Prachtig materiaal,eenvoudig te monteren

2 x klassiek radiator bekleding gekocht.Volgens afspraak keurig op tijd geleverd.Degelijk verpakt en in in een poep en een scheet gemonteerd. Uitsparingen gemakkelijk te verwijderen.Bijzonder tevreden.

Super blij, mooi en strak resultaat

Perfect geleverd Super goede verpakking en handleiding is eenvoudig te volgen. Een dikke 10!

Mooi

Het product is netjes afgeleverd door de zorgvuldige verpakking

Goede service, alles netjes afgeleverd en heel eenvoudig te plaatsen. Een verrijking voor ons appartement . zijn zeer tevreden. Prijs technisch ook prima te doen. - Sentimo, hartelijk bedankt.

Mooie degelijke ombouw

Makkelijk zelf te plaatsen.

Snel en mooi materiaal

De radiator ombouw is zeer chique. Levering was zoals gegeven bij de bestelling

Gewoon af

Mooi en strak werk

Mooi product

Mooi en kwalitatief product. Mooi op maat gemaakt. Wachttijd ongeveer 4 weken.

Zeer netjes en adequaat

Zelf opgemeten ,duidelijk, netjes contact wanneer fabricage en bezorging zijn er blij mee zeer mooi en functioneel.

Top alles klopt

Goedemorgen mijn ervaring is naar volle tevredenheid, zoals de verpakking en en passen van het geheel , en de kleur details beschrijving levertijd ga zo door hier kunnen heel veel bedrijven nog wat van leren Gr Peter

Binnen 3 weken geleverd, en het bevalt me uitstekend.

Perfect.

Past perfect en superstrak.

Perfecte ombouw voor mijn radiator.

De radiator ombouw wordt geleverd in een zeer goede verpakking zodat de kans op beschadiging nihil is. De bijgevoegde handleiding is duidelijk en het plaatsen is eenvoudig. Kort om: zeer goed.

snel en goede service

snel en goede service

Juiste maten opgeven en je krijgt wat je wilt

mooie radiator bekleding

redelijk makkelijk om te bevestigen (niet zo simpel als op de tv reclame) maar heel goed te doen. mooie afwerking echt een aanwinst voor je interieur

Goed produkt

Ben zeer tevreden. Alle radiatoren door Ton de Boer keurig in gemeten en een goede uitleg. Levering exact volgens planning. Goede kwaliteit van het produkt. Duidelijke handleiding om te monteren.

Keurig afgewerkt product. Gemakkelijk te plaatsen

Alles volgens afspraak

Bestellen. Afleveren. Monteren ging allemaal prima . Dus dik tevreden

Strak

Mijn gevlekte radiator ziet er na plaatsing van de bekleding heel strak uit

Zeer tevreden met resultaat

Resultaat voldoet ruim aan de verwachtingen. Het viel bezoekers direct op dat we de radiatoren bekleed hadden.

Prachtig!

Superblij met de Sentimo radiador ombouw! Snelle levering en precies wat we wilden!

Alles ziet er weer mooi uit

Wij zijn er blij mee, onze verwarmingen zien er weer mooi uit!

Product nog mooier als verwacht

Levering perfect geregeld we werden steeds op de hoogte over tijdstip levering. Ombouw netjes verpakt en goede beschrijving voor montage.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.