Prima geregeld en eenvoudig te monteren!

Duidelijke instructie op de website voor het maten opnemen e.d. De Sentimo werd netjes afgeleverd binnen de afgesproken termijn en past keurig over de radiator.

Prima ervaring

Spullen besteld en vrij snel geleverd. Het enige nadeel is een best hoge prijs voor de Sentimo.

Peim

Vakmanschap

Heel erg tevreden, snel bezorgd, perfecte service. Echt een aanrader

Ik kan niks toevoegen, gewoon perfect betrouwbaar.

Snelle montage en prima look!

Erg tevreden

Prima communicatie en goede uitleg.

Ik heb al een beoordeling gestuurd. Alles wat met Sentimo te maken heeft is prima! Alleen de vervoerder is iets minder, wij wonen in een appartement op de 1st verdieping,maar de bezorging ging niet verder dan de binnenkomst van het appartement, gelukkig zijn we nog aardig ter been, maar zwaar was het wel. Hierover beter communiceren! Groet

Ziet er goed uit

Het is jammer want wij hebben een oud huis dus de precieze berekening klopt dan niet en een oude verwarming dus een foto van de oude verwarming zou misschien helpen maar met wat pas en meet werk is het gelukt en het ziet er mooi uit

Er wordt snel geleverd wat er gevraagd wordt, zonder poespas

Het enige wat ik aan bovenstaande zou willen toevoegen is, dat er best een of twee extra magneetjes bij geleverd zouden kunnen worden. De radiatorbekleding hangt met de 5 geleverde magneetjes gewoon goed vast, maar met (een) de extra magneet(jes), zou deze aan de onderzijde ook mooi strak tegen de oude plaat bevestigd kunnen worden.

Onze ervaring is erg goed. De bestelling kwam prima verpakt aan, heel mooi materiaal en makkelijk te monteren. Dus top

Van 'oude' naar 'design' radiator in 5 minuten

De ombouw is erg mooi en geeft onze oude lelijke radiator de frisse look van een design radiator. Makkelijk te monteren en prachtig resultaat. Wij gaan er zeker nog meer bestellen!

Moet de ombouw zelf in elkaar zetten en dat past voor geen ene meter

Na een uur zwoegen is het gelukt om de ombouw in elkaar te krijgen, waarbij er spijtig genoeg een stuk uit de zijkant is gesprongen. Al met al eem bijzonder slechte ervaring

Prachtig resultaat!

Product is schitterend. Eenvoudige montage. Kortom , geweldig!

Mooi product

Prima te bestellen, mooi materiaal en radiator prachtig afgewerkt Gunstige prijs

Uitmuntend

Prima product een sierraad aan de verwarming

Goede service.

Al meerdere malen gebruik gemaakt van Sentimo. De website werkt goed en de ombouw is gemakkelijk zelf in te meten. Ruime keuze in kleuren. Ook deze keer weer binnen de aangegeven tijd geleverd. Gemakkelijk in gebruik.

Makkelijke manier van bestellen, ff wachten tot de levering, maar dan heb je wel wat.

Helemaal goed

Prima geregeld. Zelf inmeten. Makkelijk te plaatsen.

Ideale radiatorombouw

Een mooie manier om de radiator te verfraaien. Meetinstructies zijn duidelijk . Service prima . De radiatorombouw ziet er mooi uit en is makkelijk te plaatsen.

geweldig systeem

geweldig systeem 10 minuten werk en hij hangt toppie

Heel makkelijk te monteren, We zijn zeer tevreden over.

Uitstekende hulp bij een zelfgemaakte meetfout

Is duidelijk denk ik

Perfect.

Paste perfect en op de afgesproken datum geleverd.

Duidelijke uitleg op de site hoe je moet meten en bestellen ,vrij snel en keurig geleverd en inderdaad simpel te plaatsen . Heel tevreden met het resultaat

Mooi product, goede service en snelle levering.

Goede service bij inmeten van verwarming. Lelijke verwarming zit nu in strakke behuizing. Het resultaat ziet er prachtig uit.

Mooie uitstraling van de producten maar de service is rondom slecht!

Geen hulp bij installatieprobleem vanwege het vergeten ontluchtingsventiel.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.