We zijn er ontzettend blij mee. Gemakkelijk te monteren. Snelle levering.

excellent service and beautiful product

Having had doubts about whether or not to order as I've never seen the product in real life, I am now so glad I did. It changed an ugly radiator that has been an eyesore for a long time into a great looking one. It was very easy to order and delivered quicker than I thought it would. In fact I am so pleased with the result that I ordered another one for in the hall. Thanks for a wonderful product.

Zoals beloofd

Alles zoals beloofd, wel even RTFM , maar dan wijst het zich vanzelf. Staat strak en makkelijk te plaatsen inderdaad.

Prima erg klantvriendelijk

Wel beschadiging op voorpraat maar formulier ingevuld en het wordt direct opgepakt , over een aantal weken wordt er een nieuwe voorpraat geleverd

Ze doen alles wat ze beloven!

Alles klopt. Prijs, product en kwaliteit.

Fantastische oplossing voor wegwerken van oude radiotor!

Op de website is er goede uitleg hoe de Sentimo opgemeten en geïnstalleerd kan worden. Helder bestelproces. Levering was vlot en de Sentimo was heel goed ingepakt. Installatie binnen 5 minuten klaar. Heel erg blij mee!

Super tevreden met mijn sentimo

Netjes verpakt en vlot ontvangen. Goed in elkaar te zetten en gemakkelijk te plaatsen. Heel blij met de totaal nieuwe look van de oude radiator.

Prachtig product

Ik heb twee radiator bekledingen van Sentimo besteld vanaf het moment van bestellen tot aan de levering is het perfect gelopen. Zeer goede communicatie via de mail een dikke 10

Hele mooie bekleding van goede kwaliteit en snel geleverd

Mooi afgewerkt en heel eenvoudig te plaatsen. Qua zicht een hele verbetering t.o.v. de originele radiatoren.

uitstekende kwaliteit en levering

Duidelijke website en eenvoudig te bestellen

Met spanning gewacht op de levering, deze was er al eerder dan verwacht. Plaatsen is super simpel dankzij de begrijpelijke handleiding. Binnen 5 minuten was ik klaar, en het resultaat is superstrak en mooi. Dit was de eerste bestelling om te testen of dit iets zou zijn voor ons huis, zeker dus. We gaan voor alle verwarmingen bestellen.

goede service en afspraken

een goede service en afspraken ook met het afleveren van de goederen

Strak en makkelijk te monteren

Heel erg blij met onze ombouwen. Het staat erg strak en was makkelijk te monteren. Afwerking is netjes.

redelijk goed

De clips waar de zijkanten mee vast gezet worden is te slap . Je kan ze niet goed indrukken waardoor de zijkanten niet vast zitten. Nu heb ik er maar wat lijmkit aangebracht. Tevens de 2 beugels die bovenop de oude radiator komen heb je een linker en een rechter gedeelte maar je kan beter 2 linker beugels erbij doen want die rechter zit nu wel heel op het randje van de radiator.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering Staat netjes Mooi strak

Toppie komen hun afspraken na.

Komen afspraken na, uitstekende service. Levering netjes en goed verpakt ben er tevreden over.

Prachtig product, super kwaliteit!

Prijs / kwaliteit verhouding is Top. Mooi product om te zien en eenvoudig te installeren. Snelle levering. Kortom ik ben zeer tevreden.

Een mooie strakke ombouw voor de radiator

Een perfect passende ombouw voor ons radiator, strak en makkelijk te plaatsen, we zijn er blij mee

Zeer tevreden.

Erg blij met de radiatorbekleding. We hebben er in totaal 4 besteld. Ruime keuze aan kleuren en type bekleding. Goede prijskwaliteitverhouding en prima in elkaar te zetten. En een heel handige meethulp op hun website.

Volledig waargemaakt wat jullie in de reclame hebben beloofd

Makkelijk, snel en strak!

De oude gelige radiatoren zijn in een klik weer strak en wit! Heel makkelijk te installeren en de maat is precies goed.

Perfect strakke uitvoering en zeer eenvoudige montage

Levering volgens afspraak (uitvoering, datum en tijd). Uitstekend verpakt. Hoogwaardige afwerking. Wel assistentie nodig bij het plaatsen bij lange radiatoren.

Geweldig snel en super strak en netjes geleverd !

Simpel online te bestellen ! Super snel geleverd ! Het product ziet er zeer strak uit ! Grote klasse !

Hartstikke goed!

Van de opmeet service gebruik gemaakt. Snelle levering en ontzettend netjes en degelijk verpakt. Mooi product, ontzettend tevreden.

Makkelijke site.

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.