alles netjes op maat, degelijke kwaliteit

zelf makkelijk in elkaar te zetten, ook prima communicatie

Prachtig

Het staat strak en is makkelijk te bevestigen

Prachtig, heel blij mee

Je krijgt wat wordt beloofd.

Mooi product

Snelle en eenvoudige montage

Mooie uitstraling

Goed verpakt

Prachtige ombouw cv.

Makkelijk op te meten en te bestellen. En vooral...makkelijk te monteren. Ziet er strak uit. We zijn zeer tevreden.

Geweldige upgrade voor de "lelijke" standaard radiator(en)

Geweldige upgrade voor de radiators, in ons geval, in de woonkamer. Hele mooie radiatorbekleding is echt de finishing touch. Duidelijke website voor het bestellen en alle informatie over de montage. Daarna is het plaatsen een fluitje van een cent. Wordt ook heel goed verpakt geleverd. Wij zijn er erg blij mee.

netjes op tijd afgeleverd.

Jammer dat de chronologische volgorde van montage niet duidelijker wordt aangegeven. I.v.m. ontluchtingsnippel en naar voren gerichte regelknop de C.V.-heb ik de ombouw op klosjes moeten monteren en een gat rechtboven in de ombouw moeten ponzen. Dat was lasting ivn het lokaliseren van het gat.

Zeer mooie ombouw.

Gemakkelijk zelf samen te stellen via de site, in een seconde in elkaar gezet met een prachtig resultaat. Ben er zeer tevreden mee.

Er is weer kwaliteit geleverd. Precies op maat en op afgesproken tijd geleverd.

De titel spreekt voor zich. We hadden al goede ervaringen een aantal jaren geleden. De service is nog steeds optimaal en de geleverde bekleding is prachtig in precies op maat.

Levertijd was sneller dan verwacht. Staan prachtig en super eenvoudig te monteren.

Mooi product

Via website makkelijk mn keuze kunnen maken. Hierna kon ik het productieproces online volgen. Montage was makkelijk en resultaat fantastisch!

Gewoon geleverd wat is gevraagd

Gewoon geleverd wat is gevraagd

Duidelijk bestelproces.

Site geeft duidelijke informatie. Maakt het makkelijk om te bestellen. Informatie over voortgang bestelproces is duidelijk. Ook wat betreft info over leverdatum. Prima geregeld.

Mooi product, subliem verpakt, echt een aanrader

Alles top, ben bijzonder tevreden.

voldoet helemaal aan onze wensen

past perfect. kwaliteit overtreft mijn verwachtingen. Goed stevig materiaal.

de levering was volgens planning, de radiatorbekleding moest iets bijgeslepen worden

de uitbreekplaten in de zijkant bleken niet te passen op de onderste uitgaande CV-leiding. Dit aangepast met een Dremel snijschijf. Hierna paste de radiatorbekleding goed. Nu nog de afgeslepen rand met verf insmeren tegen roest.

Ziet er mooi uit en past perfect

Ziet er mooi uit en past perfect

Mooi, maar te groot en wat beschadigd.

Het is zonder meer een mooi en kwalitatief product. Eenvoudig te monteren ook. Maarrrr omdat Sentimo klaarblijkelijk niet precies op maat maakt maar in standaard eenheden denkt kan, en dat bij mij het geval, de standaard maat ruim vallen. De verwarming oogt nu loei groot, gelukkig kan ik dat camoufleren met een gordijn. Jammer ook dat het product tijden transport wat verbogen was. Een iets stevigere doos zou uitkomst kunnen bieden.

Goed product

Goede ervaring mooi product we zijn er blij mee

Zoals beschreven makkelijk en eenvoudig te monteren en te plaatsen

Product goed geleverd en eenvoudig te plaatsen. Een aanwinst voor de woonkamer.

Levering op tijd artikel makkelijk te plaatsen

Goede spullen

Alles mooi op tijd geleverd. Goede website.

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.