Ziet er top uit

Mooi strak.en makelijk schoon te maken

Geld meer dan waard!

De site is overzichtelijk en met de instructiefilmpjes wordt heel duidelijk uitgelegd hoe je moet opmeten. De levertijd was iets langer dan op de site stond aangegeven maar dat kan gebeuren. Goed verpakt kwamen ze onbeschadigd uit de doos. Het installeren was een makkie. De maten waren goed opgemeten dus ik kijk nu tegen 2 strakke radiatoren aan in plaats van 2 lelijk vergeelde en oude dingen. Mijn huis is er zo van opgeknapt. Ben er hartstikke blij mee en heb er ondanks dat het wel wat kost geen spijt van. De aanschaf van 2 nieuwe radiatoren en het laten installeren was duurder geweest.

Past precies!

Eenvoudig om de afmetingen door te geven. Heel gemakkelijk in elkaar te zetten en op te hangen. Ziet er een stuk beter uit nu in mijn woonkamer.

Voldoet helemaal aan de verwachting

Bestelling was goed verpakt en compleet. Montage was eenvoudig net zoals het plaatsen van de radiatorbekleding.

Mooie stijlvolle radiatoren

Na een make-over van onze huiskamer, maakte de nieuwe radiator bekleding van Sentimo het totaalplaatje helemaal af! Ziet er nu weer fris en modern uit. Super mooi! Heel tevreden, ook over het aankoopproces en de aflevering etc.

Top bedrijf!

Een verwarmingsombouw gekocht voor de woon- en slaapkamer. Allebei pakken precies uit zoals ik had gehoopt. Ze zijn prachtig en makkelijk te installeren. Voor net dat beetje extra luxe hebben wij gekozen voor een ombouw met groef. Zijn erg mooi en makkelijk op te meten. Blij met het resultaat. Sentimo is echt een aanrader!

Netjes en compleet afgeleverd

We zijn zeer tevreden en het is makkelijk te plaatsen Het is een mooie afwerking voor een prachtig gezicht in de woonkamer

In een woord geweldig

Snelle en accurate levering van een top product

uitstekend verzorgd

de radiatorbekleding is heel erg makkelijk te plaatsen, zelfs voor iemand met twee linkerhanden zoals wij

Mooi

Mooie radiator bekleding

!!!!

uitstekend

alles conform afspraak

Zeer tevreden.

Het inmeten, de bezorging, en het materiaal is top.

Keurige levering, op tijd en alles klopte tot op de milimeter

Na 3 weken wachten afgelopen week de radiatorbekleding binnen gekregen. Super makkelijk te monteren. Binnen half uurtje kant en klaar! Zeer tevreden!!

mooi product, levering zoals toegezegd

Het is een kwalitatief prima product. Het bestelproces tot aan levering verloopt zonder enig probleem.

Mooi product

Mooi systeem met mogelijke uitsparingen waar nodig en paste meteen

Eenvoudige bestelling, goed verpakt en simpele montage

Mijn bestelling netjes en correct ontvangen

Een mooi product, netjes verpakt en binnen de vermelde levertijd binnen gekregen. De reclames die je maakt zijn ook echt waar !!!

Prachtig product, klantenservice is vreselijk

Het is een super mooi product als het om de radiator geplaatst is. Bij levering 3 van de pakketten geleverd. I.v.m. telefonische lange wachttijd contactformulier ingevuld. 3dagen later betreffende ontbrekende artikel wordt afgeleverd. Via contactformulier alleen ticketnummer aangemaakt, voor de rest nog geen reactie. Laatst ontvangen artikel is beschadigd aangekomen. Geprobeerd klachten service te bellen....ondertussen hang ik op dit moment al 55minuten te wachten om een medewerker te spreken te krijgen.....dit is toch te belachelijk voor woorden en ik wacht nog steeds.

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Adequate afhandeling van mailbericht mbt levering. Mooi product voor een goede prijs. We zijn er zeer tevreden mee.

Prima service en correct levering

Aflevering van de radiatorbekledingen is bijzonder goed. Geen snelle dropping maar een zorgvuldige en vriendelijke bezorging.

Zowel bestellen als installeren van radiatorbekleding was een fluitje van een cent.

Door een vriendelijke medewerker is opgemeten de te bestellen radiatorbekleding. Binnen een maand waren ze ontvangen en zoals beloofd was het eenvoudig om de radiatorbekleding in elkaar te zetten en te plaatsen. Wij zijn heel erg tevreden over zowel de service als het eindproduct.

Goed verzorgd ingepakt en keurig passend.

Wij zijn heel blij met de 3 mosterplaatjes die we vooraf besteld hebben; die hebben de doorslag gegeven voor onze kleurkeuze.

Product top, levering iets minder

Product us geweldig, past goed en was makkelijk te monteren. Staat erg strak! Levering was minder. Werd gebeld dat de bezorger beneden stond. Mijn vader nam het pakket aan dus die moest ik bellen. Bezorger belde niet aan, maar belde boos terug dat ik maar niet kwam. Uiteindelijk goed gekomen.

Mooie oplossing voor een lelijke radiator

De Sentimo ziet er prachtig/strak uit en zit muurvast op de bestaande radiator.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.