Past perfect en is makkelijk te monteren.

De ombouw maakt van de oude onooglijke radiator weer een mooi aanblik op de kamer. Wordt netjes afgeleverd met duidelijke omschrijving hoe te monteren. Past inderdaad altijd.

Mooi resultaat

Radiator bekleding zorgvuldig geleverd en is makkelijk in elkaar te zetten.

Eenvoudige montage past perfect

Mooie aanwinst in ons huis Makkelijk te monteren en past uitstekend

Heel mooi product goeie service heel gemakkelijk aan te brengen

Perfekt

Had het al in de gang en keuken ,maar nu in het hele huis.

Topproduct

Super blij met de prachtige ombouw. Heel netjes geleverd en mega makkelijk om in elkaar te zetten. In een kwartiertje heb je een heel prachtige nieuwe radiator

Eenvoudig, geweldig en heel mooi!

Mooi product en makkelijk te plaatsen

Via de website zelf de maten opgegeven wat in simpele stappen goed uitgelegd wordt. Na 2 weken al op maat aan huis geleverd. Het plaatsen is zeer eenvoudig, 4 stuks bekleding binnen een half uur gemonteerd. Bekleding ziet er duurzaam uit, en het eindresultaat is mooi en strak. Zeer tevreden

Helemaal geweldig

Voldoet aan de verwachtingen qua kwaliteit en levering. Ziet er mooi uit.

Gekregen wat we wilde hebben

Alles was duidelijk tijdens bestelling plaatsen...levering is ook vlot verlopen..en het eindresultaat mag er wezen...perfect!

wij zijn heel erg tevreden over de kwaliteit

Deze panelen zien er erg netjes uit en zijn heel gemakkelijk te plaatsen. De website gaf al erg veel vertrouwen heel erg duidelijk over het opmeten geweldig. Wij zullen Sentimo ook bij kennissen aanbevelen.

Prima service, goede self service www

degelijk materiaal en snel in elkaar gezet

deze bekleding ziet er strak en prachtig uit

Prima levering.

bestelling is netjes afgehandeld. Berichtgeving tussendoor is prettig.

Snel, eenvoudig, mooi, kwaliteit!

Mooie kwaliteit

Het ziet er geweldig uit, mooie kwaliteit en snelle levering.

Mooi makkelijk te installeren

Positieve ervaring

perfect

Het kwam netjes en goed verpakt aan,makkelijk om in elkaar te zetten,en paste perfect,top product.

Goed geregeld

Van bestellen tot levering was alles goed geregeld. Mooi product. Erg blij mee.

Prima service, mooie afwerking van de verwarming

Prima service, mooie afwerking van de verwarming, uitstraling is chic

Ziet er strak uit

Netjes ziet er strak uit en makkelijk te bevestigen. Misschien een tip om toch in de beschrijving te noteren dat je de rondingen eruit kan duwen ivm de knoppen.

Prima levering en fijn personeel

Precies wat ze beloven

Helder verhaal. Meten, bestellen, niet zo lang wachten, ontvangen en plaatsen

Mooi product, vriendelijke en correcte service, snelle levering

Gekozen voor opmeten door Sentimo. Snelle levering en goede stevige verpakking. Mooi product. Enige minpuntje: er kan geen keuze worden gemaakt tussen voorgestanste en niet-voorgestanste zijpanelen. Als je geen gebruik maakt van de uitsparingen doen de voorgestanste zijpanelen geen recht aan het strakke karakter van het product.

Fijne, duidelijke website, goede kwaliteit

Mijn radiator ziet er weer strak uit met de nieuwe radiatorcover (RAL 9005 Fine Structure). Erg blij mee.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.