Te mooi

Mooi en makkelijk

Mooi en makkelijk en goed geleverd

Super snelle levering, en zeer eenvoudig te plaatsen en het staat prachtig

Super snelle levering, heel goed verpakt en zeer eenvoudig te plaatsen en het staat prachtig

Heel klantgericht

Ik kreeg supersnel antwoord op mijn vragen. Er is meegedacht aan een oplossing om de ombouw toch passend te krijgen. Goeie service en mooi resultaat!

Probleemloze levering en mooi resultaat

Het leveren en bezorgen verliep volgens schema en was perfect geregeld. Ze staan beide erg mooi, ben zeer blij met het resultaat!

heel goed geholpen

keurig ontvangen in Ulft, goede begeleiding , en na een probleem, keurige en nette oplossing ,

Geweldig super wat een service

Wij hadden bij de Gamma aangekocht maar helaas viel de kleur tegen de Gamma was niet bereidbaar om ons te helpen Na overleg met Sentimo konden wij de bekleding terug brengen en werd deze overgespoten na wens en werd het verzonden via Sentimo, voor kleine vergoeding. Wij zij erg te spreken hoe dit verder is afgehandeld een super service.

Wat een geweldig bedrijf is dit

Prachtig product en uitstekend verpakt geleverd! Helaas zat er bij ons een productiefoutje in, maar dit werd direct geweldig opgelost.Echt klasse en ondanks het foutje een dikke 10 Ze laten zien hoe men een klant tevreden krijgt!!!!

Ziet er strak uit

Makkelijk te monteren en een mooi strak design

Prachtig product!!

Jaren eerder onze lelijke verwarming moeten upgraden met een Sentimo. Staat echt zo mooi.

Geweldig!

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en makkelijk te installeren! Top!

Top product en goede klantenservice bij klachtafhandeling

Ik had in totaal 5 stuks besteld van verschillende maten. De montage is echt enorm simpel en binnen 2 minuten geregeld. Op 1 van de radiatorbekledingen zat een kras helaas, echter toen ik dit telefonisch had gemeld kregen wij direct een nieuwe aangeboden. Echt een top service!

Snel en netjes geleverd Zijn er heel blij mee Al meerdere bestellingen hier gedaan echt Goede service

Mooi en makkelijk

Top, ziet er uit als op de site.

Zeer makkelijk te bestellen en ook montage is éénvoudig.

Zeer tevreden over Sentimo !! Gaan binnenkort weer bestellen !!

Precies zoals het is.

Het bestellen via de website gaat eenvoudig en de artikelen die geleverd worden zijn zoals wij hadden gedacht. #siper

Netjes en strak, niet helemaal passend.

Het pakket wordt netjes beschermd geleverd en montage is simpel. Wel kwam het bij ons niet goed uit met de uitsparing van de kraan en retour, niet ver genoeg uitgespaard,dit heb ik zelf nog aangepast. In eerste instantie had ik daarom de magneten niet in het holle gedeelte geplaatst, echter heb je dan behoorlijk minder warmte straling de kamer in. De uitsparing dieper gemaakt met een klein slijpschijfje zodat de beplating wel strak tegen de radiator aan komt en warm wordt. Het is wel mooi geworden maar voor iemand die het niet zelf aan kan passen een nadeel. Scheelt behoorlijk in warmte als het niet strak tegen de radiator zit.

Mooi materiaal

Ziet er strak uit. Werkt makkelijk

Het geheel ziet goed strak uit

Helaas is de omkasting nog niet aangebracht vanwege ruimtegebrek, maar het lijkt goed te komen.

Buiten verwachting

Héél mooi, perfect verpakt, simpel te monteren en plaatsen. Ben er erg blij mee, ziet er goed uit!

Levering duurde iets langer dan 3 weken maar was het wachten waard. Super mooi en strak en past perfect, heel blij mee!

Tevreden

Ik had zelf de maten doorgegeven en past zeer goed. Heb er 3 minuten over gedaan om het ervoor te hangen . Dus toppie prijs kwaliteit uitstekend

Goede klantenservice en prachtige verwarmingsombouw

Mijn verwarming voldeed niet aan de standaard opties die je kon kiezen op de website. Daarna ben ik via de klantenservice uitstekend geholpen en heb ik nu een prachtige ombouw om mijn verwarming.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.