Zorgeloos

Zeer tevreden over en het inmeten en de levering en alles is perfect gelopen en voldoet volledig aan onze verwachting .

Perfecte oplossing

Dit is de tweede woning waar wij van Sentimo BV gebruik maken voor de bekleding van radiatoren. Keurig verpakt geleverd, eenvoudige montage, prima afwerking en perfecte uitstraling!

Fantastisch.

We zijn blij met de prachtige radiatorplaten, zoveel mooier als die saaie verwarmingen. Het is een hele andere kamer geworden.

Niks op aan te merken, prima service en alles past.

Verder geen opmerkingen

Mooie radiatorbekleding, jammer dat je geen korting krijgt bij een volgende bestelling.

We hebben radiatorbekleding in de stijl "classic" aangeschaft. Het heeft inderdaad een klassieke uitstraling en past, dankzij het gebruiksvriendelijke meetprogramma op de website, prima. Wat we jammer vinden is dat het metaal "bonkt" als je de verwarming een paar graden hoger zet. Bijvoorbeeld in de ochtend na de nacht of in de avond als je thuis komt uit je werk. Het is een natuurlijke reactie van metaal op warmte, maar je schrikt er wel van als je er naast zit. We hebben meerdere radiatoren die we willen laten bekleden, maar we wilden eerst uitzoeken en ervaren hoe Sentimo bevalt. Daarom hebben we bij de eerste bestelling slechts 1 x bekleding voor een radiator besteld. Omdat het toch best een hele uitgave is, zou het door ons ( en meerdere klanten met ons) gewaardeerd worden als bij een geleverde bestelling een kortingscode gegeven wordt voor een mogelijk volgende bestelling. Op de bestelpagina wordt ook meermaals gevraagd om een kortingscode, maar deze geven ze niet! Toch een beetje jammer.

Goede service, komt na wat is beloofd. Zeker een aanrader, komt voor al mijn radiatoren op de eerste plaats.

Ziet eruit zoals ik had verwacht.

Goede en duidelijke beschrijvingen en makkelijk te monteren. Levertijd was prima.

Het lijkt wel een nieuwe kamer, zoooo mooi!

Alles is prima afgehandeld. Vanaf het opmeten tot het leveren. We zijn zeer tevreden!

Conform afspraak, juiste afmetingen, goede kwaliteit. Duidelijke handleiding.

Mooie radiatorbekleding

Heb bij Sentimo mijn radiatorbekleding besteld op een prima website. Op de website kun je je radiatorbekleding helemaal zelf samen stellen op een eenvoudige wijze. Verzending is goed verzorgt. In mijn bestelling had ik wat problemen met een zijpaneel. Na overleg en een kleine vergoeding wordt er een nieuw zijpaneel opgestuurd. Een aanrader voor wie op zoek is naar radiotorbekleding.

geweldig mooi

netjes gemaakt en heel netjes en goed bezorgd. Zonder veel omhaal heb ik het in elkaar gezet en geplaats op de cv plaatst. bij een grote 260 cm was het wel fijn dat mijn vrouw kon helpen met plaatsen. En hebben nog een kleinere besteld.

Mooie kwaliteit en perfecte na-service!

4 x radiatorbekleding gekocht en met de laatste ging wat mis met ophangen, gebeld en werd perfect opgelost! Wat een service!

prima product en prima service

Zorgvuldig in alles

Makkelijke instructie via filmpjes. Mooi product.

Snel geleverd prachtig product

Snel besteld, afmetingen worden duidelijk uitgelegd. Mooie kwaliteit echt een aanrader!

Helemaal top

Heb het laten inmeten, en twee weekjes later was het geleverd helemaal blij mee.

Super systeem

Snelle levering, heel goed verpakt. Aanrader.

Goed, maar ..................

De kappen over onze verwarming zien er mooi en piekfijn uit. Goede levering. Zijn er blij mee. Toch heb ik 2 opmerkingen 1) Wist niet dat de inkijk van bovenuit zo eruit zou zien. Moet derhalve de bovenkant van de kolomverwarming toch ook een kleurtje gaan geven om het kleurverschil veel minder te laten worden. 2) De voorgeperforeerde inkepingen aan de zijkanten strookten niet met onze verwarmingsbuizen. Erg jammer. Deze he ik zelf maar "aan de maat" gemaakt. Daar is bij jullie dus ook geen keuze in. Neem aan dat ik niet de enige klant ben met dit euvel .........

Prachtig, goede kwaliteit, bijzonder mooi afgewerkt en uitstekend verzonden.

8 jaar geleden de eerste radiatorbekleding besteld bij Sentimo en nu dus voor de 2e keer. Die van 8 jaar geleden zijn nog prachtig, kleur blijft goed, materiaal mankeert niets aan, vandaar dat wij voor een 2e keer een bestelling gedaan hebben. Twijfel niet gewoon bestellen, U zult zeker niet teleurgesteld worden.

Goede kwaliteit, mooie uitstraling, snelle levering

Na het bestellen van kleurenstaal de juiste beslissing kunnen nemen. Een mooie en goede kwaliteit, simpele bevestiging, je wordt keurig op de hoogte gehouden van het verwerkingsproces en levering. Een echte aanrader!

Mooi product, maar betere controle voor verzending

Meerdere bestellingen geplaatst , 4x besteld, waarvan 2x contact is geweest met Sentimo, omdat er 1x ombouw beschadigd was (niet goed gespoten) en 1x ontbraken de clips , problemen worden wel direct opgelost, maar het duurt dan toch nog lang voor dat je het product kunt plaatsen. Beter controleren voordat het product verzonden wordt is wel een aanrader. Zou fijn zijn als Sentimo iets van korting zou geven bij een volgende bestelling. Want van de 4 bestellingen 2 waar iets aan mankeert voor zo’n duur product is wel veel. Maar de ombouw is wel een aanrader.

Goed product

Prima product en telefonisch afhandeling. Slechte bezorging door een chauffeur die geheel niet klantvriendelijk was.

Eigenlijk geen opmerkingen. Levering perfect .

En levering exact wat ik besteld had. En qua uiterlijk en materiaal ben ik zeer te vreden. Het lijkt prachtig. En dat mag ook wel voor die prijs want goedkoop is het niet.

Super bedrijf …iemand thuis laten komen om op te meten en de medewerker gaf meteen goede ideeen waar we zelf niet op waren gekomen ….echt top en nu ze erop zitten zijn we super blij…

Super gemakkelijk in elkaar te zetten en een prachtige makeover van een hele oude radiator

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.