Geweldige aankoop

Een hele mooie en goed passende Sentimo radiatorbekleding ontvangen. De kamer oogt een stuk rustiger, ruimer en sfeervoller. Zeer tevreden!

Goede handleiding, snelle montage en sluit perfect aan tegen de muur. Top!

Keurige bakken

Netjes aangeleverd Past prima Alleen deuk in 1 bak maar zelf opgelost Jammer dat je bij bouwmarkt behoorlijke korting krijgt en bij sentimo niets

Keurig geleverd en makkelijk te demonteren

Geweldig netjes en strak design.

Mooie radiatorbekleding, makkelijk installeren

Mooie radiatorbekleding, makkelijk te installeren door de meegeleverde magneten. Levering binnen de toegezegde termijn. Je betaalt wat, maar je krijgt ook wat!

Goede service en mooi product

Bestellen gaat makkelijk. Ik had nog wat vragen waarop ik via mail goed en snel werd geholpen. Mooie radiatorbekleding.

Inmiddels hebben we 3 x Sentimo radiator bekleding in ons huis. Wat een aanrader om je oude lelijke verwarming op te knappen. Bij de laatste die we besteld hebben zat er helaas op het zijpaneel beschadigingen. Na een mail te hebben gestuurd met foto’s, krijgen we een nieuw zijpaneel toegestuurd. Top service!

Fijne website

Goede uitleg

Goed product, goede communicatie en Service

Zelfs nog beter dan verwacht - goed afgewerkt - simpele montage zover je v montage kan spreken. Het is uitpakken en vastmaken mbt van de magneten - binnen 1.5 - 2 wkn geleverd - goed verpakt - aanwinst voor je huis Kortom, zeer tevreden klant en wie weet nog meer kamers aanpakken

Super.

Makkelijke, duidelijke site. Mooi materiaal.

Goede nette levering duidelijke communicatie

De site is eenvoudig in te vullen Daarna een duidelijke mail van je bestelling Als je bestelling komt wordt je daar netjes over geïnformeerd, het is goed verpakt, een duidelijke gebruiksaanwijzing en eenvoudig te monteren En je hebt weer een nieuwe radiator. Ik ben erg tevreden!

Snelle levering,mooie afwerking en simpel om zelf te doen.

Blij mee!

Goed geregeld, heel simpel bevestigen.

Wat een prachtig systeem! Heel makkelijk en supersnel!

Onze woonkamer is ontzettend opgeknapt dankzij Sentimo. Het in elkaar zetten is heel makkelijk en zomaar klaar. In no-time een compleet andere look, geweldig!

heel goede kwaliteit en makkelijk aan te brengen

heb e eentje besteld het zag er zo mooi uit dat ik meteen nog eentje heb besteld

Prima, iets lastiger te installeren dan verwacht

Ik vind het een hele goed oplossing voor het weg werken van oude lelijke radiatoren en het staat ineens ook bij de rest van het (veranderde) interieur.

Positief

Adequate (en tijdige) informatie omtrent het productieverloop van het bestelde artikel en de uiteindelijke daadwerkelijke aflevering van het bestelde product.

Makkelijk in elkaar te zetten, kleur was goed en ziet er ontzettend netjes uit. Onze keuken heeft echt een upgrade gekregen door het plaatsen van de ombouw.

Supersimpel!

Wat was deze mooie ombouw makkelijk in elkaar te zetten! Ziet er erg mooi uit, echt stijlvol! Helaas miste er een beugel, maar het is zeker een aanrader.

Prima makkelijk te plaatsen

Meedenkend

Ze geven goede service

Heel tevreden

Zeer zeker aan aan anderen vertellen, omdat alles goed en netjes afgeleverd werd

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.