelle levering. prachtig product snel geplaatst

perfect

goed verpakt en past mooi

Beschrijving is niet zo duidelijk. Toch Is ie gemakkelijk in elkaar te zetten.

Mooie bekleding, makkelijk te bevestigen

Zie titel. Daarnaast vond ik de communicatie/ informatie voorziening goed.

Heel tevreden, mooi classic design en makkelijk te plaatsen

Snel en netjes geleverd. Plaatsen was appeltje eitje. Geeft een heel andere uitstraling aan de radiatoren.

Voldoet kwalitatief prima aan de verwachtingen

Keurig compact verpakt verzonden. Eenvoudig te plaatsen en netjes afgewerkt. Enige kleine minpuntje was dat de kleur niet helemaal voldeed. Zwart gemêleerd is egaal dof zwart bevat geen lichtere vlekjes/spikkeltjes wat wel op de foto's op de site waarneembaar was.

Erg tevreden

Erg tevreden met het hele proces van opmeten tm. afleveren. Erg blij met het resultaat. Zeker een aanrader!

Snel geleverd Makkelijk in elkaar te zetten

Makkelijk en heel mooi

Het opmeten was duidelijk, bestellen ging snel. Pakket zeer goed verpakt. Makkelijk in elkaar te klikken en ziet er supermooi uit. Zeer goede prijs/kwaliteit

Strakke uitstraling en ultieme verbetering van de rust in de kamer

Het was wel even zoeken hoe je het bouwpakket in elkaar zet. Alleen de tekeningen gaven niet aan dat je uiteindelijk twee plaatjes moet ombuigen om het geheel vast te zetten. De tweede in elkaar zetten ging dan ook stuk gemakkelijker. Het magneet systeem werkt goed. Ook super hoe rekening is gehouden met de uitsparingen voor thermostaatkraan en buizen zowel links als rechts. Vind wel dat de diepte niet klopt met de aangegeven diepte, dat zie je van de zijkant toch de radiator zitten. Dus 10 cm mag ebook echt 10 cm diep zijn.

Snelle levering en heel makkelijk zelf te doen. Zeer tevreden met het resultaat

Wat een super oplossing voor verouderde radiatoren

Goede service, snelle levering, fantastische oplossing

Andere maat geleverd dan door mij opgemeten

Ik ben nog in gesprek met de klantenservice en vertrouw op een correcte afhandeling, tw het mij toesturen van een ombouw met de juiste maten.

Precies zoals beschreven en snel geleverd!

Uitstekend product met een juiste prijs / kwaliteit verhouding. Geen gedoe met op de milimeter aanmeten aangezien het altijd makkelijk zal passen. Daarbij zijn ze eenvoudig in elkaar te zetten en te monteren. Als proef heb ik eerst een geprobeerd en zal binnekort voor de rest van mijn radiatoren bekledingen gaan bestellen.

Geweldige verbetering

Door de nieuwe radiator bekleding is er een totaal ander zicht ontstaan. De strakke lijnen passen precies bij het geheel.

Na aanvankelijke twijfels over prijs-kwaliteitverhouding ben ik na ontvangst en zeer eenvoudige montage zeer tevreden!

Goede,mooie kwaliteit.

Zeer,mooie vormgeving en makkelijk te plaatsen.

Geweldig, mooi en heel makkelijk te plaatsen. Super.

Eenvoudig aan te brengen en weinig poespas. Bij juiste opmeting in een uurtje klaar.

Zeer tevreden !!

Snelle levering, makkelijke montage!!

Prima product

Prima product qua materiaal, vormgeving en levering.

Alles keurig volgens afspraak.

Perfect afgewerk, exact op maat en super verpakt voor schadevrije levering. Levering mooi volgens planning verlopen.

Super mooi product

Duidelijke beschrijving bijgevoegd, dus makkelijk te bevestigen

heel mooi en eenvoudig te monteren

Erg mooie, slimme oplossing om lelijke radiatoren weg te werken.

Kwalitatief goed product en simpel te installeren.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.