Blij mee

Het opmeten ging goed, doordat er duidelijke filmpjes waren. De levertijd was korter dan van tevoren aangegeven. Bij het monteren was het fijn dat we samen waren. Het resultaat is prachtig, blij mee!

Super mooi en afgewerkte verwarmingen in huis. Echt een aanrader. En de service is super goed. Echt heel erg blij mee...

Mooi en goed product

Mooi product maar inmeten kan beter. Twee keer ombouw opnieuw moeten laten maken. Maar na 2maanden eindelijk goed. Laat uw ombouw inmeten door sentimo en doe het niet zelf dan is het hun verantwoordelijkheid

Heel gemakkelijk te doen en mooi product

Website begeleid je heel eenvoudig door de keuzestappen en de afmetingen. Mooi product gekregen na goed op de hoogte gehouden te zijn van de productievoortgang. Ziet er uit als op de TV reclame

Top product

Top product geleverd volgens afspraak enige probleem het blijft er niet bij een nu de rest nog.

Mooi product, eenvoudig te monteren, blij mee!

Mooi product, eenvoudig te monteren, blij mee!

perfect geregeld

Mooie ombouw past perfect keurig verpakt en geleverd. Zeer tevreden klant

Heel eenvoudig

Op de site wordt het allemaal duidelijk aangegeven, wat je moet. En eenmaal de ombouw thuis is het heel eenvoudig. Erg blij mee.

Gisteren onze bestelling binnen gekregen,keurig verpakt,alles in laten meten,geweldig goed gedaan ,zal ik iedereen aanbevelen,de kappen over onze verwarming staat prachtig,heel tevreden en blij met het resultaat!!!

Mooi en passend product

Snel en mooi geleverd

Mooie ombouw precies op maat

Mooie ombouw.op maat gemaakt. Op 1 schroef na alles super simpel in elkaar te zetten. Staat door de constructie met schroefjes stevig tegen de muur. Erg tevreden.

4 radiatorbekledingen besteld en alles past perfect.

Met de inmeetservice via de telefoon ging alles soepel en snel. De levering was op tijd en alles was prima verpakt.

Slechte klantenservice straalt af op de kwaliteit van het geleverde product

Kwalitatief goed product. Helaas verkeerde leveringen. Klantenservice houdt zich niet aan beloftes en is niet in staat om afspraken na te komen.

Ideaal

Onze oude verwarming was aan een update toe. Door de nieuwe strakke zwarte bekleding krijg je meteen een nieuwe en frisse look in je woonkamer. We hebben gebruik gemaakt van de meetservice omdat we nog twijfelden over de langste radiator waar panelen boven hangen of dat ging passen qua hoogte. We kregen een deskundig advies en er werd goed meegedacht. De levering verliep soepeltjes en was erg vriendelijk. Alle dozen waren voorzien van naam die ook op de offerte stond. Mijn man is absoluut geen klusser, maar het bevestigen van de bekleding was fluitje van een cent. Kortom; een tevreden familie

Snel en goed geleverd

Zelf kunnen monteren. Moest het wel een keer opnieuw doen, want de boel zat niet recht. Maar het is gelukt!

Netjes afgewerkt, bezorging was ook goed geregeld

Hartstikke blij

I.p.v. vloerverwarming heb ik mijn lelijke radiatoren kunnen verfraaien met de ombouw van sentimo. Een mooi strak resultaat waar ik hartstikke blij van word.

Het was niet perfect

Ik had 3 ombouwen voor radiatoren besteld. De eerste 2 wat ik plaatste waren perfect, maar de laatste had het lipje niet goed op de plaats zitten zodat de zijkant mooi paste. Heb met slijpstol het sleufje langer geslepen. Gelukkig is de afgesmolten verf en het uitgeslepen sleufje niet zichtbaar. Daardoor geen 5 sterren.

Mooi spul.

De levering duurde wel wat lang maar werd uiteindelijk keurig verpakt langs gebracht. Ik had er 5 besteld en het in elkaar zetten koste weinig moeite en tijd. Het plaatsen over de radiator is, met de meegeleverde magneten, een fluitje van een cent. Al met al mooi spul.

Recent een Sentimo radiator bekleding besteld en geleverd. Doordat deze tekort was in afmeting moesten we deze retourneren. Na telefonisch contact kregen we de andere dag via de mail 2 opties doorgestuurd om het opgelost te krijgen. Dit is netjes. De niet juiste bekleding staat nu op het punt om opgehaald te worden bij ons thuis en de andere juiste bekleding is in bestelling. Werd keurig geholpen verder door de dame aan de telefoon. Erg tevreden.

Mooi materiaal en makkelijk te plaatsen.

Voor 2 radiatoren op zolder nieuwe bekleding. Meten, bestellen was goed geregeld en makkelijk te doen. Levering ging prima, alleen berichtgeving hierover liet te wensen over. Eenvoudig te plaatsen. Resultaat is naar verwachting!

Mooi en passend en simpele montage

Prachtige kwaliteit, mooi van kleur.

De bestelde panelen zijn prachtig, met duidelijke montage-instructie. Helaas bij plaatsing bleken zij te krap (1/2 cm). Bij bestelling heeft mijn dochter 3x nagemeten, zij begrijpt er niets van. Kunt u mij adviseren wat te doen? Uw reaktie tegemoet ziende, verblijf ik, O. Quik 0629140573 ++

Goeie levering en past precies

Erg prettig hoe je stap voor stap wordt geholpen in het bestelproces. Daardoor paste de ombouw precies. Levering ook prima. Niks op aan te merken.

Goede Service

De radiatorbekleding besteld en ben voortdurend op de hoogte gehouden van het productie proces en verzending. Montage van de bekleding is een fluitje van een cent. Mooi design en voortreffelijk verpakt. Zeer sterke magneten.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.