mooie kwalieteit

netjes en duidelijke mont. begeleiding

Super!!!!!

Gemakkelijke en duidelijke bestelling in stappen. Prima verpakt bezorgd. Zeer eenvoudig te "monteren". Geeft je huis een extra mooi uiterlijk. Zijn reeds een paar buren die het gezien hebben en het ook gaan bestellen.

Simpel te bestellen, simpel te monteren!

Eindelijk die lelijke radiatoren en leidingen uit het zicht. Top!

Een schitterend product in een handomdraai gemonteerd

Een onooglijke standaard radiator in een grauwe kleur is in no-time veranderd in een mooie strakke bak die door de juiste Ral kleur precies past in de rest van het interieur. Door hem 1 maatje groter te bestellen dan de radiator zijn nu meteen ook de leidingen, kraan en het CAI kastje en kabels aan het oog ontrokken. In 1 woord geweldig!

Eén zijkant van de afscherming paste niet soepel

Handleiding kan wat uitgebreider. Helaas hebben we de zijkant iets moeten bijbuigen. Maten, kleur en structuur wel fantastisch. Ook magneten zijn prima en zeer sterk. Duurzaam product.

makkelijk bestellen en monteren

makkelijk bestellen via stappenplan en meetservice super tevreden met resultaat, simpel te monteren en past perfect staat erg luxe, had voor de keuken besteld, komende week bestel ik voor woonkamer echt top dit

Slechte bezorg service en klantenservice

Al sinds maandag op mijn pakket aan het wachten wat uiteindelijk niet aangekomen is. Ik heb hiervoor speciaal mijn afspraken moeten verzetten. Na méérdere telefoontjes krijg ik enkel te horen, we hebben de bezorger gebeld. Met de boodschap dat het de volgende ochtend bezorgd wordt. Status verandert binnen een kwartier voor ontvangst. Uiteindelijk al die tijd voor niks thuis gebleven. Hoor enkel morgen moet het echt binnen zijn. Echt een schande! Heb niet echt het idee dat Sentimo veel moeite doet om klanten tevreden te houden of een korting aanbieden voor de tijd dat je voor niks hebt zitten wachten. Moet ook steeds zelf bellen en erachter aan gaan. Wat dat betreft kunnen ze nog veel leren van grote bedrijven. Het product mogen ze nu houden. Heel jammer dit!

Top oplossing!

De oude radiator is al een aantal keren geverfd. Sentimo is een blijvende oplossing!

Uitstekend mooi produkt

Zie boven

Goed product,video call iets minder.

Product zoals omschreven. Alleen wel jammer dat je voor 4 extra magneetjes 8 euro moet betalen terwijl je er niks aan hebt. Zelf een betere oplossing bedacht.

Heel erg profesioneel en goed

Netjes geregeld we zijn heel blij met de radiator bekleding

Top bedrijf

Heldere website makkelijk de gevens opgeven en keurig aangeleverd .

prima geregeld!!

Op tijd geleverd en goed verzorgd.

Makkelijk en eenvoudig te monteren

Onze eerste radiator ombpouw bij Sentimo besteld en onze keuken ziet er als nieuw uit. We gaan meerdere bestellen voor de gang en de badkamer. We zijn bezig bepaalde kamers in onze woning te verbouwen en is het mooi dat je de radiator ombouw van Sentimo mooi om de oude radiators kan. Super fijn.

was geheel goed

mijn dochter heeft nu ook besteld.

Wat wordt beloofd wordt waargemaakt.

Zeer mooie manier om je oude radiator weg te werken. Zeer tevreden!

Bestelling en levering helemaal top

Het opmeten en bestellen en uiteindelijk de montage was erg eenvoudig te voltooien.

Prachtige radiator bekleding.

De levering was heel snel en de radiatorbekleding is eenvoudig te monteren. Het resultaat is prachtig. Helaas was een plaatje (dat er uitgehaald kan worden voor leidingen o.i.d.) aan de zijkant er uit en zat los in de verpakking er bij. Voor ons is dit geen probleem omdat het aan een muurzijde is en dit dus niet zichtbaar is.

Mooi product, snelle levering Ik ben er heel blij mee

Heel handig systeem

handig doe het zelf pakket, top

Mooi

De radiatorbekleding hangen nu mooi. Helaas moesten we er nog wel wat aan bewerken. Onze verwarmingsbuizen onderaan waren net hoger dan de uitsparingen waren gemaakt. Zou het geen idee zijn als er mogelijke uitsparingen op aanvraag kunnen worden gedaan?

Makkelijk, snel en mooi.

Makkelijk, snel en mooi.

Mooi, simpel te monteren en uitstekende service

Heb 2 radiator omkledingen besteld. Deze waren erg goed ingepakt zodat transportbeschadiging bijna onmogelijk was. De boel is makkelijk te monteren. Ik miste wel een ophoog setje maar na een telefoontje werd dit artikel alsnog na een week bezorgd. Prima service en een mooi product.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.