Mooie producten.

Assemblage van de panelen is goed te doen, wel even de handleiding inkijken voor de juiste volgorde. Aanpassen aan de radiator en afhangen van de panelen is relatief simpel. Verpakking is top! Ook voor een paneel van 2m50.

Goed en duidelijke instructies

De cv ombouw ziet er strak uit, goed te plaatsen aan de hand van de instructie

grandioos

Aanvulling op inrichting kamer

Goede ervaring

Erg blij met mijn aankoop bij dit bedrijf.

Van bestellen tot bezorgen, prima! Geweldig resultaat.

Na het plaatsen van de bestelling word je via mail op de hoogte gehouden van het productieproces en de aflevering vindt plaats binnen het afgesproken tijdsbestek. De installatie is zeer eenvoudig (zeer sterke magneetjes) en het resultaat is geweldig!

Top service!!

Goede service van begin tot eind!

Radiator ombouw ziet er fraai uit.

Alle montage onderdelen schuiven zuigend in elkaar. Netjes verpakt.

Mooie kwaliteit en eenvoudig te installeren

Was benieuwd naar mijn levering. Ben blij verrast met de mooie uitstraling. Installatie ging zeer gemakkelijk, kostte me weinig tijd. Top!

Op de site duidelijke stappen voor het invoeren van het gewenste product. Levering binnen aangeven periode. Mooi resultaat. Een zeer blije klant!

Mooi product dat voldoet aan verwachting

Kwetsbaar materiaal, er zit een deukje in de hoek aan de voorzijde

X

X

voldeed geheel aan de verwachtinge

Het monteren was kinderspel, geheel overeenkomstig de instructie video. Het materiaal ziet er prachtig strak uit. we kijken er naar uit nog enkele radiatoren te bekleden. Vervolgorder komt binnenkort.

Weer gekregen wat we hadden gevraagd.

Dit is de tweede radiatorbekleding en deze hangt weer naar tevredenheid.

Mooie afwerking maar wel bouwpakket.

De radiator bekleding wordt net als bij Ikea als bouwpakket geleverd, dat had ik niet verwacht. Hierdoor is de sterkte van het geheel niet geweldig omdat de zijkanten en bovenkant er los bijzitten. Ook de pons gaten aan de zijkanten zijn erg zwak. Als je ze iets aanraakt springen ze er al bijna uit. Voor de prijs had ik toch meer kwaliteit verwacht. Het resultaat is wel mooi als de bekleding op de radiator zit, over de duurzaamheid heb ik zo mijn bedenkingen.

Netjes verpakt, ziet er keurig uit.

Is eenvoudig te plaatsen en geeft een heel andere uitstraling, best een aanrader.

Mooi en goed product en makkelijk te monteren.

Het product is een echte eyecatcher voor wie geen zin heeft in een nieuwe verwarming en ook niet wil schilderen.

Zie uitgebreid commentaar

Het zelf in elkaar zetten viel tegen. Met name de lipjes om de zijkanten vast te zetten, zijn een zwak punt. Na een paar keer ombuigen kunnen ze afbreken en ze sluiten niet strak genoeg af, waardoor er een kier ontstaat met de voorzijde. Daarbij komt nog de tegenvaller dat wij (achteraf) in de folder van Gamna lazen dat er 25% korting wordt gegeven als je via Gamma bestelt. Wij misten die korting omdat we online bij Sentimo hebben besteld.

Top kwaliteit en goede service

Van begin tot eind duidelijke communicatie. Na ontvangst van het product meer dan tevreden. Makkelijke installatie met duidelijke handleiding.

De uitleg zou wellicht nòg duidelijker kunnen.

Ziet er strak uit

Redelijk snel te monteren. Instructie kan wat duidelijker

Top product!

Ik werd netjes op de hoogte gehouden over de levering van de radiatorbekleding. Gemakkelijk te monteren. Ziet er goed uit.

uitstekend

uitstekend

Hele goede ervaring met sentimo. Erg blij mee.

Knap in telefonisch overleg precies de juiste maten en maatwerk aanpassingen vastgelegd!

Riezenweg 1

7071PR Ulft

(0)315 688 656

Over Sentimo BV

Bij Sentimo helpen wij je graag met het verfraaien van zowel de binnenkant als de buitenkant van je huis. Met onze metalen ombouwen voor zowel radiatoren als airco units, bieden wij simpele doe-het-zelf oplossingen aan voor objecten die voor veel mensen een doorn in het oog kunnen zijn. Al onze producten zijn zelf samen te stellen en verkrijgbaar in een breed aanbod aan stijlvolle kleuren. Hiermee leveren wij altijd een gepersonaliseerd product van topkwaliteit, geproduceerd in onze eigen fabriek in Ulft, Nederland.