Top product

Zeer mooi product ter verfraaiing van de huidige radiatoren. Makkelijke montage .

Goed afgewerkt product

zoals boven al vermeld goed afgewerkt produkt

Fijn contact, nette levering en goede afterservice. Ik had met een videobelletje de maat bepaald, dit bleek helaas niet de goede. Ik had hier en fout in gemaakt. Vervolgens contact opgenomen met Sentimo, de goede maat wordt naar me verzonden. Coulante afhandeling, voor herhaling vatbaar!

Helemaal goed

Matig

Levertijd overschreden. Dit lag aan de vervoerder. Bij aflevering bleek de inhoud van twee van de vier pakketten beschadigd.

Niets doen als het verkeerd gaat.

Na 3 weken geïnformeerd hoe het met de bestelling zit, smoesverhaal dat het al onderweg is bij de bezorger, 4 dagen later hetzelfde, wel afleveradres gestuurd zonder bezorging, zou nagestuurd worden, tot op heden nog niets ontvangen, order zak wel zoek zijn , kortom ruim een maand geleden 950 euro vooruitbetaalde en nu nog geen levering van de bestelling. Nummer 72203

Zeer goed verpakt

Zeer goede kwaliteit en heel goed verpakt.

Simpel en snel te monteren en ziet er nu strak uit

Alle 5 de Sentimo’s passen precies en heel fraai over de radiatoren Heel blij mee

Levering conform gemaakte afspraken

Alles netjes geleverd conform de levertermijn van 3 weken

Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat

Ziet er supermooie uit. Mede door telefonische inmeetservice paste alles. Goed verpakt, duidelijke handleiding

Product was goed verpakt Makkelijk bestellen met aanwijzingen van de website hoe je de radiator op moest meten.

Top product

Na wat vertraging in de levering , is het een top product goeie handleiding en met 10 min is het product geplaatst . Top

Zeer mooi product!

Het bestellen gaat eenvoudig. Het opmeten van de maten wordt helder uitgelegd. De levertijd was voor mij acceptabel , 3 weken. Het monteren was een fluitje van een cent. Kind kan de was doen! Het enige minpunt was de bezorging. De bezorger hield zich niet aan de aflevertijd. Waardoor een hele dag onnodig wachten opleverde.

Product oke, maten toch anders.

Product is goed, klopt met afbeeldingen. Echter, bij aansluiting thermostaat kraan, klopt afmeting niet. Kraan past niet bij uitsparing. Additionele uitsparing laten maken, klopt nu eigenlijk niet.

Keurig netjes verpakt afgeleverd. Omdat er ook hun inmeet service is geweest paste alles in een keer perfect! Zoek niet verder! Echt een aanrader!!

Gewoon top

Gewoon top en zooooo mooi. Al eerder een bestelling geplaatst voor mijn werk daardoor ook voor thuis besteld. Makkelijk om de stappen te volgen, even wachten op levering, snel en handig te installeren en dan ervan genieten

Ben zeer tevreden.

Wat Ik heb besteld is wat Ik heb gekregen. Was niet goedkoop, maar de kwaliteit en uitstraling maken het wel de moeite waard. Was een goede keuze.

Prima product van prima bedrijf.

Klantvriendelijk zowel bij bestelling als bij verwerking en afhandeling.

Prima, goede afspraken en keurige levering van de goederen.

Vooral de inmeting van het geheel liep heel goed, veel extra info wat niet op de site staat.

goede samenwerking

wij zijn zeer tevreden met jullie werkwijze. en alles is verlopen zoals beloofd

Mooie producten, goede levering

Het product is netjes geleverd en was goed verpakt. De instructie was duidelijk. Jammer was alleen de doorvoer van de leiding. Er was een ophoogsetje nodig omdat de radiator knop hoger zat dan de verwarming. Dit werd netjes meegeleverd. Echter was de uitsparing voor de leiding niet zo dat dit mooi paste. Doordat de opbouw opgehoogd werd paste de leiding niet mooi door het voorgemaakte gat. Hier nog een extra gedeelte moeten uitslijpen om het passend te krijgen.

Nog geen artikel ontvangen!!!!!

Klacht ingediend dat ik niets ontvangen had.Pas na 2 dagen reactie ontvangen. Zijn nu dikke week verder en heb nog geen artikel

Super geholpen

Monteur bij ons geweest. En moet zeggen super geholpen.

Mooi, precies wat ik wilde.

Past perfect, makkelijk te plaatsen. Juiste kleur. Helemaal TOP.

goed product

Bestelling aanmaken is helder; info na bestelling is voldoende. Goed verpakt ontvangen. samenstellen en plaatsen verliep prima.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.