Super product en snel geleverd top

Heel tevreden

Ik ben zeer tevreden heel erg mooi

Prima geregeld

Mijn radiatoren zien er zonder enige moeite een heel stuk beter uit

De slecht geverfde radiatoren waren al lang een grote ergernis. Uiteindelijk dan toch de radiator bekleding besteld. Niet goedkoop, maar snel en gemakkelijk te bevestigen en een heel stuk mooier om naar te kijken. Blij mee!

Super goed het staat prachtig

Super netjes

Alsof ik nieuwe radiatoren heb.

Ziet er mooi strak uit.

mooi product

Goede afstemming via videobellen. Helaas had een plaat een deukje maar dit werd keurig afgehandeld en we hadden snel een nieuw exemplaar in huis

Prima levering prima produkt

Radiator bekleding past perfect keurig op maat

Goed verpakt en goed te installeren

Ik had voor een dubbele plaat radiator van 160x45 cm, met staande gewone radiatorkraan, een wat hogere ombouw besteld , omdat ik gebruik maak van twee SpeedComfort ventilatoren onder de radiator. De installatie op zichzelf is eenvoudig. Ik moest alleen vanwege de grotere hoogte helaas nog wel een extra stukje weghalen vanwege de aanwezige toevoerleiding. Ik wilde ook deze radiatoren bij voorkeur uit het zicht houden. Voor de tweede nog te bestellen radiator van dezelfde afmetingen zal dat niet nodig zijn.

Keurig op de hoogte gehouden en perfecte levering

Geweldig, en zeer makkelijk te monteren.

Is zeer zeker een aanrader. Onze radiator in de douche was wat aan het roesten, En door sentimo zie je daar helemaal niks meer van. Ik zeg super oplossing ;~) :~) :~)

Snel en goede service

Snel en makkelijk besteld en geleverd.

Aangenaam Verrast

Het product voldoet aan mijn verwachtingen

Past perfect, mooie uitstraling.

Eenvoudig te bestellen(opmeten en dergelijke). Korte leertijd, netjes afgeleverd en past perfect.

we hebben de bestelling makkelijk kunnen plaatsen met voldoende uitleg erbij levering was prima en de montage was goed te doen

Gebruiksvriendelijke website en mooi product

Gemakkelijk via website samen te stellen. De radiatorbekleding was gemakkelijk in elkaar te maken en op de radiator te plaatsen. Mooi en degelijk materiaal.

Xx,

Goede service en schitterende ombouw! Past perfect

Heel gemakkelijk te monteren.

Top, mooi en snelle levering

Snelle levering, mooie strakke kachel ombouw

Van radiator naar eyecatcher

Voor 4 radiatoren in huis een Sentimo besteld en we zijn er heel erg blij mee! Waar we voorheen in de woonkamer tegen twee lelijke radiatoren aankeken, zijn het nu classic eyecatchers geworden! Je interieur oogt gelijk heel anders! Daarbij is het in een mum van tijd in elkaar gezet! (zelfs voor mensen met twee linker handen..)

Simpel en mooi

Alles ziet er mooi uit en past perfect

Ok

Duidelijke meetinstructies, bestelformulier top, goed op de hoogte gehouden van voortgang, tijdige levering en mooi product

Mooi product, de radiator ziet er weer nieuw uit

Het in elkaar zetten gaat snel en eenvoudig, Ook de levering is prima geregeld. En mooi verpakt.

Boven verwachting

- erg makkelijk te bestellen - goede service bij vragen - goede communicatie - snelle levering - zit technisch goed in elkaar - makkelijk in elkaar te zetten Aandachtspunt: verhoogstukken zijn niet meegespoten in gekozen kleur

prima ervaring mooi op tijd geleverd

kleur radiator bekleding is perfect past geweldig bij ons interieur. telf.contact vakkundig advies

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.